• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol canım inşallah geçer yakında. evet ilaç verdi doktor.. hem krem hemde hap verdi..10-15 alırmış tamamen iyileşmesi.. bekliyoruz bakalım..
jasmincim boy abdesti konusunda cinsel ilişki olursa boşalma olmasa bile abdest alındığını biliyorum ama egzersiz konusunda fikir yürüttüm..sen araştırıp bulmuşsun canım, daha açıklayıcı bilgiler vermişsin..
daha iyi olmuş..sağolasın :71:

evet canım ya bende araştırmıştımda hep abdest alıyordum egzersizden sonra ve bu bana zor geliyordu açıkcası biraz çok üsüyen biri olduğum için :)

bu arada tekrar geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede geçer :70: :71::71::71:

Gerçi ben hiç uyuşturucu krem kullanmadım. anestol almıştım ama hiç denemedim. Acaba emla ya da şu öbür spreyden mi alsam.

daha iyi işte cnaım bak hiç yardım almadan yapabilmek çok güzel bişey emla falan olmadan da başarabilirsin eminim ki canım. benimde emla ile olmuştu hissislik veriyor biraz ve hissetmiyorsun gerçekten.

simdiiii bu konuya soyle bir degerlendirme yapayim bugun haftanin son gunuydu ve ben bugunde calismak zorunda kaldimmmm sabahtan beri yollardaydim toplasan 600 km den fazla yol yaptim:84:kanaatimce uzerimde yorgunluga bagli bir usume ve usumekten kaynaklanan bir usengeclik var:60:
nasil bir aciklamaydi ama dimi:9:

timammmm gidiyom siz burdamisiniz ben bir saate ancak donerim cunkummm dee:10:

bekliyoruz, ben burdayım canım.. allah yardımcın olsun :34:

Emla yanma yapıyor diye yazmışlardı acaba anestol de aynısını yapar mı?

valla bende de yanma yaptı biraz ama rahatsız edici dayanılmıcak bişey değildi ve geçti zaten beklerken.
anestol hiç kullanmadım ama yanma oda yapabilir çünkü onda da lidokoin mi ne ondan var genital bölgede kullanıldığı için yanma hafiften olabiliyor ama dayanılmıcak gibi bişey değil bekleyince geçiyor zaten bir iki dakika falan yanma oluyor olursa.

valla bende de yanma yaptı biraz ama rahatsız edici dayanılmıcak bişey değildi ve geçti zaten beklerken.
anestol hiç kullanmadım ama yanma oda yapabilir çünkü onda da lidokoin mi ne ondan var genital bölgede kullanıldığı için yanma hafiften olabiliyor ama dayanılmıcak gibi bişey değil bekleyince geçiyor zaten bir iki dakika falan yanma oluyor olursa.

ultrason jeli kullanıyo musunuz? ben dün ilk defa kullandım ama çok gidiyor kayganlık çok mu az mı sürdüm acaba bilemedim.:44:

su gibi oluyor sonrasında dimi bende de öle oluodu ben çok fazla sürüyordum yada ara ara hep tekrarlıyordum canım

evet su gibi oluyor, ben de çok kullanmak istemesem de denerken bebek yağı kullandım, daha doğrusu eşim kullanıo, o daha rahat oluo ama tabi ondan da mantar olucam diye korkuyorum, yeni kurtuldum çünkü ..

evet su gibi oluyor, ben de çok kullanmak istemesem de denerken bebek yağı kullandım, daha doğrusu eşim kullanıo, o daha rahat oluo ama tabi ondan da mantar olucam diye korkuyorum, yeni kurtuldum çünkü ..

evet canım ya bebe yağı mantaar yapıomuş bende çok kullanmıştım önceden onu ve arada sürekli kaşıntılarım oluyordu. ultrason jelini biraz daha fazla kullansan canım en azından hiç yan etkisi yok ve rahat gerçekten yada gleit gelen die bir jel var onuda çok ii diyorlar

arkadaşlar bana kas gevşetici lazımm sizin kullandığınız varmı bende emla var femolub var kayganlaştırıcı ikisini kullanıyorm ama kayganlaştırıcı çabuk kuruyoor....spreyden alsammıı die düşünüyorm ...emla bende hiç işe yaramıyorr..:84:

arkadaşlar bana kas gevşetici lazımm sizin kullandığınız varmı bende emla var femolub var kayganlaştırıcı ikisini kullanıyorm ama kayganlaştırıcı çabuk kuruyoor....spreyden alsammıı die düşünüyorm ...emla bende hiç işe yaramıyorr..:84:

canım kas gevsetıcıler pek işe yaramıo ona fazla takılma ıstersen emla çok etkılı bır krem nıye sende etkısını gostermedı anlamadım ben spreyde kullandım istersen xylocıne spreyı dene..bana çok faydası oldu fıyatı da 13 lıra

canım kas gevsetıcıler pek işe yaramıo ona fazla takılma ıstersen emla çok etkılı bır krem nıye sende etkısını gostermedı anlamadım ben spreyde kullandım istersen xylocıne spreyı dene..bana çok faydası oldu fıyatı da 13 lıra
:19:
canım saoll bide onu deniyimm..emla gerçektenn yaramadı..3 kere denedimm:74:

hemen vereyim bu reçeteyi, buskopanın kas gevşeticisi ve kuliflex iki tane hapı bir saat önceden alıyosun, akabinde kullanmadığın ve klozetin içine yerleştirebilceğin bir tencerede kaynattığın suyu içine bir çay kaşığı kadar (fazla koyma donuyo) vazelin atıyosun, klozetin içine kaynamış tencereyi yerleştir, merak etme içine düşmüyo tencere yukarıda kalıyo, sen klozete oturup üzerinede bir havlu örtüyosun, buharla vajinan tamamen temas halinde oluyo, orda bi güzel haşlanıyosun diyeyim,arada çok yanarsan ayağa kalk geri otur önerileri var, 20 dakika kadar buharda oturduktan sonra kalk, eczanelerde dişlerin uyuşması için ağıza sıkılan uyuşturan sprey varya XLOCAİNE PUMP SPREY bunu sıkıyosun vajinana fazla sıkma sakın bir iki kez, prezervatifi bir kalem mum vs üzerine geçirip ucuna emla sür kenarlarınada kayganlaştırıcı bunu vajinanın ağız girişinde sürebildiğiniz yere kadar sürmeniz yetermiiiş, beni delip geçmişlerdiiii, sonrada kolay gelsin diyorlar, ama bana sorarsan buhar yerine eczanelerde jöle şeklinde bir torbanın içinde kaynatılıp vajinana sıcak pomat yapabilceğin bişey var, adını hatırlamıyorum onu ben hala yapıyorum hatta az önce yine yarım saat o sıcak pomatı yaptım eşimin iki parmağını sonuna kadar acısız bi şekilde aldım, ama bazen adete yakın zamanlarda acıyor biyolojik bir değişim olsa gerek ben adete yakın parmak olayını acı ile yapıyorum adetten sonra süper kolay oluyo, böyle işte

Back
X