• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrinn biliyorum cnm bende yaşadım ama bundan kaçış yokk.
acısada acımasada elbet bu olacak.
kocalarınız elbet bi yerde yeter diyecek...
bak ben hala baştan p. girişinde çok hafif kasarım kendimi.dediğiniz gibi beyinde bitiyor olay tamamen.
ben uyku ilacı bile almayı düşünmüştüm düşün yani

bak tatlim ben bunu 5 yil olacak hala yasiyorum cok sukur rabbime esim bir an bile pes etmedi ben ettim ama o etmedi.cunku bu bir rahatsizlik elimizden geliyor da biz yapmiyor degiliz eger beni esimde bunun yuzunden birakip gidecekse ugurlar olsun.
bak sen neden p...is girerken aci hissediyorsun biluyormusun cunku sen ilaclarla bir sekilde bu isi cozmeye calismissin ama biz tamamen beynimizle ugrasiyoruz orda sinir yok bisey yok sence ne yapabilir bu aciyi tabikii beynimiz hukmediyor bize.anladin mu tatlim
birde dunyanin neresine gidersen git bunun cozum yolu parmak egzersizi yani biz burda doktoralarin verdigi onerilerle hareket ediyoruz.
aci sadece ve sadece kasmaktan kaynaklaniyor yok sa onun ici zaten bos ve genis ne aci yapabilirki orda...

tekrar geçmiş olsun nazlcım.. hamilelik ilerledikçe risklerde azalıyormuş. inşallah senin de yakında geçer bu rahatsızlığın ve kanamaların. Rabbim bebişine de sana da sağlık sıhhat versin.. bulantılar normal değil mi canım? bebiş için biraz katlan, inşallah onlarda geçicek yakında..
başaran kimse yok bildiğim kadarıyla, regli dönemleri bitiyor şimdi, bundan sonra inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz..
kendine iyi bak nazlıcım.. Allah bebişini korusun..

Amiiiiin canım...çok sağol yaa..vallahi evde yatmaktan sıkıldım,ben çok gezen biriyim...psikolojim bozulacak,sağolsun eşim cumartesi ev işlerimi yaptı...ben yattım hep,eve bir bayan aldım diyorum ,gülüyor oda...şehzademiz bir doğsa başka birşey istemem diyor ya kız olursa diyorum,olsun diyo...sağlıklı olsunda hiç önemli değil diyor..Kanamam azaldı şimdi ama 3. aya kadar böyle devam..tam br ay kaldı,hayırlısıyla bu bir ayı geçirsek başka bir sorun kalmayacak inşallah..Başarı haberi yok mu?neyse olsun zaten şöyle bir durumda var,başarı haberleri genelde ardarda geliyo,sanırım egzersiz yapan akadaşladan biri başardı mı diğerleri gaza geliyor...bu hep böyle oluyordu,hadi bakalım sona gelmiş olanların haberlerini ardarda alacağız demektir..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,tatlım..inşallah bende sizlerin güzel haberlerini alacağım,buna çok inanıyorum...burayı bulduysanız bu kesin,zaten..

sonuçta çözüm arıyorsunuz hepiniz burada ve bende zamanında yaşadığım için yaptıklarımı anlatıyorum.inanmayan beğenmeyende yapmaz yani ne diyeyimki?
üslubunuz sert

yok canım uslup sert değil de, sen biraz kesin konuşuyosun. aslında forumu baştan beri okuan çoğumuzun defalarca denememize rağmen başarısız olduğunu görürsün.. yani öyle sür uyuşturucuyu hadi hemen olsun deyince olamıyor ne yazıkki, keşke olsa..
sen kesin konuştuğun için, yanlış yönlendirmeler yapabilirsin.. ne öyle zorla olsun demekle, nede eşin zorlasın demekle oluyor.. egzersiz yapmayın parmak sokmayın mikrop kaparsınız dediğinde de kesin sölemişsin.. ama bu kadar kesin konuşuyor olman bizim gibi zaten kafası karışık insanları hem daha karışık yapar hemde endişelendirir..
ayrıca eşin zorlaması hiç doğru değil, bana psikoloğum da öyle demişti. sonra Allah korusun daha çok psikolojimiz bozulur...

ben hala acıyormu dedim?
benim 2,5 senedir düzenli ilişkim var zaten:)
kasılma hala bile ilk başta oluyor dedim refleks olarak.
e bende korkuyordum zaten?
sorun ne anlayamadım ne yani bu ?

ben uyusturucu spreyde kullandım kremdeee ama sonuc alamadım gene korkup itttimmm uyustu uyusmasına ama korktum gene yapamadımmmm ben neler kullanmaıdımkiii....en son egsersilere başladım hemde hiç uyustucu krem sprey kullamadan p...syarısına kadar gelebildim önemlii olan beyine yapabilmeyi kabul ettirmekk

sonuçta çözüm arıyorsunuz hepiniz burada ve bende zamanında yaşadığım için yaptıklarımı anlatıyorum.inanmayan beğenmeyende yapmaz yani ne diyeyimki?
üslubunuz sert

üslubum sana sert gelebilir ama eski yazıları okumadan burda yorum yapanlara çok kızdığım içindir belki üzerine alınmanı istemem.burdaki arkadaşlar acıycağını düşünüyorlar ve bu yüzden korkuyorlar sen de bunun üstüne kalkıp dersen acıyor ediyor diye üslubum sert de olabilir normaldir.senin acıdıysa kendine saklayabilirsin bunu.hem yardımcı olmaya çalışmışsın çok güzel bişey ama biraz daha ince eleyip sık dokusak arkadaşları korkutmamış oluruz

ecrinimmmm aferin kız sana aldın başını gidiyosun valla tutabilene aşk olsun:9:eş parmağı hem daha kolay hem başarıyı daha çabuk sağlıyor.her an taze gelin olabilirsin sen de:54:

canimmmm evet ben yaptim inanamiyorum bazen ama yaptim dusunsene ben neler soruyordum vajiyle ilgili insallah tez zamanda cozmeyi nasip eyler rabbim:64:

guzelim farkindayim yardimci olmaya calisiyorsun ama illaki uyusmasi gerekmiyor kayganlastiriciyla da cok rahat cozulebilir.hem bu is oyle anlik falan olmuyor o anda olupta yillarca gene kasilarak iliskiye gireceksek ne anlami kaldi bunun.yapilan egzersizlerle zaten vaji iyice genisliyor ve aci falan hissetmiyorsun birde aksine kaslarini kontrol altina aliyorsun.aci kelimesi bizim beynimizde yani biz yapiyoruz aciyi.....

Evt biz bu egzersizler sayesinde vajiyi tanıor ve oradaki kasları eğitiyoruz,kontrol etmeyi öğreniyoruz..Drlarda aynı şeyi yaptırıyor,bizzat arayıp sordum..Biz ilk gece yapanlardan daha şanslıyız,başaranlar ilk gece yapanlara göre çok rahat yapıyor çünkü..

üslubum sana sert gelebilir ama eski yazıları okumadan burda yorum yapanlara çok kızdığım içindir belki üzerine alınmanı istemem.burdaki arkadaşlar acıycağını düşünüyorlar ve bu yüzden korkuyorlar sen de bunun üstüne kalkıp dersen acıyor ediyor diye üslubum sert de olabilir normaldir.senin acıdıysa kendine saklayabilirsin bunu.hem yardımcı olmaya çalışmışsın çok güzel bişey ama biraz daha ince eleyip sık dokusak arkadaşları korkutmamış oluruz

arkadaşım aynı şeyi konuşmuyormuyuz burada?
zaten olay beyinde diyorum bende dedikleri gibi kremide uyuşturucuyuda alsalar az önce biri yazmıştı sanırım eşimi yine ittim die.aynı şeyleri konuşuyoruz zaten.
ben topiğinizi 1.sayfasından itibaren zaten okuyamamki?
forum takipte gördüm ve baktım belki bi yardımım olur die.ama sanırım hata ettim kusura bakmayın umarım aşarsınız sorunlarınızı.

canimmmm evet ben yaptim inanamiyorum bazen ama yaptim dusunsene ben neler soruyordum vajiyle ilgili insallah tez zamanda cozmeyi nasip eyler rabbim:64:

hepimiz aynıydık canım insan inanamıyor bu kadar ilerleme gösterdiğinde ben hala eşime ya biz gerçekten ilişki yaşıyorz artık dimi diye hala soruyorum bu psikolojiden çıkmam zaman alıcak galiba:9:sen de bi bakmışsın yarın pe..s içinde hiç belli olmaz.bi sonraki regline kadar kesin ve kesin başarman lazım başka şansın yok kuşum yoksa gelsin oklavalar:60:

Amiiiiin canım...çok sağol yaa..vallahi evde yatmaktan sıkıldım,ben çok gezen biriyim...psikolojim bozulacak,sağolsun eşim cumartesi ev işlerimi yaptı...ben yattım hep,eve bir bayan aldım diyorum ,gülüyor oda...şehzademiz bir doğsa başka birşey istemem diyor ya kız olursa diyorum,olsun diyo...sağlıklı olsunda hiç önemli değil diyor..Kanamam azaldı şimdi ama 3. aya kadar böyle devam..tam br ay kaldı,hayırlısıyla bu bir ayı geçirsek başka bir sorun kalmayacak inşallah..Başarı haberi yok mu?neyse olsun zaten şöyle bir durumda var,başarı haberleri genelde ardarda geliyo,sanırım egzersiz yapan akadaşladan biri başardı mı diğerleri gaza geliyor...bu hep böyle oluyordu,hadi bakalım sona gelmiş olanların haberlerini ardarda alacağız demektir..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,tatlım..inşallah bende sizlerin güzel haberlerini alacağım,buna çok inanıyorum...burayı bulduysanız bu kesin,zaten..

inşallah nazlıcım yaa, benim de vajinamda sivilce gibi bişe çıktı doktora gittik. herpes diye bir virüs varmış.. normalde cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış, bende eşimde cinsel aktif olmadığımız için, bana umumi tuvaletlerden bulaşmış olabilir dedi doktor..şimdi onun tedavisini oluyorum..iyileşince tekrar denemelere başlıycaz inşallah..
inşallah bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlar hepimiz başarırız ve güzel haberlerle geliriz..
sana tekrar geçmiş olsun canım, bebişini kucağına alınca bol bol gezersin..zaten senin bebiş yazın gelicek muhtemelen, ohh al bebişi at kendini sokaklara :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Allah bize de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaah :)

Evt biz bu egzersizler sayesinde vajiyi tanıor ve oradaki kasları eğitiyoruz,kontrol etmeyi öğreniyoruz..Drlarda aynı şeyi yaptırıyor,bizzat arayıp sordum..Biz ilk gece yapanlardan daha şanslıyız,başaranlar ilk gece yapanlara göre çok rahat yapıyor çünkü..

evet nazlicim egzersize kadar inanamiyordum bu denilenlere ama gercekten oyle .dun hatta esim parmagini soktugunda biraz SIKMISIM kendimi farkinda degildim ama esim dedi biraz rahatlat kendini ondan sonra fark ettim ve biraz nefes alip verdim oylece daha rahat ilerledi.
bu arada tatlim su 3 ayi bir gecirebilsen hayirlisiyla da ayaklansan :34:

arkadaşım aynı şeyi konuşmuyormuyuz burada?
zaten olay beyinde diyorum bende dedikleri gibi kremide uyuşturucuyuda alsalar az önce biri yazmıştı sanırım eşimi yine ittim die.aynı şeyleri konuşuyoruz zaten.
ben topiğinizi 1.sayfasından itibaren zaten okuyamamki?
forum takipte gördüm ve baktım belki bi yardımım olur die.ama sanırım hata ettim kusura bakmayın umarım aşarsınız sorunlarınızı.

neden hata ettiğini düşünüyosun ki biz sadece fikrimizi belirttik.burayı sürekli takip ettiğimiz için arkadaşların korkularını biliyoruz bundan dolayıydı tepkim.yoksa eminim arkadaşlara faydalı olucaktır senin deneyimlerin.sonuçta aynı şeyi konuşuyoruz dediğin gibi sadece farklı şekillerde anlatıyoruz o kadar.yanlış anlama lütfen

hepimiz aynıydık canım insan inanamıyor bu kadar ilerleme gösterdiğinde ben hala eşime ya biz gerçekten ilişki yaşıyorz artık dimi diye hala soruyorum bu psikolojiden çıkmam zaman alıcak galiba:9:sen de bi bakmışsın yarın pe..s içinde hiç belli olmaz.bi sonraki regline kadar kesin ve kesin başarman lazım başka şansın yok kuşum yoksa gelsin oklavalar:60:

evet tatlim insallah bir sonrakine kalmadan bitiririm.oklavaci venüss:1:yok bu gun yaaa :84: iki parmagi denemk istiyorum ama nasil yapacam bilgi veren olursa sevinirim.
bu arada ben ranayi coook ozledimmmm:14:

bazı arkadaşları hakkaten anlamak cok zor ben su anda gülerek okuyorum ama zamanında gülerek okumam mümkün değildi kesinlikle..yardımmı etmek istiyorsunuz yoksa comakmı sokmak ıstıyorsunuz..parmak falan sokmayın demişsiniz ne garip nerde okudunuz doktorlugu cok merak ettim hakikaten..herşeyi cok cok iyi biliyorsunuz maşallah..
parmakla yapmak zorundayız ama aynı zamanda temizde olmak zorundayız..
benim başıma hiç bişey gelmedi ne eldiven giyidim ne basşka birşey ki psikologum böyle önerdi..

ayrıca o ne öyle bir günlük dayanın falan her defasında böyle yazılar ne sacma dusunceler yahu..erkekler dayanamaz konusmaları..sankii simdiki insanlar eşi çok guzelken mükemmel insanken her istediğine birlikte olurken aldatılmıyor yapacak olan her sekılde yapar zaten..böyle bir olaya gerek yok illaki..bosyere insanların böyle söylemlerle kafasını karıstırmaya gerek yok..

herşeyde bir hayır vardır diyorumarkadaşlar sabredin ve savaşın herkes aşacak burdaki inanıyorum..
ve sansımız su diğer insanlar bazı seyelri hissederken biz hiç hissetmeden acı olayı olmadan yaşıyoruz bunu bide bu acıdan bakmak lazım..tek sorun bi an önce cozumune bakmak yıllarca beklememek..

birde murat ulusoy a gitmeyi düşnen arkadaşlarım izmire gidene kadar gelin mersine 1500 tl ye olun tedavinizi üstüne yapın tatilinizi birde burda..oraya gitmeyi düşünen burayada gelebilr..tavsiye edebilirim gerçekten içten bir şekilde..zaten kendisi cised başkanı mersinde...araştırın

inşallah nazlıcım yaa, benim de vajinamda sivilce gibi bişe çıktı doktora gittik. herpes diye bir virüs varmış.. normalde cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış, bende eşimde cinsel aktif olmadığımız için, bana umumi tuvaletlerden bulaşmış olabilir dedi doktor..şimdi onun tedavisini oluyorum..iyileşince tekrar denemelere başlıycaz inşallah..
inşallah bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlar hepimiz başarırız ve güzel haberlerle geliriz..
sana tekrar geçmiş olsun canım, bebişini kucağına alınca bol bol gezersin..zaten senin bebiş yazın gelicek muhtemelen, ohh al bebişi at kendini sokaklara :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, Allah bize de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaah :)

Çok geçmiş olsun,canım..aman ihmal etme,dr ilaç falan verdiyse düzenli olarak kullanırsan kısa zamanda geçer inşallah..sonra tekrar devam edersin kaldığın yerden,sende sona gelenlerdensin zaten..Amiiin,inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum..Çok sağol canım benim,inşallah hayırlısıyla bir doğsa gezeceğiz bebişimle...:1: Amiiiiiin,tatlım...:16:

pandocum geçmiş olsun canım başarıya yaklaşan kişilerde hep bu tarz engeller çıkıyor dikkat ettiyseniz.demek ki başarı yakın

inşallah canım yaa, çok teşekkür ederim..
bu arada verdiğin tepkide haklısın canım, sen yenen birisi olarak bizi o kadar iyi anlıyorsun ki..
birisinin acıdı diye yazması bile benim psikolojimi alt üst ediyor..
bu arkadaş ta geçmişi okumadığı için hassasiyetimizin farkında değil sanırım.. ama ona özel bir durum değil. yanlış anlamasına gerek yok. sadece biz çok hassasız..

evet tatlim insallah bir sonrakine kalmadan bitiririm.oklavaci venüss:1:yok bu gun yaaa :84: iki parmagi denemk istiyorum ama nasil yapacam bilgi veren olursa sevinirim.
bu arada ben ranayi coook ozledimmmm:14:

canım iki parmak bence tek parmağa göre daha kolay hatta geniş olan herşey bence parmağa göre daha kolay.parmaklarını küs şeklinde yapıp tek parmakmış gibi düşün hatta hiç bakma parmaklarına ya da eşin yapsın.hem sen mumu bile aldın 2 parmağı daha rahat alırsın korkma sakın zaten iki parmaktan sonra ne kalıyoki geriye sadece halayyyyy:92::92::92:

Back
X