• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlarr, online olan varmı bilmiyorum ama bişey sorcam.
geçen gün ki denememizde ucu içeri girdi diye yazmıştım, ben egzersiz yapamıyorum. pe... ile deniyoruz.
neyse bugün ki denememizde de ucundan daha fazlası içeri girdi :) nasıl mutlu oldum anlatamam.
bu sefer üstte denedim ve anladığım kadarıyla üstte olunca vajin kasları daha az geriliyor.
yanlız üstte olunca da kendimi aşağıya doğru itmek çok zor geliyor..
bide benim hymen hala yerinde, daha açılışı yapamadık.
online olan arkadaşlaar bana birazcık tavsiye verirmisiniz?
bu akşam tekrar denicez :)
şimdiden teşekkürler, bekliyorum..

canım ters oturmak düşüncesi bana biraz tuhaf gelmişti, yüzüne bakarak mutluluğunu görerek yapmak daha iyi olur diyordum ama venüstenin dediği dibi en kolay öyle oldu giriş açısı o yöne doğru galiba.3 kez yaptım 3 nü de öyle yapabildim diğer hepsini denedim ama yapamadım, önce ters yapıyordum biraz alışınca ora açılınca diğerlerini öyle yapabiliyordum. bence öyle dene. emla kullan derin nefes al veririken gücün yettiği kadar ıkın ve otur yada eşin sana belli etmeden yavaşça iteklesin, eşinin telkinleri de iyi oluyo bebeğim az kaldı filan demesi de çok önemli, gerçekten çok kolay canım niye kaç ay yapadım die hala kendime şaşırıyorum.. hadi kolay gesin

Bende vajinismus hastasıyım doktor doktor gezip bi dünya para döktüm,bir haydar dümen travması yaşadım, şu an eşimde bende artık bu şekilde olacağını kabüllendik, aslında içim kabüllenmiyor, eşimin bir parmağını içime alabiliyorum, ama daha fazlasını yapamıyorum canım çok yanıyo ne yapıcağımı bilmiyorum, ben kegel egzersizlerini deniyorum ama küçük abdestimi yaparken tutamıyorum sıkmaya çalışıyorum malesef kaslarım okadar güçsüzki akmaya devam ediyo asla kasamadım, kegel konusunda yardımcı olacak biri varmı:19:

canım eş parmağını almak çook büyük bir gelişme. sona çook yaklaşmışsın. ben kegel egzersizleri yapmadım. ben eş parmağını aldıktan bir kaç gün sonra önce kendi 2 parmağımı aldım, sonra eşimin 2 parmağını da alınca pe.. s de oldu hiç acımadı.. canım oyalanmana gerek yok bence eş parmağı alarak hem dışardan bir şeyi almışsın hemde içine kalın bir şey girmiş.. sana tavsiyem mutlaka emla kullan çok güzel uyuşturuyor. ben doktorsuz burda okuduklarımla aştım. asla eşimin de kendi parmağımıız sokamıyordum..Özetle önce 2 kas gevşeticisi yut(istersen yutma çünkü kaslarım zayıf diyorsun) yarım saat sonra ufonon karşısına otur xylocaine spray var onu 4 kere sık bekle 3, 4 dk sonra bir daha xylocaine yi tekrar 4 kere sık ( birazzını azıcık içeride sıkabilirsin) 3, 4 dk sonra fındık kadar emla kremi yedirerek sür 5 dk bekle böyle iken eşin 1 parmak soksun bir kaç dk sonra iki parmağını küs yapıp eline eldiven yada prezarvatif geçirsin soksun( hiç hissetmeyeceksin) eşine prezarvatif tak o yatsın sen üstüne ters otur prezarvatip olursa onu p..s gibi düşünmezsin. derin nefes al verirken ıkın ıkınınca çook açılacak biraz girsin hiç bi şey hisstmeyeceksin eğer korkarsan bekle dedin nefes al rahatlayınca aynı şeyi yap sakın çıkma bakmışsın sonuna kadar girmiş ve hiiç acımamaış.emla ve spray etkisini 20, 30 dk da kaybediyordu bende eğer kaybederse tekrar sık.. zaman kaybetmene gerek yok bugün hepsini yapabilirsin.. eğer yapamazsan emla ile bir hafta tek parmak, bir hafta iki parmak sonrada p..s ucu çalış olur. ben bile yaptıysam herkes yapar ... haydi kolay gelsin canım

selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.

selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.

canım tebrik ederim buda büyük bir gelişme biliyosun birde parmağınla deneme yaparken yada başka şeyle derin derin nefes al ver içine aldığğında derin nefes al çıkarırken nefesini ver ve kafan biraz yukarda olsun bacakların sonuna kadar aç açabildiğin kadar mumla yaptıysan hayli hayli yaparsın aslında medikalcilerde yada eczanelerde yokmudur aparatlar pe..se benzeyen onlara bebanten kremi sür bol bol onla da dene daha rahat yaparsın ve pes etme 3 gün üst üste dene böle sonra eşinle dene emin ol olucaktır allah yardım etsin :):)

Selam herkese benim de regl bugün bitti, öğlen iki parmak tamamını denedim. Önce zorlandım sonra alıştım. Bir süre öle denedim. Sonra eşimle denedik onun da işaret parmağıyla denedik oldu sonra p..s ile denedik onda da biraz ilerleme oldu gibi. Ama sadece jel ile denedik, emla ya da benzeri kullanmadık. Bir dahaki sefere onunla birlikte deneyeceğim.Azimliyim tekrar tekrar deneyeceğim. Bu işi başarana kadar durmak yok. İyi ki varsınız bana cesaret verdiniz. Siz olmasaydınız ben hala bunalım takılıp ağlayıp sızlayıp duracaktım :):40:

canım tebrik ederim buda büyük bir gelişme biliyosun birde parmağınla deneme yaparken yada başka şeyle derin derin nefes al ver içine aldığğında derin nefes al çıkarırken nefesini ver ve kafan biraz yukarda olsun bacakların sonuna kadar aç açabildiğin kadar mumla yaptıysan hayli hayli yaparsın aslında medikalcilerde yada eczanelerde yokmudur aparatlar pe..se benzeyen onlara bebanten kremi sür bol bol onla da dene daha rahat yaparsın ve pes etme 3 gün üst üste dene böle sonra eşinle dene emin ol olucaktır allah yardım etsin :):)

sagol canim ya aslinda inanamiyorum yapabildigime.ben mumla deniyordum mumun bas kismini aliyordum sadece ilerleyemiyordum regliydim dun bitti bugun deneyeyim dedim ama mumla hic yapamadim ama sonra anladim ki ben yanlis yone itiyordum.parmagi sokunca anladim.dedigin gibi nefes teknikleri cok ise yariyor.yapmaya calisiyorum onlari.bende ultrason jeli suruyorum.simdi esimin parmagini denemek istiyorum bakalim insallah yapabilirim onu da.
bana da dua edin nolur cok ihtiyacim var.

sagol canim ya aslinda inanamiyorum yapabildigime.ben mumla deniyordum mumun bas kismini aliyordum sadece ilerleyemiyordum regliydim dun bitti bugun deneyeyim dedim ama mumla hic yapamadim ama sonra anladim ki ben yanlis yone itiyordum.parmagi sokunca anladim.dedigin gibi nefes teknikleri cok ise yariyor.yapmaya calisiyorum onlari.bende ultrason jeli suruyorum.simdi esimin parmagini denemek istiyorum bakalim insallah yapabilirim onu da.
bana da dua edin nolur cok ihtiyacim var.

dualarım sizinle canım o jelde iimiş ben bebanten kullanarak yaptım ondan söyledim :)
bide yaparken parmakla parmağı aşağıdan tut nasıl anlatayım ki altdan deliğe doğru tut daha rahat giriyor birde içeri alırken oanda şöle düşün bacağımı nekdar açarsam okdar rahat olurum wsürekli bunu tekrarla pskolojik olarak orayı düşünmüyosun bide birsürü kadın yapıo benm onlardan farkım yok eksiğim yok fazlam var die düşün ozaman acı çekmessin balım allah yardım etsin hadi git dene :):) belki o cesaretle eşinle p...sle denersin olurr :=)

selam kizlar

canım ya cok sevındım inan parmak egzersiziyle daha da hızlandıracaksın orta parmagını ıyıce alıstır dıger yandanda mum egzersizne devam edersin sonrada ıkı parmaga gec ooooh super olur bu ay bitireceksin gibi gelıo bana:66:

dualarım sizinle canım o jelde iimiş ben bebanten kullanarak yaptım ondan söyledim :)
bide yaparken parmakla parmağı aşağıdan tut nasıl anlatayım ki altdan deliğe doğru tut daha rahat giriyor birde içeri alırken oanda şöle düşün bacağımı nekdar açarsam okdar rahat olurum wsürekli bunu tekrarla pskolojik olarak orayı düşünmüyosun bide birsürü kadın yapıo benm onlardan farkım yok eksiğim yok fazlam var die düşün ozaman acı çekmessin balım allah yardım etsin hadi git dene :):) belki o cesaretle eşinle p...sle denersin olurr :=)

onerilerini dikkate alicam canim:71:
bende iste bugun denerken cok sukur hic bisey hissetmedim bacaklarimi actim kapadim bisey olacakmi diye merak ettim hic bisey hissetmedim sonra parmagim oranin icindeyken kalktim sonra ters bicimde yattim biseler yaptim iste:9:yani merak ettim acaba soyle olursa acirmi boyle olursa acirmi diye ama cok sukur hic bisey hissetmedim.
simdik esime kustum:63:su anda sinirliyim ona.biraz sonra belki kendi kendime denerim gene.
cok sagol tatlim destegin icin.allah hepinizden ragzi olsun.:54:

canım ya cok sevındım inan parmak egzersiziyle daha da hızlandıracaksın orta parmagını ıyıce alıstır dıger yandanda mum egzersizne devam edersin sonrada ıkı parmaga gec ooooh super olur bu ay bitireceksin gibi gelıo bana:66:

ya canim bakiyorum parmakla yapanlar daha cabuk ilerliyor.bende bugun denerken dusundum de mum giriyorsa parmakta girer dedim o cesaretle soktum cok sukur.ayy tatlim yaa gercekten yapabilirmiyim acaba bu ay bende ayy inanamiyorum.allahima sukurler olsun bunu bile yazacagimi dusunemiyordum.
:62::62::62:

onerilerini dikkate alicam canim:71:
bende iste bugun denerken cok sukur hic bisey hissetmedim bacaklarimi actim kapadim bisey olacakmi diye merak ettim hic bisey hissetmedim sonra parmagim oranin icindeyken kalktim sonra ters bicimde yattim biseler yaptim iste:9:yani merak ettim acaba soyle olursa acirmi boyle olursa acirmi diye ama cok sukur hic bisey hissetmedim.
simdik esime kustum:63:su anda sinirliyim ona.biraz sonra belki kendi kendime denerim gene.
cok sagol tatlim destegin icin.allah hepinizden ragzi olsun.:54:

needemk canım bu sorunu yaşayan bilir inş.biter bu dertlerımızn hepsii :) allah hepimizn yardımcısı olsun :)

ya canim bakiyorum parmakla yapanlar daha cabuk ilerliyor.bende bugun denerken dusundum de mum giriyorsa parmakta girer dedim o cesaretle soktum cok sukur.ayy tatlim yaa gercekten yapabilirmiyim acaba bu ay bende ayy inanamiyorum.allahima sukurler olsun bunu bile yazacagimi dusunemiyordum.
:62::62::62:

olur canım olur merak etme parmakla daha ıyı oldugunu solemiştim ama yınede aparatlada yap o da cok ii gelıo... yeterkı egzesızını aksatma hele bı 2 parmaga gec oranın esnedıgını gordukçe daha da hızlanacaksın bence sıkı tutarsan zafere az kaldı derım..benım egzersıze başlamam ve sona ulaşmam 1.5 ayı bulmuştu.ama cok ara verdım ben...bak şimdi moralın nasıl gusel bu motıvasyonla daha hızlı yapacaksın :10::10:

kızlar ben de ikinci kez yaptım bugün, gitgellerle.. tamamını alabiliyorum, ama sanki biraz daha kastım ilkinden ve biraz daha yanma oldu.. gergin hissediyorum orayı.. sonra dedim kocişe yeter bu kadar.. adam kaldı tabi öylece.. haline de üzüldüm.. dedim kendi kendime azıcık yansın nolcak.. verdim gazı kendime.. tamam devam edelim dedm.. o da canım ya diyo canın acıyosa bırakalım.. yok dedim.. sonra pozisyon değiştirdik, kendimi kastıkça kendi kendime telkin vermeye başladım "herkes yapıyo, sen de yaparsın, 13,14 yaşındakiler yapıo, kocaman çocuk çıkıyo burdan., derin nefes al ver" bunları sesli söylüyorum tabi sonra beni aldı bi gülme, eşim de başladı gülmeye.. diyo sus güldürme konsantrasyonumu bozuyosun.. ama tabi zevk anlamında bende bişi yok.. ne kadar zaman sonra normal olcak bu ya... isteyerek başlıyorum.. istekli oluyorum ama o noktaya gelince nerde, ne kadar oldu... kafa orda... ne zaman normal olcak bu:59:

kızlar ben de ikinci kez yaptım bugün, gitgellerle.. tamamını alabiliyorum, ama sanki biraz daha kastım ilkinden ve biraz daha yanma oldu.. gergin hissediyorum orayı.. sonra dedim kocişe yeter bu kadar.. adam kaldı tabi öylece.. haline de üzüldüm.. dedim kendi kendime azıcık yansın nolcak.. verdim gazı kendime.. tamam devam edelim dedm.. o da canım ya diyo canın acıyosa bırakalım.. yok dedim.. sonra pozisyon değiştirdik, kendimi kastıkça kendi kendime telkin vermeye başladım "herkes yapıyo, sen de yaparsın, 13,14 yaşındakiler yapıo, kocaman çocuk çıkıyo burdan., derin nefes al ver" bunları sesli söylüyorum tabi sonra beni aldı bi gülme, eşim de başladı gülmeye.. diyo sus güldürme konsantrasyonumu bozuyosun.. ama tabi zevk anlamında bende bişi yok.. ne kadar zaman sonra normal olcak bu ya... isteyerek başlıyorum.. istekli oluyorum ama o noktaya gelince nerde, ne kadar oldu... kafa orda... ne zaman normal olcak bu:59:

canım zamanla normale donuyomuş canını sıkma bendede ayrı bı sorun var hiçbır yanma hıssetmıorum ama ılk zamnkı aldıgım gıbi ıolmuyo p...s son bır ıkı cmlık yerı kalıoo:45:

şu egzersizi kısaca tanımlarmısınız
konuyu yakalayamıyorum :((
ve prenses43

kızlar biz de ağladık çok zorlandık aylarca asla yapamayacağımızı düşündük ben burayı okumaya başladıktan 1 ay sonra egzersiz yapabildim yapamadım ondan önce sonra doktorsuz başardım 4. denememi de az önce yaptım.
1.kegel egzersizi var idrarı yaparken, idrarı bir süre tutup bırakıyorsunuz. her tuvalete gittiğinizde bunu yapın kasların hakimiyetini kazanın.
2. parmak egzersizi parmak sokma
orda delik yok diye düşünmeyin zar denen şeyin üzerinde iyice ayırık baktığınızda kocaman bir delik var. rahatlıkla parmağınızı ve daha kalın başka şeyleri alacak kadar büyük.parmak egzersizi ile önce oraya bir şeyin gireceğine ve çok boşluk olacağına inanacaksınız.
emla isminde uyuşturucu krem var onu alın 28 tl deliğin hafif içine doğru fındık kadar sürün 5 dk içinde uyuşuyor kayganlaştırıcı jel sürün parmağınıza derin nefes alın serçe parmağınızı popo yönüne doğru itekleyin ama iteklerken ıkının ıkınırken sokun. ıkınınca çok genişliyor. popo yönüne doğru unutmayın. heyecanlandığınız yerde durun çıkmayın derin nefes alın rahatlayınca ıkının iyice tekrar sokmaya devam edin.. bunlar başarınca işaret parmak, iki parmak ve pe..s şeklinde devam edecek.ilk gün serçe parmağınızın ilk boğumunu yani 3 te birini almak da büyük başarı hergün 30 dk 1 saat civarı mutlaka egzersiz yapın burayı mutlaka hergün okuyun çok gaza geliyor insan.. takıldığınız bir yer olursa bana sorabilirsiniz. hiç sokamazsanız ümitsizliğe düşmeyin olmazsa başka çözümler üretiriz yapabilmeniz için.. ama hiç bir söz hiç bir şey , hiç bir psikolog parmak egzersizi kadar etlili değil unutmayın. başarılar kızlar:3::3::3:

kızlar hep emla kullanıyordum. bugün 4. denememde emla kullanmadım, emla sürmek ile hiç fark yok.ilk biraz zorlandı yavaş yavaş ilerledik kolay oldu. eşim içime boşaldı. ben zevk almadım ama gittikçe kolaylaşıyo.en son eşim boşalırken biraz zevkli oldu. tamamen aştım galiba

kızlar hep emla kullanıyordum. bugün 4. denememde emla kullanmadım, emla sürmek ile hiç fark yok.ilk biraz zorlandı yavaş yavaş ilerledik kolay oldu. eşim içime boşaldı. ben zevk almadım ama gittikçe kolaylaşıyo.en son eşim boşalırken biraz zevkli oldu. tamamen aştım galiba

çok sevindim canım :29: zamnla hersey duzene gırıyomuş bence sende zevk almaya baslarsın artık:21:

Back
X