• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

guzelim sen bir dene bu aksam 5000 milyara evi donatirsin kizzz :1:
bak sana bunu diyorum ama bende ulusoydan randevu almak icin aramistim ama 3 ay sonraya verdi ve cok uzuldum 3 ay ben ne yapacam dedim.cok sukur burayi buldum simdi iki parmakla denemeye calisacam bende.bak gor sende yapacaksin.inan buna.[/U]

haklısın canım bıgünden itibaren son gaz devam.eğer yılacak gibi olursam ne olur beni silkeyin kendime getirin:66:

Bunu başarmanın kremle falan alakası yok...Ben hayatım boyunca alkol almadım,bunu başarmak için 4-5 kadeh şarap içtim,körkütük sarhoş oldum,olmadı...uyuşturucu krem kullandım olmadı,anti depresan verdi bir psikolog olmadı ve rahatlatıcı şurup falan hiçbir şekilde olmadı...egzersizlere başladım ve artık son aşamaya geldikten sonra krem kullandım o zaman oldu ve kremi bıraktım,o sadece biraz psikolojik olarak rahatlatıyor bizi o kadar...yoksa şimdi krem falan kullanmıyorum,hiçbir fark yok...Bunu yazan akadaş ya vajili değil,ondaki ilk gece korkusu olabilir yada çok çok hafif derecede vaji...yani vajili birisi bir ayda sadece bir kremle yenemez bence..

Amiiiiin canım...çok sağol yaa..vallahi evde yatmaktan sıkıldım,ben çok gezen biriyim...psikolojim bozulacak,sağolsun eşim cumartesi ev işlerimi yaptı...ben yattım hep,eve bir bayan aldım diyorum ,gülüyor oda...şehzademiz bir doğsa başka birşey istemem diyor ya kız olursa diyorum,olsun diyo...sağlıklı olsunda hiç önemli değil diyor..Kanamam azaldı şimdi ama 3. aya kadar böyle devam..tam br ay kaldı,hayırlısıyla bu bir ayı geçirsek başka bir sorun kalmayacak inşallah..Başarı haberi yok mu?neyse olsun zaten şöyle bir durumda var,başarı haberleri genelde ardarda geliyo,sanırım egzersiz yapan akadaşladan biri başardı mı diğerleri gaza geliyor...bu hep böyle oluyordu,hadi bakalım sona gelmiş olanların haberlerini ardarda alacağız demektir..İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,tatlım..inşallah bende sizlerin güzel haberlerini alacağım,buna çok inanıyorum...burayı bulduysanız bu kesin,zaten..

canım benim çok geçmiş olsun ark. öleydi şimdi 4 aylık oldu mide bulantısıda kanamada kalmadı ilçalarını düzenli iç beslenmene dikkat et atmaya devam az kaldı canım benim okey Allaha emanet olun ...teyzesinin güzeli :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

haklısın canım bıgünden itibaren son gaz devam.eğer yılacak gibi olursam ne olur beni silkeyin kendime getirin:66:

olacak olacak nazendecimm, hiç doktora para verme.. ben verdim. o da egzesiz öneriyor.. ama burdan aldığım moral doktorun verebileceğiin çok üstünde. soalsn bütün arkadaşlar yardımcı oluyolar..
bizi silkelemek için hazırda kızılcık sopası tutan arkadaşlar var, arada bizi dürtüyolar saolsunlar..Allah hepsinden razı olsun.. sakın moralini bozma canım, sabırla devam..yakında kurtulcaz bu dertten inşallah..

Bunu başarmanın kremle falan alakası yok...Ben hayatım boyunca alkol almadım,bunu başarmak için 4-5 kadeh şarap içtim,körkütük sarhoş oldum,olmadı...uyuşturucu krem kullandım olmadı,anti depresan verdi bir psikolog olmadı ve rahatlatıcı şurup falan hiçbir şekilde olmadı...egzersizlere başladım ve artık son aşamaya geldikten sonra krem kullandım o zaman oldu ve kremi bıraktım,o sadece biraz psikolojik olarak rahatlatıyor bizi o kadar...yoksa şimdi krem falan kullanmıyorum,hiçbir fark yok...Bunu yazan akadaş ya vajili değil,ondaki ilk gece korkusu olabilir yada çok çok hafif derecede vaji...yani vajili birisi bir ayda sadece bir kremle yenemez bence..

kesinlikle çok haklısın canımm . bu iş zorla olacak bişeyde değil zaten ben bilirim kaç defa kendimi eşime bırakmışımdır da oda ilerleyemedi p...s kayıyordu sanki duvar gibi kasılıyordum hep.
neyseki bizi biz anlayabiliyoruz.

sen nasılsın cnaımm ya özledik senii ? nasıl oldun ?

çok haklısın nazlıcım, öyle sür kremi olsun bitsin olmuyor işte.. sabırla devam etmek lazım..
psikolojimizi sağlam tutmak lazım, beynimizi ikna etmek lazım..
sen ve senin gibi kendi sorunlarını çözselerde bizim her üzülmemizde zırlamamızda her sorumuzda sorunumuzda yanımızda olan arkadaşlara çok çok teşekkürler..
Allah hepinizden razı olsun..

ben 1 aylık korkuya vaji deil ilk gece korkusu diorum...zaten belli oluo konuşmasından....acı kelimesini duymanın bile burda ne etki yaptığını hissedemio....demekki anlamıo:78::78:

sen meleksin zatennn:54:yokluğun belli oluyodu canım dikkat et kendine ve fasulyene:emir_bebek:

Canım benim,sizlerde öylesiniz....Yendiğiniz halde yardımcı oluyorsunuz,başardıktan sonra giden çok kişi varmış...Buaraya yeni bir arkadaş gelip yardım istediği zaman,çaresizce çözüm aradığım günler geliyor aklıma.Nette deli gibi ağlayarak çözüm yolu arıyordum,Allaha şükür burayı buldum...Burayı bulan bütün arkadaşlarda başaracak,inansınlar buna...eveeeet bende artık daha dikkatliyim...

çok haklısın nazlıcım, öyle sür kremi olsun bitsin olmuyor işte.. sabırla devam etmek lazım..
psikolojimizi sağlam tutmak lazım, beynimizi ikna etmek lazım..
sen ve senin gibi kendi sorunlarını çözselerde bizim her üzülmemizde zırlamamızda her sorumuzda sorunumuzda yanımızda olan arkadaşlara çok çok teşekkürler..
Allah hepinizden razı olsun..

canım geçmiş olsun sanada tam nersinde çıktı bu sivilce gibi şey benimde kenarda böle et beni gibi bişey cıktı ama çokkkk minik öle bişeymi cnm? acı falanmı yaptı?

ben 1 aylık korkuya vaji deil ilk gece korkusu diorum...zaten belli oluo konuşmasından....acı kelimesini duymanın bile burda ne etki yaptığını hissedemio....demekki anlamıo:78::78:

canım yaşamayan anlamıyor işte.. şimdi ilk geceden itibaren kolaylıkla bu işi yapan birisine sorunumuzu söylediğimizde aaa nasıl yapamazsın çok kolay diyolar hatta bazı doktorlar bile anlamıyorlar..
bazı arkadaşların da niyeti iyi tabi yardım etmek istiyolar ama halimizden anlamadıkları için nelere hassasiyetimiz olduğunu da bilmiyolar.. bide hiçbişey için kesin konuşmamak lazım, onu yapmayın şöyle olur böyle olur diye bilgi verildiğinde bizimde kafamız karışıyor..neyse canım Allahtan siz varsınız da doğru düzgün bilgiler alıyoruz, moralimiz düzeliyor..:71:

bencede öyle arkadaslar fazla takılmayın lütfen yazılanlara okadar kolay olsa uyusturucu spreyle biz niye yenemedikte parmak egz. yaptık tek yöntemi bu acı falanda yok ayrıca...

Back
X