Sorunum da bu...yani sık sık yapamıyor olmam..Aslında eşim çok anlayışlı hemde çok..Yani ilk günden beri hiç zorlamadı..Ben istemezsem yapmadık..Ben bugüne kadar hiç istemedim zaten ama razı geldim..Sevdiğim adam ama o gözle bakamıyorum.Zevk alamadığım için çok çok üzülüyorum üzüldükçe daha kötü oluyo farkındayım..Olaya artık farklı bakıyorum..Yani sanki artık benden geçtim sadece eşim zevk alsın dyorum..Hatalıyım hemde çok elimden geldiğince konsantre olmaya çalışıyorum ama eşim çok yoğun çalıştığı için genelde yorgun oluyor o da çok konsantre olamadığından uzun sürmüyor ilişki..Yani bilemiyorum normali nedir ama 5 dakika gibi bir süre oluyor ve ben daha bişi düşünemeden bitiveriyor..Bunla da ilgisi olabilirmi..Yani hızlı olması..Bazı okuduklarıma göre 3-4 ay boyunca bişi hissetmeden yapanlar bile varmış..Yani hep şöyle avutuyorum kendimi..bu seferde olmadı ama elbet olucak hissedicem bak başkalarında da var aynısı vs..Yani umarım bigün zevk alabilirim..Bunun için ne yapmam gerek bilmiyorum..Psikolojikmi yoksa fizyolojikmi..Yani ben psikolojik olarak çok güçlüyüm-çok duygusalım ama- yani kendimde nerde sorun olduğunu anlarım ve çözerim..Mesela ilk birkaçhafta öyle kasıyordumki..sorun fizyolojik sanmıştım..Ama kendime döndüm kendimi dinledim okudum araştırdım..Bu forumdan çok şey öğrendim..zaten o yüzden üye oldum..Neyse bugüne kadar geldim..Yani anladımki herşey beyinde..Meğer ben acıycak daha kötü olcak diye diye sıkmışım kendimi..Ama sonra baktımki kayar gibi oldu bitti..Çünkü beynimdeki o şeyi serbest bıraktım.O şeyi tespit ettim ve serbest bıraktım..Bundan sonrasında da ilerlemek istiyorum ama bu kez anlayamıyorum..çözemiyorum..