• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alışıyor tabiki canım bende de hassaslık oluyorda o girişte alışırmı diyordum ama yaptıkça alışıyor rahatça alıyorsun içine . parmakta olur ben mesele kulak çubuğu ile iki üç gün falan yapmıştım sonra bir akşam yarım saat gene kulak çubuğu ile dediğin gibi oynattım sonra parmak denedim ama nefes çok önemli nefes verirken ıkınarak ittirdim sıkışık gibi oluyor başta bir yer var orayı atlatınca gidiveriyor :) mumda deneyebilirsin tabi ama parmak daha iyi oluyor orayı anlamak açısından

inşallah tatlım bide aynaya bakmadan yapabilirsem onada sevincem şimdilik sadece aynaya bakarak yerini bulabiliyorum :1:o minicik deliği bi esnetsem süper olacak:52::52::52::52:

kızlar hepinizi burda bulmusken söylemek istedim . hepinizi cok seviyorum ya. burda kımse bırbırını cok iyi tanımıyor ama herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor gercekten cok duygulandım şimdi cok sanslıyız cok hepinizi cok seviyorum kızlar:43::43::43::43:

ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum merak etmeyin...
korkumdan gece rüyalarıma görüp irkiliyordum uykularımda bacaklarımı kasıyordm konuşması öyle kolay diil 2 ay olan vajinusmus 1 ay olan vajinusmus olmuyormu?
ben size ne diyorum evet kremde kullandım ama acısını hissettim diyorum.yaşadıklaınızın aynısını hissettim ama kaçışım olmadığını hissettim çünkü bu sürede çok yıpranacak dahada üzülecektim.ne olursa olsun olmalıydı.bu iş benim için ölüm kalım meselesi olmuştu...

arkadaşım doğrudur aynı şeyleri bizde yaşadık ama o hissettiğin acı sanırım kremden dolayı yanma olmuştur. şuan hala bu sıkıntıyla uğraşıyorum inşallah bizlerde yeneriz ama yinede acı kelimesini duyunca kendimizi istemeden kasıyoruz. o yüzden birazcık daha dikkat olurmu canımcım:34:

inşallah tatlım bide aynaya bakmadan yapabilirsem onada sevincem şimdilik sadece aynaya bakarak yerini bulabiliyorum :1:o minicik deliği bi esnetsem süper olacak:52::52::52::52:

aynen bende aynaya bakmadan yapamıyordum olsun aynaya bakarak yap sen devam et ben bakınca beynim sanki daha iyi algılıyor oraya bişey girebilme olayını die düşünürdüm hep görünc eiçim dahada rahat olurdu :1:

dahaa bıcı bıcı yapmadımmmmm kii nasıl okuycam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

tuz dök ayakkabılarına canım ama silkelemeyi unutma görürlerse anlarlar:1::1::1::1:

arkadaşım doğrudur aynı şeyleri bizde yaşadık ama o hissettiğin acı sanırım kremden dolayı yanma olmuştur. şuan hala bu sıkıntıyla uğraşıyorum inşallah bizlerde yeneriz ama yinede acı kelimesini duyunca kendimizi istemeden kasıyoruz. o yüzden birazcık daha dikkat olurmu canımcım:34:

ya zaten acı demek o beynimle alakalıydı.beynim vucudum p..si itiyordu.zaten yavaş yavaş oldu kızlar dediğiniz gibi az az zamanla.inşallah aşıcaksınız bu korkuyu.bende kulaktan dolma şeyler sayesinde yaşadım bu olayı hep.hep korkutuldum.ama inanın korkacak bişi yok.gerçekten yok kendinizi rahatlatmaya çalışın vucüdu gevşetici çaylar için ne bilim ne desemki şimdi size.banada inanmamışlardı sinek ısırığı gibi bi acı falan diolardı.ki bazıları zevk aldıklarını ilk ilişkiden bile söylüyorlardı şaşırıyodum.

dahaa bıcı bıcı yapmadımmmmm kii nasıl okuycam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayyy kıyamam kuzucuma çıldırma noktasına gelmiş yaaaa ağlamaaaaaa... bak gıdıklarım haaaa:27::27::27::27: bu durumu zevkli hale getir bence kalk hemen bıcı bıcını yap. tüm sexiliğini ve lipidonu tavan yaptırrrrr akşam kocişin geldiğinde gizliden gizliden onu kandırmaya cilve yapmaya başla eminim erkenden uykunuz gelip odanıza gideceksiniz. oradada keyfini çıkart bacım bırak kayınvalidenler otursun sabaha kadar. takmaaaaaa hiçbişeyin keyfini bozmasına izin vermeeee olumsuzluğu eşinede yansıtırsın yoksa bebeğim. niye huzursuz olasınızki dimi ama:71:

kızlar hepinizi burda bulmusken söylemek istedim . hepinizi cok seviyorum ya. burda kımse bırbırını cok iyi tanımıyor ama herkes birbirine yardımcı olmaya calısıyor gercekten cok duygulandım şimdi cok sanslıyız cok hepinizi cok seviyorum kızlar:43::43::43::43:

kız bu ne duygusallık hamişmisin yoksam seksi bombom :1::1::1::1::1:

ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum merak etmeyin...
korkumdan gece rüyalarıma görüp irkiliyordum uykularımda bacaklarımı kasıyordm konuşması öyle kolay diil 2 ay olan vajinusmus 1 ay olan vajinusmus olmuyormu?
ben size ne diyorum evet kremde kullandım ama acısını hissettim diyorum.yaşadıklaınızın aynısını hissettim ama kaçışım olmadığını hissettim çünkü bu sürede çok yıpranacak dahada üzülecektim.ne olursa olsun olmalıydı.bu iş benim için ölüm kalım meselesi olmuştu...

evet tabiki ne yaşadığını çok iyi bilirsin ama bizde kendimizin ne yaşadığını ççok iyi biliyoruz. ben kaç defa kendimi eşime bıraktım ama olmadı oda ilerleyemedi bu zorla oalcak bişey değil ne kadar kendimizi gevşetmeye çalışsakta orada vucutta engel olmayan düz kaslar bulunuyor ve tamamen istek dışı çalışıyor bunu engellemek elimizde olmuyor çünkü biz ileri derece vajiyi yaşadık . ben bir parmağımın başını alabilmek için iki hafta uğraştım . sen acıyı hissetmişsin çünkü kasılma gene olmuş
ama biz hiç kasmamayı öğrendiğimizden o acıyı yaşamıyoruz çok şükür.
ve o tedirginlikte gidiyor Allahın izni ile.

aynen bende aynaya bakmadan yapamıyordum olsun aynaya bakarak yap sen devam et ben bakınca beynim sanki daha iyi algılıyor oraya bişey girebilme olayını die düşünürdüm hep görünc eiçim dahada rahat olurdu :1:

hmmmmm aslında bakabilmekte bir şans dimi tatlım

[FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar :

1-
[FONT=&quot]Aqua_83[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]2- Happyselly[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]3- Msbactery[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]4- Aylin06[/FONT][FONT=&quot] :16:
[FONT=&quot]5- Masalelif[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]6- Sera87 (p...s denemesinde) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]7- Kardelenima[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]8- Aydazeren[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]9- Nuruum[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]10- Filesta[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]11- Masumcat(2 parmak/eş) [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]12- Bus45[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]13- Pamukelma (2 parmak) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]14- Nar1905 (1 eş parmağı) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]15- Nursesila [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]16- Dilber1983[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yagmur2010[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]18- Nilayy_84 [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]19- İlayda_23[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]20- Obsess (1 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]21- Canan1345[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]22- Sarısekerim86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]23- Uzgunkedicik[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]24- Coolfresh [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]25- Burcum86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]26- Ecrinecrin (aparat 2 boğum) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]27- Unfaithful24[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]28- Hevalll[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]29- Deniz1987[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]30- Medusaaa[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]31- Sahara84 :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]32- Vaveyla86[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]33- Hfz_kubra[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]34- Nill87 :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]35- Naz8 (serçe parmak) :16:[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]36- Zezeze[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]37- Sadekahve [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]38- Zeytin96
39- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]40- Vagi (2 parmak)[FONT=&quot]
41- Ummu_heyya
42- Nadi
43- Brc34 (eş parmağı-serçe)
44- Zeynepyaso
45- xxsevdaxx[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]46- Missbon (3 parmak)[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]47- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Antibiyotik [/FONT][FONT=&quot]
[FONT=&quot]48- Esra_ogt :16:[/FONT][FONT=&quot]
49- Yaren46 :16:
50- Bulutlar[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]51- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]52- Yagmurcukkusu[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]53- Midye :16:
54- Soyafilizim [/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]55- Mitokondris
[/FONT]
[FONT=&quot]56- [/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]Zeynep_22 :16:
[/FONT]
[FONT=&quot]57- [/FONT][FONT=&quot] Life83 [/FONT]
[FONT=&quot] 58- Sore
59- Gunısıgımmm
[/FONT][FONT=&quot]60- Yapamadimbenonu
61- Violina86
[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]62- Zaferli :16:
63- Zeinax
[/FONT][FONT=&quot] :16:
[/FONT][FONT=&quot]64- Gonokok[/FONT][FONT=&quot] (2 parmak 2 boğum) :16:
[/FONT][FONT=&quot]65- Beril26 :16:
[/FONT][FONT=&quot]66- Yasam42
67- Green_89 :16:
68- Yagmur1987 :16:
[/FONT][FONT=&quot]69- Prenses43 :16:
70- Tacem
71- Balbocuu (tek parmak) :16:
72- Nazende_87 (tek parmak 3 boğum) :16:
73- Donne_rammarico
74- Dilekser
[/FONT] :16:
[FONT=&quot]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim...
[/FONT]

Son düzenleme:

canııım bizde seni seviyoruz.. bende aynı şeyleri hissediyorum burdaki arkadaşlarım için.. gerçekten hiç birbirimizi tanımadan en özel hislerimizi paylaşıp kimseden alamayacağımız yardımları alıyoruz..
bende hepinizi çok seviyorum..

canım yaaaa bende seni ve buradaki diğer kardeşlerimi çok seviyoruuuuuummmm

uleynnnnnn amma yazmışsınız içim çıktı oku oku yawwww....bu arada telebiiiim sağol senden başka yokluğumu farkeden olmamış :nazar:

artık okadar abartmıştımki o benden korksun yenicem seni diip rüyalarımda savaşıyodum resmen ya:)
ama kızlar inşallah kafanızdan atarsınız herşeyi.hadi bakalım bu akşam deneyeceklr güzel bir duş alın bitkisel çaylarınızı için o düşünceyi kafanızdan atmaya çalışarak o anın büyüsüne kapılın..

Back
X