- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #23.861
Kızlar sizlere tavsiyem önce iyi bir jşnekoloğa muayene olmanız. ben dün öğrendimki boşuna milyarları dökmüşüm ben hiç vajili olmamışım doktoun dediğine göre o kasılmalar normal kadında da oluyormuş sizin gibi cinse bilgisi zayıf insanları vajinusmus hastası diyerek kandırıyorlar. evliliğini tehlikeye atarsın böyle davranmaya devam edersen dedi doktor ve bana çok kızdı. ben emla ve bepantenle ilişkiyi başarabiliyorum dedim. egzersiz yapıyorum dedim. o da ne egzersizi ya, beyninizi bu tür saçmalıklarla doldurmayın. ben gerçek vaji hastalarını muayene ettim 1 m. bile ilerleyemediğim kişiler oldu. vaji ruhsal bir rahatsızlık ve tamamen beyinle alakalı. aşmak çk zor öyle 2 günde vaji tedavi ettim demek imkansızdır dedi. aynen bunları söyledi eşimde eve gelir gelmez aparatların hepsini çöpe attı sinirden eyvahedigeldismile ee ben napıcam onlarsız dedim birde kavgaya tutuştu benimle. gel dedi hiçbişeysiz denicez dedi sürükledi beni resmen yatak odasına kaydirigubbakcemile hakkaten hiçbişi sürmeden kayganlaştırıcı bile sürmeden girdi içine sadece girişte hafif sızlama oldu ama devamı çok kolaydı tam 20. dk git gel yaptık. doktorum sakın birdaha onları kullanma. vajinan ilişkiyede doğuma da çok müsait hata riskin olmazsa normal doğum yap dedi. mantar enfeksiyonum varmış yanma sıkıntım bu yüzdenmiş. bide sol yumurtalıkta 3.5 cnm kistim varmış :gitme: