hemen vereyim bu reçeteyi, buskopanın kas gevşeticisi ve kuliflex iki tane hapı bir saat önceden alıyosun, akabinde kullanmadığın ve klozetin içine yerleştirebilceğin bir tencerede kaynattığın suyu içine bir çay kaşığı kadar (fazla koyma donuyo) vazelin atıyosun, klozetin içine kaynamış tencereyi yerleştir, merak etme içine düşmüyo tencere yukarıda kalıyo, sen klozete oturup üzerinede bir havlu örtüyosun, buharla vajinan tamamen temas halinde oluyo, orda bi güzel haşlanıyosun diyeyim,arada çok yanarsan ayağa kalk geri otur önerileri var, 20 dakika kadar buharda oturduktan sonra kalk, eczanelerde dişlerin uyuşması için ağıza sıkılan uyuşturan sprey varya XLOCAİNE PUMP SPREY bunu sıkıyosun vajinana fazla sıkma sakın bir iki kez, prezervatifi bir kalem mum vs üzerine geçirip ucuna emla sür kenarlarınada kayganlaştırıcı bunu vajinanın ağız girişinde sürebildiğiniz yere kadar sürmeniz yetermiiiş, beni delip geçmişlerdiiii, sonrada kolay gelsin diyorlar, ama bana sorarsan buhar yerine eczanelerde jöle şeklinde bir torbanın içinde kaynatılıp vajinana sıcak pomat yapabilceğin bişey var, adını hatırlamıyorum onu ben hala yapıyorum hatta az önce yine yarım saat o sıcak pomatı yaptım eşimin iki parmağını sonuna kadar acısız bi şekilde aldım, ama bazen adete yakın zamanlarda acıyor biyolojik bir değişim olsa gerek ben adete yakın parmak olayını acı ile yapıyorum adetten sonra süper kolay oluyo, böyle işte