• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım vajiyi 4 ay önce burda yendim evet vajiliyken hamile kaldım yani şimdi açık anlatamıyorump....s girmedi ama birşekilde yapmaya çalışırken oldu böyle sürtünme yoluyla olabiliyormuş canım..ama benim için çok zordu çünki jinekoloğa muayene bile oplamazken 3 tane doğurmak..

muhakkak çok zordur sizi tebrik ediyorum ama yenmişsiniz ne kadar güzel darısı başımıza benimde şimdi öyle bi şüphem var acaba hamilemiyim diye hem çok istiyorum hem çok korkuyrm dediğiniz gb hamile kalınca muayene olmak gerek doğum var Allah herşeyin iyisini bilir hakkımızda hayırlısı

reglim bitti buakşam bu egzersizleri denicem inşaallah dua edin bana arkadaşlar parmak girerken bile titriyorum mumlar nasıl olcak bilmiyorum ama artık yapmak zorundayım dualarınızı bekliyorum hee:52::52:

muhakkak çok zordur sizi tebrik ediyorum ama yenmişsiniz ne kadar güzel darısı başımıza benimde şimdi öyle bi şüphem var acaba hamilemiyim diye hem çok istiyorum hem çok korkuyrm dediğiniz gb hamile kalınca muayene olmak gerek doğum var Allah herşeyin iyisini bilir hakkımızda hayırlısı

canım allah büyük ben dr korkusundan ilkini arabada doğurdum hastaneye yetişemedik öbür ikisini sezaryen doğurdum düşün yani bu vaji ne illet birşey kendi kendime doğuruyorum ama ilişkiye giremiyordum..allah yardımetti hiç muayene olmadan kurtuldum arabada doğurunca hastanede bayıltıp yardım ettiler korkma canım inan doğum kolay allahım yardım ediyor..

reglim bitti buakşam bu egzersizleri denicem inşaallah dua edin bana arkadaşlar parmak girerken bile titriyorum mumlar nasıl olcak bilmiyorum ama artık yapmak zorundayım dualarınızı bekliyorum hee:52::52:

mumlarla daha kolay olur belkide belli olmuyor hiç :) sen rahat ol gevşe biraz tedirginliği at üzerinden
o titremede geçecek hoop diye yapıverceksin bak gör :))
Allah yardımcın olsun canım
duacıyız hepinize başarmayan kalmıcak Allahın izni ile :70::70: :71::71:

kızlar nasılsınız...:):) :51:Allahm 6da işten gell yemek yap ortalığı topla daha egzersizler varr ....eşime reçeteleri yazdım klozetin içine oturtulan tencereye baya güldükk allahm halimize güleliimmi ağlaayalımmıı :(:) herkese kolayy gelsin arkadaşlar :):17:

canım allah büyük ben dr korkusundan ilkini arabada doğurdum hastaneye yetişemedik öbür ikisini sezaryen doğurdum düşün yani bu vaji ne illet birşey kendi kendime doğuruyorum ama ilişkiye giremiyordum..allah yardımetti hiç muayene olmadan kurtuldum arabada doğurunca hastanede bayıltıp yardım ettiler korkma canım inan doğum kolay allahım yardım ediyor..

çok ilginçmş hikayeniz ALLAH sonunda muradınıza erdirmiş bi daha hiç sıkıntı yaşatmasın inşallahh.bu vaıjınısmus öle abuk bişey işte bakalım bi kaç gün içinde regl olmazsam bi test yaparım artık.

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

bende yapmak istiyorum ama bu ülkede ne hazır pasta tabanı var nede kedidili.. bunların yerine ne kullanabiliri acaba??

cnm tiramusu kahveli pasta.öncelikle hazır pasta tabanı alacaksın kakaolu. 1 tane pınar labne peyniri.
sonra muhallebi pişircen tarifi şöyle :
1 yumurta, 1 su bardagı toz şeker, 2 yemek kaşıgı nişasta, 1 pkt. vanilya, yarım litre süt. bunu pişircen muhallebi gibi. katılaşınca altını kapat. labneyi ekle mikserle çırp 5dk. kekide yarım bardak süt içine 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 tatlı kaşığı tozsekeri karıştır keki ıslat heriki yarısınıda. muhallebiyi arasına dök.sonra keki koy en üstünede kalan muhallebiyi dök. kakao serp dolaba koy. birkaç saat beklesin sonra afiyetle ye cnmcm:))))))))))))):56::56::56::56::56:

bende yapmak istiyorum ama bu ülkede ne hazır pasta tabanı var nede kedidili.. bunların yerine ne kullanabilirim acaba??

ben geldim ince mum bulamamıştım onun yerine silikon almıştım.
ilk defa soktum ilkinde zorlandım ama 10 cm kadar soktum:32::32::32::32::32:
beş cm e kadazorluyr sonrası çok rahat giriyor galiba 10 kere falan yaptım.
yatana kadar buna çalışcağım:32::32::32::32::32:

ben geldim ince mum bulamamıştım onun yerine silikon almıştım.
ilk defa soktum ilkinde zorlandım ama 10 cm kadar soktum:32::32::32::32::32:
beş cm e kadazorluyr sonrası çok rahat giriyor galiba 10 kere falan yaptım.
yatana kadar buna çalışcağım:32::32::32::32::32:

tebrik ederim arkadaşım, maşallah hızlı ilerliyosun :)
merak ettim silikon ne ile yaptın egzersizi??

kızlar kendime inanamıyorum ya 3 boy mum yaptım 1i parmak kadar 2.biraz kalın 3. de 2parmaktan biraz daha kalın 3. biraz zorladı ama baya bi girdi yarıyı geçti yani çok mutluyum:64::64: p..s ne zaman geçiym önce bunlara tam alışıymmı 3. mumun biraz daha kalınınımı yapsam acaba ya kırmızı filan olursa ozaman ondan korkuyorum.bide girerken hafif bi yanma oluyo nedense:10::10::10:

Back
X