• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb. okuduklarımdan yanlış anlamadıysam eğer çocukları olan arkadaş sizsiniz sanırım peki ama bu şekilde hamile kalma ihtimali çok düşük nasıl oldu merak ettim bende çok istiyorumda yanlış anlamayın:1:

evet canım yanlış anlamadın doğru nasıl olduğunu bende bilmiyorum belki öyle uyuya kaldığım bir güne denk gelmiştir..sakın vajiliyken hamile kalma dahada zor oluyor doğum sonra doğumdan sonra cocuklardan vakit kalmıyo dahada uzuyor ozaman canım ...

canım tıramısu tatlı oluyo gız

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

saol tatlım.anam tatlıymış bu ama demiştim bilmiyodum napimmm:17::17::17:

evet canım yanlış anlamadın doğru nasıl olduğunu bende bilmiyorum belki öyle uyuya kaldığım bir güne denk gelmiştir..sakın vajiliyken hamile kalma dahada zor oluyor doğum sonra doğumdan sonra cocuklardan vakit kalmıyo dahada uzuyor ozaman canım ...

vajilisiniz ve 3 çocuğunuz oldu:53:
nasıl olduki bu
ozaman p.s giriyor size birazda olsa:26:

iyiyim bebeğim benim ya dilatörlerin ikincisini aldım hemide emlasız ama annemler vardı 8 gün kaldılar regli oldum 25indede kayınvaldemler geliyorlar:43::43::43::43:

anam bunlar niye evlerinde oturmuyorlar hay Allah yaaa:47:çok iyi ilerledin tatlım bence artık odanızdada rahat yapabilirsiniz .hayırlısı ile inşallah sona yaklaştın olsun bitsin canım benim.sıkma canını bişe olur belki gelmezler ayy inşallah hayırlı bi sebep tutarda gelmezlerrr:71::71:

herkese slm arkadaşlar hazır regliyken tatil yaptım birazkendimi buna göre ayarlıyorum çünkü şimdi hatırlayanlar varsa benim tek parmak giriyo vajiye ben mum aldım etrafınını streç filmlemi sarıyım kalınlaştırmak için napıym bide rahat girermi o korkuyrm anam denicem ama bişey daha şimdi parmak yada mum her neyse o vajiye girince gusul alamk gerekmiyo dimi emin olalım

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

ranacım benim tarifte aynen böyle sadece benimkinde nişasta yerine un var :) sadece kakaoyu sakın üstüne sıcakken dökme soğıduktan sonra eleyerek dök yoksa çekiyor içine kakaoyu

herkese slm arkadaşlar hazır regliyken tatil yaptım birazkendimi buna göre ayarlıyorum çünkü şimdi hatırlayanlar varsa benim tek parmak giriyo vajiye ben mum aldım etrafınını streç filmlemi sarıyım kalınlaştırmak için napıym bide rahat girermi o korkuyrm anam denicem ama bişey daha şimdi parmak yada mum her neyse o vajiye girince gusul alamk gerekmiyo dimi emin olalım

yok canım bişey gelmezse boşal ma gibi yada zevk olmazsa gerekmiyor. mumu paçateyle sarıp kalınlaştıranlar var ben denemedim ama o şekilde kalınlaştırıp streçleyebilrsin

canım mum etrafına peçete sarıp üzerine prezervatif geçirmiştim sen sterç sarmışın oda olur sende onun üzerine prezervatif geç,r üzerine jel sür bu şekilde deneyebilrisin.rahat ol parmaktan farklı olmuyor.valla ben gusul yapmadım yapmasanda olur diyen var yapsanda iyi olur dien var .

vajilisiniz ve 3 çocuğunuz oldu:53:
nasıl olduki bu
ozaman p.s giriyor size birazda olsa:26:

canım vajiyi 4 ay önce burda yendim evet vajiliyken hamile kaldım yani şimdi açık anlatamıyorump....s girmedi ama birşekilde yapmaya çalışırken oldu böyle sürtünme yoluyla olabiliyormuş canım..ama benim için çok zordu çünki jinekoloğa muayene bile oplamazken 3 tane doğurmak..

ya bide ben bunu deniyorum ya parmaktan biraz büyük yapınca kanama filan olursa böyle bişey olabilirmi

canım bende egzersiz esnasında bu konud tereddütlüydüm hatta çıkarıp parmağa bakardım kırmızı varmı diye ama yoktu egzersiz esnasında kimseden duymadım burada sanmıyorum yani ....

Back
X