beni sorma prenses, bir haydar dümen geçti hayatımdan bende 10 aylık evliyim, 3, ayımızda haydar dümene gittik, resmen masada tecavüze uğradım eşi içime vibratör soktu emla kremli vibratör, o günü hiç unutamam, çok bağırmıştım, eşimde bırakın eşimi istemiyoruz yeter diye bağırmıştı, sonunda eşime döndü dediki daha sen 20 yıl beklersin dedi, o günden sonra moralimiz çok bozuldu bi müddet sessiz kaldık kabüllendik sonra ben yine üniversite hastanesine gitmeye başladım, parmak olayı ölürümde yapamam diyordum, yapamadığım için üniversite doktorunuda bıraktım ama bundan 1,5 ay kadar önce bana bi cesaret geldi bir saat için eşimin tüm parmağını içime aldım, eldiven geçirdik emla ve gleit gelen adlı bir jel ile kremledikten sonra tabi, sonra ankaraya gittim ben geçen ay HERA TIP MERKEZİNE cidden orda işinin ehli bir doktor var, 5 milyarın varsa olayı bitiriyorlar, bende gidicektim ama haydar dümen vakasından sonra eşimde bende doktorlara artık pek güvenemiyoruz biraz daha bekleyelim dedik, parmak olayını 1,5 aydır yapıyorum ama bazen çok acıyo bazende çok kolay oluyo, ama asla penis olmuyo ayrca denerkende çok heyecan yapıyorum hemen kalkıyorum yada eşimi itiyorum