- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #25.121
elifnilde geleceğimi gördüm. yani sabrım taşarsa sakinliğimi kaybedersem başıma gelecekleri gördüm. benim eşimde ailesine çok düşkün hele hele annesine. ben gurbetteyim annemle 3 günde bir telefonla konuşuyorum. eşimin ailesi bizim mahallede ama eşim annesiyle telefonda hergün konuşur. eşimin kardeşi annesinin gözünün yaşına bakmaz kendi eşinin ağzının içine bakar ama benimki kardeşinin bozduğunu yapıcam uğraşır durur. annesi bişey dese ben tersini desem kesinlikle annesinin dediği yapılır başka alternatif sözkonusu bile değildir. ilk başlarda hırçındım hep kavga ederdik ama baktım bu işte tek zararlı benim. sonra değiştim. ve gördümki eğer haklıysam o birşekilde karşı taraftan çıkıyor zaten. mesafeli oluncada tavırlar değişiyor zaten. terbiyeli, saygılı ama mesafeli...
Allah nasip ederse bizimde evlatlarımız olacak evlenip gittiklerinde arayıp sormasalar ne hissederiz? eşlerimizden annelerini boşvermelerini isteyemeyiz. bize daha çok ilgi göstermelerini isteyebiliriz ama :)) ama bunuda huysuzluk yaparak kavga gürültüyle istersek amacımıza ulaşamadığımız gibi onları annelerinin kucağına iteriz
süper bir bilinç..insanlar seni ne görürse görsün ister ezik ister saf..sen kendini bil boşver... :))) diyorum ya senin sınavın bu.. sen Allah ın huzurundayken rahat ol diğer yerlerde gerilsen de farketmez...