- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #38.221
prenses lütfen umutsuz olma bak ben parmak olayını yapıyorum kaç aydır yinede olmuyo hepimizin reaksiyonları farklı vajinasına bakamayan hastalar 3 günde 5 günde çözüyor ben parmağımı içime aldığım halde hala çözemedim bence bu olaya bakış açımızla inancımızla alakalı biz pek inanmıyoruz ama bu siteyi iyiki bulduk burda bizimle bu sıkıntıyı paylaşan bi çok insan var, bak benim akrabalarımın hepsi biliyor hala birlikte olamadığımı, ilk zamanlarda hergün arıyorlardı, zamanla onlarında bana inancı kalmadıki artık arayıp sormuyorlar ne yaptın diye, işte bu yüzden yanlız kalmıştım, ama iyiki burayı buldum burada güzel telkinlerle başarabiliriz bize destek veren insanlar var burda yani yanlızlığımız bitti, sen umutsuz olma bu sitedeki ilk arkadaşım sensin hadi bakalım umutsuzluğu bırak parmak olayına başla, bak ben 8 ay vajinama değemedim bile, ölürüüüüüm de yapamam bunu artık kabüllendim diyordum, ama yaptım kızkardeşime sordum sen bunu yapabilirmisin dedim oda evli çocuğu bile var aaaa hayır asla yapamam dedi, bak neleri başarıyoruz normal evli olan insanların bile yapamadığını başarıyoruz arkadaşım, ilk zamanlar zor oluyor emin ol bak ilk önce benim yaptığım gibi eşinin eline eldiven tak işaret parmağının ucuna emla kenarlarınada kaydırıcı sür,önce vajinana tut bekle yarım saat bir saat, eşin orada değdirsin çeksin değdirsin çeksin, ikinci gün yine aynı bak gör bi zaman sonra sana cesaret gelecek sen hadi yavaş yavaş sok diceksin, yanlız sana önerim şu, ben öyle yaptım, bak haydar dümenin en büyük faydası şu oldu bana, adam düz kasların sıcak ile gevşediğini çözmüş, beni buhara oturtmuştu, ama ben sıcak su torbası varya benimki kaynar jeldi tabi gerçi farketmez, sıcak torbayı vajina bölgeme tuttum 20 dakka orası bi terledi bir terledi, çok gevşedi bu arada üzerinde örtü olsunki içi terlesin, sonra kremi yaptım yağ gibi kaydı eşim bana dediki sen vajinusmus olamazsın sana noluyo biz bu işi bugün yaparız bence dedi ama ben cesaret edemedim, kesinlikle bunu yapmanı öneririm sıcak pomat uygula ondan sonra yap lütfen pes etme lütfen
kesinlikle katılıyorumm buharın gevşettiği yönde hemfikirim.
kızlarr ben iki parmakta çok zorlanıyordum egzerszi yaparken bizim evde bi tane ısıtıcı bişey var böyle fön makinası gibi sıcak hava üflüyor
ben egzersize başlamadan üşüyorum diye önüme almıştım onu açıp direk tabi vajiye geliyordu ısı
öyle bir gevşediki rahtça almıştım iki parmağı eşiminde iki parmağını almıştım o daha da rahat olmuştu.
kesinlikle sıcak buhara tutun vajiyi gevşiyormuş gerçekten
vede senin dediğin gibi arkadaşım inanmak çok önemli bende yemin ederim bu egzersizleri duyunca demiştim ki ben hayatta yapamam onu ya o ne öyle ben bakamıyorum bile diyordum ama oluyormuş yeterki her zaman inanın ve üstüne düşün başaracaksınız Allahın izni ile.
burdaki tüm arkadaşlara dua ediyorum çekmeyen bizleri anlayamıyor malesef.