• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslarrr masallah keyıfler yerıde Allah bozmasın inşallah...size bişi sorcam ben henüz adet olmadım midem bulanıyr geçen hafta inaılmaz kasık ve bel ağrılarım ve koyu renkli akıntım vardı onlar geçti geceleri biraz ağrım oluyr acaba hamile olabılırmıyım bi kaç gün bekleyip test yapıcam adet olmazsam

olabilir tatlım sen yenmişmiydin vajiyi kusura bakma hatırlayamadımda :1::1::1::1:

valla öle ben şimdi girdiğini anlamyıroum bile öle bi esniyoki kızlar valla merak etmeyin ben gibi sık sık yapın ben 1 haftada alıştım valla kaynatmaya devam :52::52::52::52::52::52::52::52: olalala bu akşam kociş eve erken geliyor ozmaan napıyoruzzz :35::35::35::35: hemen fantezi kuruyoruz :36::36::36::36:

evet hemde cok hızlı bi şekilde esniyor hergun alıstırma yapın 1 haftada rahat çözersiniz..
benim adet günüm girdiği için 2 hafta falan sürdü normalde 1 haftada çözersiniz arkadaşlar hadiiii :)
bu arada cok sevindim senin adınadaa bir haftada alısmıssın..ben iki ay oldu ilk girerken tereddüt ediyorum hala ama olsun değiyor ve sonuc her seferinde basarılı :D
kızlar bir yapsanız eşinizden daha cok isteyeceksiniz ve bosa bu kadar zaman beklemisim püüüüüüüü benim aklıma diceksiniz..haydiiiiii :D

tatlım bu tiremusu nasıl bir yemektir bana tarif atsan farklı tatlar denemek istiyorum mümkünatı varsa:34::34:

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
dünyada;aşamayacağın hiç bir yol olamaz
bunuda unutma bir kenara yaz
o ne dedi bu ne dedi diyene kadar
kaderini yaşa yada yenisini yaz

deniz seki parçası size gelsinn canlarımmmm:71::70::70::70:

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

dip not :
kedi dili ilede güzel oluyor ben türk kahvesi koyuyom nescafe yerine :9:

Back
X