• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 2,5 senelik evliyim 1-1,5 ay ilişki yaşayamamıştık ama eşim saolsun çok anlayışlıydı.balayımızda bile kardeş gibiydik eşimin üzüldüğününde farkındaydım.tam o aşamada ağlamaya başlıyordum.bi arkadaşımda yaşadı 7-8 ay birleşme olmadı eşiyle.oda bi çok şey denedi.sonra başardı ilaç sayesinde.
bende en son şans ondan aldım.ilaçla bile acısını hissettim biraz yalan diemem çünkü kafamda hep o vardı.balayında bile eşimle tek kalmaktan korkuyordum hiç odaya gitmek istemiyordum :43:
her neyse balayından geldik regl oldum zaten sonra o ilaçı verdi ark.onunda tarihi geçtiği için yapamadık araya haftasonu girdi hafta içi eczaneden aldık.
kas gevşetici içiyosunuz bi tane.daha sonra bir krem var o sürülüyor vajina kenarlarına.ve ucu uzun bi spey var vajinanın içine sıkılıor o uyuşturuyor..sanırım bu spreyi dişçiler diş için kullanıyormuş :1:
kızlar çok üzgünüm ama dün evde temizlik yaparken o spereyi attım :43:
keşke ismine baksaydım ama bulmaya çalışacağım.
biz parmak falan hiç denemedik ben asla yapamam öyle şeyler kızlar...umarım sizde aşarsınız bu sorununuzuu sizi anlayabiliyorum çok kötü bişey.heleki bazılarınızın seneler olmuş..
eşleriniz napıyo kızlar?bu konuda tavırları nasıl:26:

bende 2,5 senelik evliyim 1-1,5 ay ilişki yaşayamamıştık ama eşim saolsun çok anlayışlıydı.balayımızda bile kardeş gibiydik eşimin üzüldüğününde farkındaydım.tam o aşamada ağlamaya başlıyordum.bi arkadaşımda yaşadı 7-8 ay birleşme olmadı eşiyle.oda bi çok şey denedi.sonra başardı ilaç sayesinde.
bende en son şans ondan aldım.ilaçla bile acısını hissettim biraz yalan diemem çünkü kafamda hep o vardı.balayında bile eşimle tek kalmaktan korkuyordum hiç odaya gitmek istemiyordum :43:
her neyse balayından geldik regl oldum zaten sonra o ilaçı verdi ark.onunda tarihi geçtiği için yapamadık araya haftasonu girdi hafta içi eczaneden aldık.
kas gevşetici içiyosunuz bi tane.daha sonra bir krem var o sürülüyor vajina kenarlarına.ve ucu uzun bi spey var vajinanın içine sıkılıor o uyuşturuyor..sanırım bu spreyi dişçiler diş için kullanıyormuş :1:
kızlar çok üzgünüm ama dün evde temizlik yaparken o spereyi attım :43:
keşke ismine baksaydım ama bulmaya çalışacağım.
biz parmak falan hiç denemedik ben asla yapamam öyle şeyler kızlar...umarım sizde aşarsınız bu sorununuzuu sizi anlayabiliyorum çok kötü bişey.heleki bazılarınızın seneler olmuş..
eşleriniz napıyo kızlar?bu konuda tavırları nasıl:26:

sabırla bekledi benim kocişim cnm sonuçta sevgi olunca katlanılıyor. şimdi çok mutluyuz hayırlısı allahım herkesi kurtarsın inşallah..

o sprey bennde var burdakilerde ismini bilio bende kullandım o spreyi uyuşturuoo... ben o spreyii emlayı kullandım 2 side müthiş uyusturuooo vajinamı hissetmemiştim bile ama gel görkii beyini uyuştur önemli olan beyin ben uyusturdum hiçte bişi hissetmedim olsa olurdu ama beynim izin vermediii olmadı gene eşimi ittim bende buzdolabında hala durur bende yenmiş deilimmm ama anladımki emla yada sprey onların bi önemi yok tamamen beyinde egszlere başladım p...s başladım hiç kullanmadımmm çünküüü beyin aynı beyin yine iizn vermio yine izin vermioooo sprey olsa dahi şayet ben öle oldum herkes olacak die birşey yok....

o sprey bennde var burdakilerde ismini bilio bende kullandım o spreyi uyuşturuoo... ben o spreyii emlayı kullandım 2 side müthiş uyusturuooo vajinamı hissetmemiştim bile ama gel görkii beyini uyuştur önemli olan beyin ben uyusturdum hiçte bişi hissetmedim olsa olurdu ama beynim izin vermediii olmadı gene eşimi ittim bende buzdolabında hala durur bende yenmiş deilimmm ama anladımki emla yada sprey onların bi önemi yok tamamen beyinde egszlere başladım p...s başladım hiç kullanmadımmm çünküüü beyin aynı beyin yine iizn vermio yine izin vermioooo sprey olsa dahi şayet ben öle oldum herkes olacak die birşey yok....

çok haklısın cnm
sprey x- le başlıo gibi dimi öle bişidi.
beyin önemli tamamen bende kendimi kasıyordum.hala bile bazen kasarım beynime yerleşmiş..

kızlar o spreylerin yanında kas gevşetici içseniz?
oda çok rahatlatıyor...
spreyde sanırım Xylocaine Pump du kızlar şimdi netten baktım benziyor

Son düzenleme:
arkadaşlar o kas gevşetici krem ve spreyin isimlerini bilen var mı bu akşam denemek istiyorum da.

kıslar ben yazam sizeee spreyi öle kafana göre alamıorsun biz tanıdık bi eczaneden zorla birşey uydurup aldık yeşil reçeteylemi ne veriliormus genede sormakta fayda varrr ... benim içmedimm kas gevştici kalmadı yatmadan 1 saat önce 2 tane içiodum banamısın demiodu ben böleydim ama siz öle olmayabilirsinizz ... spreyin ismi: xylocaine fiyatı 16.87tl kas gevşetici: spazmol fiyatı 2.93tl denemekte fayda var isterseniz bi deneyin

arkadaşlar o kas gevşetici krem ve spreyin isimlerini bilen var mı bu akşam denemek istiyorum da.

kıslar ben yazam sizeee spreyi öle kafana göre alamıorsun biz tanıdık bi eczaneden zorla birşey uydurup aldık yeşil reçeteylemi ne veriliormus genede sormakta fayda varrr ... benim içmedimm kas gevştici kalmadı yatmadan 1 saat önce 2 tane içiodum banamısın demiodu ben böleydim ama siz öle olmayabilirsinizz ... spreyin ismi: xylocaine fiyatı 16.87tl kas gevşetici: spazmol fiyatı 2.93tl denemekte fayda var isterseniz bi deneyin..... arkadaşım yakınımda olsan inan verirdim bi daha para vermeee bi deneeeee gibisinden bende ölece duruoo boş boşşşşşş

kıslar ben yazam sizeee spreyi öle kafana göre alamıorsun biz tanıdık bi eczaneden zorla birşey uydurup aldık yeşil reçeteylemi ne veriliormus genede sormakta fayda varrr ... benim içmedimm kas gevştici kalmadı yatmadan 1 saat önce 2 tane içiodum banamısın demiodu ben böleydim ama siz öle olmayabilirsinizz ... spreyin ismi: xylocaine fiyatı 16.87tl kas gevşetici: spazmol fiyatı 2.93tl denemekte fayda var isterseniz bi deneyin..... arkadaşım yakınımda olsan inan verirdim bi daha para vermeee bi deneeeee gibisinden bende ölece duruoo boş boşşşşşş

bana 2 sene önce eczane vermişti cnm.almakta sorun yaşamadım yani kas gevşeticide o olabilir.ama bide krem vardı benim kullandığım extra

krem kullandın mı?
hiç mi işe yaramadı. eşini ittin mi? bende acı yok aslında kasılmada çok fazla yok ama ityorum hemen üstümden. çok sıkıldım bunaldım 7 ay ol du tık yok:(:84:

krem emla kremi die geçio o daha pahalı 29 tl mi ne ... nazende nerdesin kıs belki yakınımdasındırrr.. bunları kullanınca ilkten biraz yakıo sızlıoo eşime üfletmiştim ben:60: sonra uyusuoooo eğer denersen arkadaşımm bak benim osamanki aklım olsaydııı kendimi rahat bırakırdım çünkü tamamen uyusuo zatenn.. işte benim beynim isin vermeid korktum gene ki korkulacak ne var eğer denersen tamamen rahat bırak kendini çünküüü gerçekten uyusuo zatennn korkulacak bişi yok...ben bunları denedikten sonra anladımkiii oraya deil yapacaksam beynimi yapmalıyımm ve artık o uyusturucu krem tarzı seyler bana mantıksız geldii parmak egzsi yaptım suan p....s yarısındayımm uyusturucuda hiç kullanmadım bunları yaparken

Back
X