• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben geldim ince mum bulamamıştım onun yerine silikon almıştım.
ilk defa soktum ilkinde zorlandım ama 10 cm kadar soktum:32::32::32::32::32:
beş cm e kadazorluyr sonrası çok rahat giriyor galiba 10 kere falan yaptım.
yatana kadar buna çalışcağım:32::32::32::32::32:

wuww süpersinn canım tebrik ederim maşallah :nazar: devam böyle başarıya adım adım ilerliyorsunuz :10::10: içinde iyice oynat sağa sola dairesel hareketler falan alışsın gevşesin :) içinde gitgeller yap

ama şu tabanca silikonu nasıl bişey ki valla ben anlamadım :44::44:

kızlar bende rötarlıyım okudukça tatilim bitsin istiyorum ve buarada yeniler daha hızlı sanki ben daha bakmaya çalışırken millet bitirecek nerdeyse
venüscüm listede 70 deyim ve 70 güne kadar doğum günüm var ve eğer 70 günde yenemezsem atlarım otobüse gelirim sana beni iyice döv diye
kızlar bu arada benim canım gerçekten çok tatlı biri yanlışlıkla çarpsa şakayla vursa kaç dakika ağrır oyerim eşimede beni şöyle bi güzel dövde acı ne anlıyayım diyorum adamcık dokunsa acıyor demekten garibim
buarada brck cim senin söylediklerinin alasını biz düşündük zaten bi dişimizi sıksak olcak diye eşime bazen sen sert olsan bu iş olurdu bilededim ama sert olsa zorlasa bizim için daha zor herhalde kırılıp hiç yanımıza yaklaştırmazdık
buranın en güzel tarafı başta bizim gibi insanların olduklarını anlamak ve ben eşime şuan telde bile bak listeye girmişim artık zorla beni çalışmam lazım diyorum
inşallah hep beraber yenicez ve sevineceğiz

kızlar kendime inanamıyorum ya 3 boy mum yaptım 1i parmak kadar 2.biraz kalın 3. de 2parmaktan biraz daha kalın 3. biraz zorladı ama baya bi girdi yarıyı geçti yani çok mutluyum:64::64: p..s ne zaman geçiym önce bunlara tam alışıymmı 3. mumun biraz daha kalınınımı yapsam acaba ya kırmızı filan olursa ozaman ondan korkuyorum.bide girerken hafif bi yanma oluyo nedense:10::10::10:

çok güzel canımmmmm
çok sevindim
sen ne zaman başladın çalışmalara
ben bugün başladımmm inşallahh kurtuluruzzzzzzzzzzzzz yakınzamanda:32::32::32::32:

kızlar kendime inanamıyorum ya 3 boy mum yaptım 1i parmak kadar 2.biraz kalın 3. de 2parmaktan biraz daha kalın 3. biraz zorladı ama baya bi girdi yarıyı geçti yani çok mutluyum:64::64: p..s ne zaman geçiym önce bunlara tam alışıymmı 3. mumun biraz daha kalınınımı yapsam acaba ya kırmızı filan olursa ozaman ondan korkuyorum.bide girerken hafif bi yanma oluyo nedense:10::10::10:

oyyy canımm tebrik ederim yaa çok güzell süpesinnn. sen iki parmak alabiliyordun değilmi.?
normalde iki parmağa alıştıktan sonra p...s denemelerine geçiliyor bu daha kalınsa bunada iyice alış sonra denemelere hemen geçersin iki parmaktan kalın olması daha iyi olmuş maşallah canım tebrik ederim :nazar: yaptıkça gevşeyecek gör bak sen sona geldin maşallah

çok güzel canımmmmm
çok sevindim
sen ne zaman başladın çalışmalara
ben bugün başladımmm inşallahh kurtuluruzzzzzzzzzzzzz yakınzamanda:32::32::32::32:

benim 15gün filan oldu ama araya regl girdi ondan bide nefes verirken içine almaya çalış benimki öyle oluyo:66: hadi birlikte yenelim şu illeti inşallah:34::34:

çok ilginçmş hikayeniz ALLAH sonunda muradınıza erdirmiş bi daha hiç sıkıntı yaşatmasın inşallahh.bu vaıjınısmus öle abuk bişey işte bakalım bi kaç gün içinde regl olmazsam bi test yaparım artık.

canım ben veya bizler acıdan korkmuyoruz nedenini bilmeden korkuyoruz allah hepinize yardım etsin yardıma ihtiyacınız olursa burdayım canım sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım...

wuww süpersinn canım tebrik ederim maşallah :nazar: devam böyle başarıya adım adım ilerliyorsunuz :10::10: içinde iyice oynat sağa sola dairesel hareketler falan alışsın gevşesin :) içinde gitgeller yap

ama şu tabanca silikonu nasıl bişey ki valla ben anlamadım :44::44:

ince mum gibi düşünebilirsin yarım saat çalıştım. biraz dinleneceğim. biraz sonra tekrar başlayacağım:64::64::64:
parmak yapıyorum 3 boğum ama hiç bu kadar sokmamıştım. hayrete düştüm daha da itsem gidecekti korktum 10 cmden fazla itmedimmmm:66::66:
bunu yaptıysam sizin sayeniizde hergün çalışıp hergün kalınlığını arttıracağımmm:34::34::34::34::34::34:

oyyy canımm tebrik ederim yaa çok güzell süpesinnn. sen iki parmak alabiliyordun değilmi.?
normalde iki parmağa alıştıktan sonra p...s denemelerine geçiliyor bu daha kalınsa bunada iyice alış sonra denemelere hemen geçersin iki parmaktan kalın olması daha iyi olmuş maşallah canım tebrik ederim :nazar: yaptıkça gevşeyecek gör bak sen sona geldin maşallah

ben bile şaşırdım kendime ama galiba tam alışmam lazım buna tedirginligin gitmesi lazım acaba biraz daha kalın yapsammı yoksa bunlara alışıp direk p..s mi geçiym napıym :97::97::97:

benim 15gün filan oldu ama araya regl girdi ondan bide nefes verirken içine almaya çalış benimki öyle oluyo:66: hadi birlikte yenelim şu illeti inşallah:34::34:

hiç öyle denemdim biraz sonra tekrar başlıcam o zamnöyle denerim şok oldum ya ben ilk defa bu kadar çok soktummm:69:
inşaallah yakın zamanda bitiririz çok çalışmamlazımmm:34::34::34::34:
sen kaç aylık evlisin?

ince mum gibi düşünebilirsin yarım saat çalıştım. biraz dinleneceğim. biraz sonra tekrar başlayacağım:64::64::64:
parmak yapıyorum 3 boğum ama hiç bu kadar sokmamıştım. hayrete düştüm daha da itsem gidecekti korktum 10 cmden fazla itmedimmmm:66::66:
bunu yaptıysam sizin sayeniizde hergün çalışıp hergün kalınlığını arttıracağımmm:34::34::34::34::34::34:

evet canım çok güzel ilerliyorsun maşallah:nazar: 10 cm ne demek harikaa . alıştıkça bir boy büyüğüne geçersin kısa sürede başarırsın Allahın izni ile hiç aksatmadan devam tatlım :71::71::70:

hiç öyle denemdim biraz sonra tekrar başlıcam o zamnöyle denerim şok oldum ya ben ilk defa bu kadar çok soktummm:69:
sen kaç aylık evlisin?

bu ay bitince 8 olcak :16: vaybe bunca zaman boşa geçmiş senin ne kadar oldu

ben bile şaşırdım kendime ama galiba tam alışmam lazım buna tedirginligin gitmesi lazım acaba biraz daha kalın yapsammı yoksa bunlara alışıp direk p..s mi geçiym napıym :97::97::97:

valla canım iki parmaktan kalın olduğunu dedin maşallah gene:nazar:
genelde iki parmaktan sonra p...se geçiyorlar yani alışınca geçebilirsin bence canım p...s denemelerine hemen . he birde eşinle parmak egzersizi de yapabilirsin ona güveninde artar hem .

sen kaç aylık evlisin?

hadi bakalım valla bu siteye üye olunca bana bi cesaret geldi ne hikmetse yoksa dokunamıyodum bile şimdi olanlara hala inanamıyorum bu bile benim için büyük gelişme............bu ay bitince 8 ay olcak senin ne kadar oldu

bu ay bitince 8 olcak :16: vaybe bunca zaman boşa geçmiş senin ne kadar oldu

leynnnnnnnnnnn bu ne hızzzzzzzzzz:1::1::1::1: yaaa keşkee daha önce burayı buldum dieceksinizzz sizin gene 8 ay bizim seneler keşke daha önce bulsaydık burayıı devam et bi kaç gün aynı seyleri yap iyice esnet orayıııı esneme oldundan kanaman olmayabilir burda çogu arkadaşların olmaıdıııı senin bu işten kurtulman 1 ayı bulmıcak sölim sanaaaa

valla canım iki parmaktan kalın olduğunu dedin maşallah gene:nazar:
genelde iki parmaktan sonra p...se geçiyorlar yani alışınca geçebilirsin bence canım p...s denemelerine hemen . he birde eşinle parmak egzersizi de yapabilirsin ona güveninde artar hem .

evet dogru eşimle denemem lazım çünkü kendim rahat yapıyorum ama o yapınca geriliyorum p..sden önce bunlara alışıym bi kaç gün sonra inşaallah biter bu kabuss

kıslarrrr ben bu akşam anamaaa gidiyrummmm anam sorar şimdi ne ettin diee oda bilio yaa:62: egsersilere yarın başlıcam yarın olaa hayrolaaaaaaaaaaaa

leynnnnnnnnnnn bu ne hızzzzzzzzzz:1::1::1::1: yaaa keşkee daha önce burayı buldum dieceksinizzz sizin gene 8 ay bizim seneler keşke daha önce bulsaydık burayıı devam et bi kaç gün aynı seyleri yap iyice esnet orayıııı esneme oldundan kanaman olmayabilir burda çogu arkadaşların olmaıdıııı senin bu işten kurtulman 1 ayı bulmıcak sölim sanaaaa

ay azından bal damlıyo ya bi kaç gün şu mumlara devam ediymde sonra bitsin artık bıktım na bu ya sen naptın p..s yarısını alabilyodun yanlış hatırlamadıysam

hadi bakalım valla bu siteye üye olunca bana bi cesaret geldi ne hikmetse yoksa dokunamıyodum bile şimdi olanlara hala inanamıyorum bu bile benim için büyük gelişme............bu ay bitince 8 ay olcak senin ne kadar oldu

aynen bana da cesaret geldi
inşallah yakın zamanda çözeceğiz bu işi
7 ay dolacak4 gün sonra
7 ayım boşu boşuna geçtiii
keşke girseymişim bu siteyee:66::66::66:

aynen bana da cesaret geldi
inşallah yakın zamanda çözeceğiz bu işi
7 ay dolacak4 gün sonra
7 ayım boşu boşuna geçtiii
keşke girseymişim bu siteyee:66::66::66:

neyse artık zararın neresinden dönersen kardır artık geçen zamanı saymıcaz gelecege bakcaz sen tek parmak kalınlıgındamı mumu alıyosun içne

evet dogru eşimle denemem lazım çünkü kendim rahat yapıyorum ama o yapınca geriliyorum p..sden önce bunlara alışıym bi kaç gün sonra inşaallah biter bu kabuss

biter biter kız sona gelmişsin işte bak :29: bu ay bitmeden başaracaksın inşallah :61::61: :71:

kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlim kocam gelmeden :9: güzel haberlerle karşılarışırz inşallah:54:

:71::71::71:

Back
X