• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım zamanla normale donuyomuş canını sıkma bendede ayrı bı sorun var hiçbır yanma hıssetmıorum ama ılk zamnkı aldıgım gıbi ıolmuyo p...s son bır ıkı cmlık yerı kalıoo:45:

canım ben de sürekli ona bakıyordum, sonuna kadar aldım ama 1-2 cm çok önemli değil, tamamını alman gerekmiyo ki... ben de ona takılıodum ama gereksizmiş... inşallah tez zamanda cinselliği normal bişiymiş gibi davranmaya başlarız.. :97:

ya bende mumla denedim ama mum çok zor ilerlemesi çok zor oluyo tavsiyem mumdan vazgeç eşinin parmağıyla yap ben eşimin ilk parmağını alabiliyorum ikinciside birinci boğumu azcık geçiyo, ama canım çok yanıyo ayrıca ben eczaneden her iki güne bir 14 tl verip kayganlaştırıcı alıyorum bi dünya para veriyorum, daha düşük fiyatlı krem yokmudur bu iş için, ben bugün üye oldum buraya bikaç saat evel, daha sonra yazdığım msja ve bu sayfaya ulaşmak için baya zaman harcadım, sizden güç alarak bu işi yapabilceğime inandım nedense, ben ankarada HERA tıp merkezine gittim 4 günde çözüyorlar fakat 5 millyar istiyorlar, bir haydar dümen travması yaşadım bu yüzden yeni bir doktora gitmeye cesaretim yok, ama umudumu kaybetmek istemiyorum, bildiğiniz teknikleri banada öğretin lütfen, yazdıklarınızı okudum hemen uygulayacağım inşallah, çok teşekkür ederim

selam kizlar
benim dun reglim bitmisti bu sabah gene mumla deneme yaptim ama zor oldu.sonra hic mi hic yapamadigim parmagimi denedim orta parmagi sonuna kadar aldim.ne aci ne sizi hic bisey hissetmedim.sadece kendimi istemeden de olsa kastigimi parmagi sokunca anladim ne kadar rahat olursan parmak o kadar rahat ilerliyor.sabah cok heyecanlandim inanamadim hemen buraya yazacaktim ama acil evden cikmam gerekti hemen dusa girdim simdi geledim iste eve hemen yaziyorum size.butun gun cok mutluydum.ama demin esimle tartistik biraz moralim 0 oldu.

canım benim bugun aldıgımız güzel haberlere sen de eklendin. masallah diyelım bu sefer sonunu getireceksin canım. devam et bu şekilde . güzel haberler yakın öyle hissediyorum.
hayırdır eşinle neden tartıstın ?

ya bende mumla denedim ama mum çok zor ilerlemesi çok zor oluyo tavsiyem mumdan vazgeç eşinin parmağıyla yap ben eşimin ilk parmağını alabiliyorum ikinciside birinci boğumu azcık geçiyo, ama canım çok yanıyo ayrıca ben eczaneden her iki güne bir 14 tl verip kayganlaştırıcı alıyorum bi dünya para veriyorum, daha düşük fiyatlı krem yokmudur bu iş için, ben bugün üye oldum buraya bikaç saat evel, daha sonra yazdığım msja ve bu sayfaya ulaşmak için baya zaman harcadım, sizden güç alarak bu işi yapabilceğime inandım nedense, ben ankarada HERA tıp merkezine gittim 4 günde çözüyorlar fakat 5 millyar istiyorlar, bir haydar dümen travması yaşadım bu yüzden yeni bir doktora gitmeye cesaretim yok, ama umudumu kaybetmek istemiyorum, bildiğiniz teknikleri banada öğretin lütfen, yazdıklarınızı okudum hemen uygulayacağım inşallah, çok teşekkür ederim

canım hosgeldın aramıza. bak gidip milyarlar vermene hiç gerek yok.burda senin gibi bir cok arkadas egzersızler sayesınde yendi. ve yenmeyede devam edıyor.insallah bunlardn biri de sen olacaksın.
yeter ki egzersizler aksatmadan yap.
canım ultrason jellerı var bak onu kullanabılırsın hem de cok ucuz. medıkallerde bulabılırsın.

selam canim aramiza hosgeldin:71:
burayi buldugumuz icin cok sansliyiz insallah hepimiz cozecegiz bu problemi.tatlim aldigin jel cok pahali onun yerine ultrason jeli al hem cok ucuz hemde zarari yok.ben yurtdisindayim burda eczaneye siparis verdim oyle getirtiler.ama turkiyede bildigim kadariyla medikalcilerde satiliyormus.1 litresini 2,5 tl ye alan da var 5 tl ye alan da.yerine gore degisiyor heralde.hemde kadin doktorunda muayene ederken onlarda bu jeli kullaniyorlar zararsiz yanii.
egzersizde cok iyi gidiyorsun.kendi parmagini alabiliyormusun?

Selam herkese benim de regl bugün bitti, öğlen iki parmak tamamını denedim. Önce zorlandım sonra alıştım. Bir süre öle denedim. Sonra eşimle denedik onun da işaret parmağıyla denedik oldu sonra p..s ile denedik onda da biraz ilerleme oldu gibi. Ama sadece jel ile denedik, emla ya da benzeri kullanmadık. Bir dahaki sefere onunla birlikte deneyeceğim.Azimliyim tekrar tekrar deneyeceğim. Bu işi başarana kadar durmak yok. İyi ki varsınız bana cesaret verdiniz. Siz olmasaydınız ben hala bunalım takılıp ağlayıp sızlayıp duracaktım :):40:

masallah canım nazar degmesın:nazar::nazar::nazar:
cok güzel ilerliyorsun devam et böyle. rahat ol kendını kasma. olacak buna inan. biz burdayız her zaman yanınızdayız:70:

canım benim bugun aldıgımız güzel haberlere sen de eklendin. masallah diyelım bu sefer sonunu getireceksin canım. devam et bu şekilde . güzel haberler yakın öyle hissediyorum.
hayırdır eşinle neden tartıstın ?

evet tatlim cok sukur ya.sabah yazacaktim ama hemen evden cikmak zorunda kaldim yazamadim.insallah bu sefer bu isi cozerim hayirlisiyla.
amannnn gicik etti beni:63:heyy heyyleri ustunde heralde:1:

evet tatlim cok sukur ya.sabah yazacaktim ama hemen evden cikmak zorunda kaldim yazamadim.insallah bu sefer bu isi cozerim hayirlisiyla.
amannnn gicik etti beni:63:heyy heyyleri ustunde heralde:1:

neyse tatlım sonucta yazdın güzel haberlerini:71:
insallah cözeceksin tatlım merak etme.
eşini de takma kafana canım erkek milleti. bu ara hiçbişeyi kafana takma bak. basarmaya cok yakınsın.

kızlar merhaba.
bugün bir kitap aldım ismi ' Bir Kadının Rehberi ZEVK' cinsellikle ilgili bir sürü bilgi var, vaji resimleri var, çeşitli pozisyonlar var. hepsini tek tek okucam. içinde çok fazla bilgi var. İnşallah işe yarar.

ya ciddimisiniz ya aylardır gleit gelen ve xtiva jel alıyoruz daha yeni spariş verdik 25 milyona, inanın kullanmaya kıyamıyordum iki güne bitiyordu çok sevindim bu jel olayına

ya ciddimisiniz ya aylardır gleit gelen ve xtiva jel alıyoruz daha yeni spariş verdik 25 milyona, inanın kullanmaya kıyamıyordum iki güne bitiyordu çok sevindim bu jel olayına

ya herkes ultrason jelini 3-5 tl ya almış, ben bugün aldım 10 tl. ya .. adama dedim bunlar daha ucuz, yok dedi ihale de bile 6,5 muş. allahım ya.. ama başka çarem yok aldım tabi...

prenses43 ben 10 aylık evliyim doktor doktor geziyorum sen bu konuda çok emin konuşuyosun lütfen bana yaptığın herşeyi aşama aşama söylermisin kegel egzersizini yapamıyorum yani kaslarım çok gevşek küçük abdestimi sıkmak istiyorum ama olmuyo olduğu gibi çıkarıyorum, ilk zamanlarda bu sizin içinde zormuydu ayrıca kegel egzersizini burada farklı farklı yazmışlar,mesela günde 3 kere 25 kez kendinizi sıkıp bırakın diyen var üst üste 100 kere sıkıp bırakın diyen var siz nasıl yaptınız, buradakiler uzun zamandan beri konuştukları için baştan kimse bişe anlatmıyo hep yarım şeyler aldım bugün;(

cok sukur miskinliğimi bugun uzerımden attım hemde cok ılerleme kaydettım. 10-15 dk es parmagı yaptım orta parmak 3 bogum, sonra bana cesaret geldı orta boy mumu(cok uzun degıldı) yaptık 15 dk falan, sonra bı cesaret daha 15 dk buyuk boy mumu hemde sonuna kadar aldım esım sok oldu nasıl aldın hıc acımadan dıye en az 16-17 cm var dedı:27:valla bugun ne bulduysam soktum anlıcanız kendımı cok cesur gordum bugun:52:
cooook sukur rahatladım bıraz kızlar bence mum parmaktan daha rahat. parmak daha cok tedırgın edıyomus muma prezervatıf taktık kavganlastırıcı surduk valla hop gırdı hemde hıc acımadan esım dıyor sen vajılı degılsın dıye:33:
bu arada galıba sopa korkusundan ılerleme kaydettım venusten:52:

prenses43 ben 10 aylık evliyim doktor doktor geziyorum sen bu konuda çok emin konuşuyosun lütfen bana yaptığın herşeyi aşama aşama söylermisin kegel egzersizini yapamıyorum yani kaslarım çok gevşek küçük abdestimi sıkmak istiyorum ama olmuyo olduğu gibi çıkarıyorum, ilk zamanlarda bu sizin içinde zormuydu ayrıca kegel egzersizini burada farklı farklı yazmışlar,mesela günde 3 kere 25 kez kendinizi sıkıp bırakın diyen var üst üste 100 kere sıkıp bırakın diyen var siz nasıl yaptınız, buradakiler uzun zamandan beri konuştukları için baştan kimse bişe anlatmıyo hep yarım şeyler aldım bugün;(

mrb. canım bende buraya daha 2 gün oldum üye olalı bende daha henüz hiçbirşey bilmiyorum bizde 9 aylık ewliyiz ben sadece bir defa jinekoloğa gittim beni muayene etti ve herşeyin normal olduğunu jinekolojik muayeneye müsaade edebildiğimi ve gerçek vajinismus vakası olmadığımı sadece biraz kastığımı söyledi sakinleştirici iğne ve kayganlaştırıcı bir jel verdi ama bu şekildede 2 defa denememize rağmen başaramadık mümkün değil olmuyo bende daha yeni burdaki arkadaşlardan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ama senin gibi acemiyim bende emla kremle p...s denemesinde başaranların olduğunu okuyup krem aldım ama regli dönemine girdiğim için deneyemedik son bir gayret öyle deneyeceğim bu parmak egzersizleri konsunda çok umutsuzum sen neler yaptın ikimizde yeniyiz demekki inşallah bizde başarırız yardımcı olmak isterim

beni sorma prenses, bir haydar dümen geçti hayatımdan bende 10 aylık evliyim, 3, ayımızda haydar dümene gittik, resmen masada tecavüze uğradım eşi içime vibratör soktu emla kremli vibratör, o günü hiç unutamam, çok bağırmıştım, eşimde bırakın eşimi istemiyoruz yeter diye bağırmıştı, sonunda eşime döndü dediki daha sen 20 yıl beklersin dedi, o günden sonra moralimiz çok bozuldu bi müddet sessiz kaldık kabüllendik sonra ben yine üniversite hastanesine gitmeye başladım, parmak olayı ölürümde yapamam diyordum, yapamadığım için üniversite doktorunuda bıraktım ama bundan 1,5 ay kadar önce bana bi cesaret geldi bir saat için eşimin tüm parmağını içime aldım, eldiven geçirdik emla ve gleit gelen adlı bir jel ile kremledikten sonra tabi, sonra ankaraya gittim ben geçen ay HERA TIP MERKEZİNE cidden orda işinin ehli bir doktor var, 5 milyarın varsa olayı bitiriyorlar, bende gidicektim ama haydar dümen vakasından sonra eşimde bende doktorlara artık pek güvenemiyoruz biraz daha bekleyelim dedik, parmak olayını 1,5 aydır yapıyorum ama bazen çok acıyo bazende çok kolay oluyo, ama asla penis olmuyo ayrca denerkende çok heyecan yapıyorum hemen kalkıyorum yada eşimi itiyorum

mrb. canım bende buraya daha 2 gün oldum üye olalı bende daha henüz hiçbirşey bilmiyorum bizde 9 aylık ewliyiz ben sadece bir defa jinekoloğa gittim beni muayene etti ve herşeyin normal olduğunu jinekolojik muayeneye müsaade edebildiğimi ve gerçek vajinismus vakası olmadığımı sadece biraz kastığımı söyledi sakinleştirici iğne ve kayganlaştırıcı bir jel verdi ama bu şekildede 2 defa denememize rağmen başaramadık mümkün değil olmuyo bende daha yeni burdaki arkadaşlardan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum ama senin gibi acemiyim bende emla kremle p...s denemesinde başaranların olduğunu okuyup krem aldım ama regli dönemine girdiğim için deneyemedik son bir gayret öyle deneyeceğim bu parmak egzersizleri konsunda çok umutsuzum sen neler yaptın ikimizde yeniyiz demekki inşallah bizde başarırız yardımcı olmak isterim

canım bastan basla yazıları okumayı bıraz cok ama hergun bıraz okursun ben oyle yaparak basladım parmak egzersızı yapmaya banada cok ıtıcı gelıyordu ama cok sukur epey ılerledım sona az kaldı galıba oyle hıssedıyorum. once kucuk bı aynayla organını tanımaya calıs delık oldugu gor sonra ıstersen kulak cöpü dene kı bence senın durumun cok ılerı degıl muayene olmussun.. burayı takıp et emın ol hem bı cok sey ogrenıyorsun hemde en umutsuz zamanlarında gaza gelıyorsun hele basaranları duyunca dahada hızlanıyor ınsan bende hemen yapmalıyım dıye baskaları yapıyorsa bende yaparım dıyorsun ok hadı kolay gelsın ınsallah hepımız kurtulcaz bak hem 9 ay cok yenı hemen calısmalara basla kı bızler gıbı gecıkme

Back
X