• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar nasılsınızz :3::3::3:

kızlarr geçmişe baktımda ne düşündümm . biz vajiyi daha iyi tanıyoruz ya daha mı şanslıyız ne :9::9:

ben artık diyorum ki neden acıyo die düşünmüşüm bunca zaman acıması için neden yokki diyorumm artıkınn hey gidi günlerr hey :9::9:

canım iki parmak bence tek parmağa göre daha kolay hatta geniş olan herşey bence parmağa göre daha kolay.parmaklarını küs şeklinde yapıp tek parmakmış gibi düşün hatta hiç bakma parmaklarına ya da eşin yapsın.hem sen mumu bile aldın 2 parmağı daha rahat alırsın korkma sakın zaten iki parmaktan sonra ne kalıyoki geriye sadece halayyyyy:92::92::92:

ayy kizzz geriye bise kalmadi yaaa ben simdi deneyecem iki parmak sonra esli iki parmak sonra p....is ayyyy ben buralara kadar geldim.ELHAMDÜLILLAHHH
dun p....si de denedim ama basini yapabilyorum aci falan yokk hic bisey hissetmiyorum ama pozisyonu bulamiyorum bir turlu bacaklarim uyusuyo:44:

evet nazlicim egzersize kadar inanamiyordum bu denilenlere ama gercekten oyle .dun hatta esim parmagini soktugunda biraz SIKMISIM kendimi farkinda degildim ama esim dedi biraz rahatlat kendini ondan sonra fark ettim ve biraz nefes alip verdim oylece daha rahat ilerledi.
bu arada tatlim su 3 ayi bir gecirebilsen hayirlisiyla da ayaklansan :34:

Tabii öyle tatlım,şuan çok rahatız ve ben burdaki arkadaşlarımızın hepsinin bu şekilde rahat olacağına inanıyorum,çünkü biz resmen bilinçleniyoruz cinsel eğitim aldık resmen...ben takıldığım ve arkadaşlarımızın takıldığı yerlerde dr cem keçenin kitabından öğrendiklerimi yazıyorum...bu dr cised dru ve cinsel işlev bozuklukları üzerine çalışmaları var...bunu netten araştırabilir,onunda kitabında yazdığı şey parmak egzerzileri,ben parmak yapamadım kulak çubuğu ve mumlarla denedim,eldiven yada streç film kullandım hiçte birşey olmadı..bazı drlarda dilatör veriyor,mikrop kapacaksan ondanda kaparsın..

selam kızlar nasılsınızz :3::3::3:

kızlarr geçmişe baktımda ne düşündümm . biz vajiyi daha iyi tanıyoruz ya daha mı şanslıyız ne :9::9:

ben artık diyorum ki neden acıyo die düşünmüşüm bunca zaman acıması için neden yokki diyorumm artıkınn hey gidi günlerr hey :9::9:

selam jasmincimm, iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın??
ya valla bende önceden sürekli acıycak acıycak diye düşünüodum ama burdan aldığım bilgiler sayesinde acı olmadığını anladım. kendime yarıya kadar yapabildiğimde acı falan olmadığını gördüm ve emin oldum.. bazı arkadaşların acıyor diye buraya yazması bizim onca zaman kendimize unutturmaya çalıştığımız, beynimizi olmayacağına ikna ettiğimiz şeyleri aklımıza tekrar getiriyor.. biraz daha hassasiyet lütfen.. biz o saçma sapan fikirleri beynimizden uzaklaştırmak için ne kadar uğraş veriyoruz bir bilseler..

Tabii öyle tatlım,şuan çok rahatız ve ben burdaki arkadaşlarımızın hepsinin bu şekilde rahat olacağına inanıyorum,çünkü biz resmen bilinçleniyoruz cinsel eğitim aldık resmen...ben takıldığım ve arkadaşlarımızın takıldığı yerlerde dr cem keçenin kitabından öğrendiklerimi yazıyorum...bu dr cised dru ve cinsel işlev bozuklukları üzerine çalışmaları var...bunu netten araştırabilir,onunda kitabında yazdığı şey parmak egzerzileri,ben parmak yapamadım kulak çubuğu ve mumlarla denedim,eldiven yada streç film kullandım hiçte birşey olmadı..bazı drlarda dilatör veriyor,mikrop kapacaksan ondanda kaparsın..

yaniii haklisin tatlim.:44:vala biz bayagi bir astik kendimizi hee ben vakif kuracam vajiyi yenmek isteyenler vakfi hepiniz orda gorevlisiniz haberiniz olsun:32:

ayy kizzz geriye bise kalmadi yaaa ben simdi deneyecem iki parmak sonra esli iki parmak sonra p....is ayyyy ben buralara kadar geldim.ELHAMDÜLILLAHHH
dun p....si de denedim ama basini yapabilyorum aci falan yokk hic bisey hissetmiyorum ama pozisyonu bulamiyorum bir turlu bacaklarim uyusuyo:44:

canım başını alınca gerisi daha kolay aslında yön kısmını da içinde oynata oynata kendin bulucaksın alıştıkça

bu akşam evde ona başlayayım artık değil mi bişeyler yapmak lazım uzun zamandır boş bıraktım zaten

guzelim sen bir dene bu aksam 5000 milyara evi donatirsin kizzz :1:
bak sana bunu diyorum ama bende ulusoydan randevu almak icin aramistim ama 3 ay sonraya verdi ve cok uzuldum 3 ay ben ne yapacam dedim.cok sukur burayi buldum simdi iki parmakla denemeye calisacam bende.bak gor sende yapacaksin.inan buna.[/U]

selam jasmincimm, iyiyiz çok şükür.. sen nasılsın??
ya valla bende önceden sürekli acıycak acıycak diye düşünüodum ama burdan aldığım bilgiler sayesinde acı olmadığını anladım. kendime yarıya kadar yapabildiğimde acı falan olmadığını gördüm ve emin oldum.. bazı arkadaşların acıyor diye buraya yazması bizim onca zaman kendimize unutturmaya çalıştığımız, beynimizi olmayacağına ikna ettiğimiz şeyleri aklımıza tekrar getiriyor.. biraz daha hassasiyet lütfen.. biz o saçma sapan fikirleri beynimizden uzaklaştırmak için ne kadar uğraş veriyoruz bir bilseler..

bende iyiyim çok şükür canım
kesinlikle canım çok haklısın ama bilmeden konuşmak böyle birşey işte bizde okuyoruz ister istemez.
bunca zaman zaten bizim verdiğimiz savaş orada acının olmadığını öğretmek beynimize. ama bundan sonra hiç bir şekilde izin yok artık acı olduğuna inanmıyoruuz artık devir değiştii :8::8: bunca zaman kulaktan dolma bilgiler yüzünden biz ne hale düştük ama artık yok inanmak çünkü çok şükürki gerçeği ve vajiyi öğrendik orayı tanıdık nasıl bir yer olduğunu meğer ben ne yanlış bilirmişim :1::1:
şimdi bizim onlara öğretme zamanımız :1::1:

yaniii haklisin tatlim.:44:vala biz bayagi bir astik kendimizi hee ben vakif kuracam vajiyi yenmek isteyenler vakfi hepiniz orda gorevlisiniz haberiniz olsun:32:

İyi fikir hem öyle milyarlarda istemeyiz,hayrına yardımcı olmaya çalışıyoruz...yaşadığımız için çok iyi biliyoruz bu durumu...Ben her daim yardıma hazırım...:70:

çok sinirliyimmmmmm:84::84::84::84::84::84: bugün reglim bittiii kaynanamların hala gideceği yokkkk yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Back
X