• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neyse artık zararın neresinden dönersen kardır artık geçen zamanı saymıcaz gelecege bakcaz sen tek parmak kalınlıgındamı mumu alıyosun içne

işaret parmağı kalınlığına yakın bu akşam bunula çalışıp iyice alıştırmam lazım
yarına işaret pamağından kalın olana geçebilsem çk iyi olacak

işaret parmağı kalınlığına yakın bu akşam bunula çalışıp iyice alıştırmam lazım
yarına işaret pamağından kalın olana geçebilsem çk iyi olacak

yarınkini kalınlaştır ozaman valla ne kadar kalın sokarsan okadar giriyo banada aynen böle diyolardı inanmıyodum ama dogruymuş

kesinlikle katılıyorum hatta nasıl fantezi kurcagını şaşırır jartiyerler havada uçuşur hatta ben gibi bebiş diye sayıklamalar çantalarda gebelik testleri gezinmye başlar :1::1::1::1::1::1:
biri jartiyer mi dedi :1::1::1:
valla öleee ben birebir yaşadımmmm herkeste yaşasın istiyoruuummm .daha dün parmak sokamıyorum diye ağlarken bugün bişe sokmadan duramıyorummmm:52::52::52::1::1::1::1::1:(ayyy çok ayıp olduuu buuu.herkes heveslensin diye yaaa birazda mübala yapalım :17::17::17:)
allah sana ben ne diyim tatlım :90:
Yarın akşam reglim bitiyo benim anam sizin taaaa bitmedimi kızlar ?????

bizim kızların regleri yıllık bacım sanırım. ne bitmedik bi regliymiş bu kız :53::53:

yaaa inanamiyorum ama esimin parmagini yaptik sonuna kadar once ben kendi orta parmagimi yaptim sonra onun isaret parmagini denedik sonuna kadar oldu hatta iyice ileriye iteledi ve orda bir bosluk var o bosluga gelince hic bisey hissetmedim icimde cok acayipti ya inanamiyorum.ben esime asla yaptiramam diye dusunuyordum ama es parmagi daha kolaymis
egzersiz yapamayan arkadaslar nolur bir an once baslayin ben 4,5 senemi bir mucize bekleyerek gecirdim nolur baska turlu cozulmuyor iste hic bisey hissetmiyorsunuz

tebrikler ecrin, gözün aydın... gerisini çok çabuk halledrsin sen bu gidişle.. çok sevindim :64:

ben geldim arkadaşlar sıcak pomadımı kaynatana kadar bi bakayım dedim, bugün işte çok yoruldum içimden hiç egzersiz yapmak gelmiyor adetime bikaç gün var ondan heralde, bugün gidip ultrason jeli aldım çok komik bi rakam ya aylardır eczanelerdeki kayganlaştırıcılara para saymaktan anam ağladı, hatta bi ara bu kayganlaştırıcılara vereceğim para ankaradaki doktor parasını bulacak diye egzersizden vazgeçip doktora gitmeye karar vermiştim, bu arada ben dün bide yapay p,,,s tarzı bişe okudum bi yerde onu adını hatırlayamadım bi eczaneye girdim bu gün öğle aramda, oradaki kıza sordum oda tuttu eczacı adama söyledi dedi bayanın vajinismus hastalığı varmış da dedi şunu şunu soruyo dedi çüüüüüüüüüüüüüş dedim içimden benim dilim yoktu sanki söylicek, içeri girince özellikle bayanla görüşebilirmiyim diye boşuna demişim yanlız eşim duyarsa bunu valla boşar beni, enteresan insanlar var işte birazdan egzersize geçicem been;(

ben geldim arkadaşlar sıcak pomadımı kaynatana kadar bi bakayım dedim, bugün işte çok yoruldum içimden hiç egzersiz yapmak gelmiyor adetime bikaç gün var ondan heralde, bugün gidip ultrason jeli aldım çok komik bi rakam ya aylardır eczanelerdeki kayganlaştırıcılara para saymaktan anam ağladı, hatta bi ara bu kayganlaştırıcılara vereceğim para ankaradaki doktor parasını bulacak diye egzersizden vazgeçip doktora gitmeye karar vermiştim, bu arada ben dün bide yapay p,,,s tarzı bişe okudum bi yerde onu adını hatırlayamadım bi eczaneye girdim bu gün öğle aramda, oradaki kıza sordum oda tuttu eczacı adama söyledi dedi bayanın vajinismus hastalığı varmış da dedi şunu şunu soruyo dedi çüüüüüüüüüüüüüş dedim içimden benim dilim yoktu sanki söylicek, içeri girince özellikle bayanla görüşebilirmiyim diye boşuna demişim yanlız eşim duyarsa bunu valla boşar beni, enteresan insanlar var işte birazdan egzersize geçicem been;(

sen utanıyosun ama onlar artık alışmış böle şeylere hangi aş:97:amadasın

kızlar nasılsınız...:):) :51:Allahm 6da işten gell yemek yap ortalığı topla daha egzersizler varr ....eşime reçeteleri yazdım klozetin içine oturtulan tencereye baya güldükk allahm halimize güleliimmi ağlaayalımmıı :(:) herkese kolayy gelsin arkadaşlar :):17:

hiiiiç işi mişi bahane etme yawrum bende çalışıyorum eve yorgun argın geliyorum ama vajiyide atlattım yani :2: hadi bakalım kolay gelsin güzel haberler bekliyorum sendende :9:

bende yapmak istiyorum ama bu ülkede ne hazır pasta tabanı var nede kedidili.. bunların yerine ne kullanabiliri acaba??

canım nerde yaşıyosun anacım sen :6:kedidilini kendin yapabiliyorsun gerçi ben hiç yapmadım ama istersen sana tarifini gönderebilirim bebişim....:32:

ben geldim ince mum bulamamıştım onun yerine silikon almıştım.
ilk defa soktum ilkinde zorlandım ama 10 cm kadar soktum:32::32::32::32::32:
beş cm e kadazorluyr sonrası çok rahat giriyor galiba 10 kere falan yaptım.
yatana kadar buna çalışcağım:32::32::32::32::32:

ohhhhhhh yandannnnn walla maşallahın varrrrrr kim tutar artık seni vaji korkup kaçar yakında :16:

silikon tabancaların silikonları varya mum gibi uzunn onlarla yapmaya devam ediyorum:66::66::66::66::66:

hey allam yarebbim kız o nerden aklına geldi bizde var onlardan kocişin alet kutusunda bende evde sokacak bi şeyler arıyodum egzersiz yaparken bak o hiç aklıma gelmedi :31:

kızlar kendime inanamıyorum ya 3 boy mum yaptım 1i parmak kadar 2.biraz kalın 3. de 2parmaktan biraz daha kalın 3. biraz zorladı ama baya bi girdi yarıyı geçti yani çok mutluyum:64::64: p..s ne zaman geçiym önce bunlara tam alışıymmı 3. mumun biraz daha kalınınımı yapsam acaba ya kırmızı filan olursa ozaman ondan korkuyorum.bide girerken hafif bi yanma oluyo nedense:10::10::10:

tebrik ederim bebişim... walla kızlar şımarmayın ama bu akşam hepinizle gurur duydum inşallah bu hızla gidip hepiniz patır patır yeneceksiniz azimle, istekle ve umutla yapınca ilerlememeniz mümkün değilki zatennnnn...hepinize kolaylıklar diliyorummmmm....burada boşu boşuna uğraşmadığımızı bir kere daha gösterdiniz bizlere çok tşk ederim hepinize :71:

kızlar bende rötarlıyım okudukça tatilim bitsin istiyorum ve buarada yeniler daha hızlı sanki ben daha bakmaya çalışırken millet bitirecek nerdeyse
venüscüm listede 70 deyim ve 70 güne kadar doğum günüm var ve eğer 70 günde yenemezsem atlarım otobüse gelirim sana beni iyice döv diye
kızlar bu arada benim canım gerçekten çok tatlı biri yanlışlıkla çarpsa şakayla vursa kaç dakika ağrır oyerim eşimede beni şöyle bi güzel dövde acı ne anlıyayım diyorum adamcık dokunsa acıyor demekten garibim
buarada brck cim senin söylediklerinin alasını biz düşündük zaten bi dişimizi sıksak olcak diye eşime bazen sen sert olsan bu iş olurdu bilededim ama sert olsa zorlasa bizim için daha zor herhalde kırılıp hiç yanımıza yaklaştırmazdık
buranın en güzel tarafı başta bizim gibi insanların olduklarını anlamak ve ben eşime şuan telde bile bak listeye girmişim artık zorla beni çalışmam lazım diyorum
inşallah hep beraber yenicez ve sevineceğiz

sen hele bi egzersiz yapma da ben görcem seni değil otobus uçakla gelir kızılcık sopasıyla kovalarım seni :66: ayyyy balım hepimiz aynıyız korku konusunda :70: ben muhabbet kuşundan bilem korkuyom hemde kuşum olduğu halde korkardım hayvan peşimde koşardı gelir konardı bana çığlığı basardım anne al bunu bana kondu mahalle ayaklanırdı bütün bu kıza biri bişeymi yaptı diye....halbuki kuş beni o kadar çok seviyoduki bi sabah ben uyurken camdan içeri girmiş yazdı tabi benim başıma konmuş evde kimse yok ben nasıl saklanıyorum sanki beni yicek düşün artık :9:

canım ben veya bizler acıdan korkmuyoruz nedenini bilmeden korkuyoruz allah hepinize yardım etsin yardıma ihtiyacınız olursa burdayım canım sormak istediğiniz herşeyi cevaplarım...

çok doğru söylemişsin yawrum bilmediğimiz bi şeyden korkuyoruz ve yine bu bilgisizliğimizi totişten uydurduğumuz senaryolarla pekiştiriyoruz halbuki ortada korkacak bi şey yok ki :36:
yarınkini kalınlaştır ozaman valla ne kadar kalın sokarsan okadar giriyo banada aynen böle diyolardı inanmıyodum ama dogruymuş

oooo daha nelere inanacaksınız şaşıracaksınız daha dur sen p...s bi girsinde emin olmak için sabaha kadar non stop yaparsınız kocişle :60::60::60:

sıcak pomad nedir?

minik kuşum bi kere kim ne demiş ne der ne düşünür bunları hiiiiiç umursama salla gitsin :21: zaten biz bunları düşüne düşüne bu hale gelmedikmi ???? boşver sen kendini düşün senden daha değerli bişey yok bu dünyada sat anasını gitsin:33:

ya sorma çok alışmış belli, adam bana bi acıdı ağlayacaktı neredeyse kartını uzattı dedi ki ben biyerden duymuştum araştırayım sen bikaç güne uğra eczaneye dedi, arakadaşımın kolundan tuttum yürü çıkar beni burdan bidahada bu pasajdan sakın geçme dedim, valla ben iki parmağı dün sonuna kadar içime alabildim ama hala içimden penis denemesi yapmaman gerektiği geçiyor, çünkü eşim elini çekerken çok kasıyorum o ana kadar herşey normal ama çıkarırken kasıyorum bu kasmalar geçene kadar yapmıcam çünkü önemli olan bu işi kesin çözüme kavuşturmak ben doğumdan sonrada (ALLAH nasip edersi inşallah tabi) tekrar vajinismus olmak istemiyorum

eczanelerde satılıyo kaynar suyun içine atıyosun beş dakika kaynatıyosun, sonra bir bez parçasına sar ve vajina bölgene koy kendini haşlamamaya dikkat et, ben polar bi bataniye içine giriyorum sıcak pomadı vajna bölgeme tutuyorum 20 dakka orası baya bi terlemeye başlıyo baya bi gevşiyo anlıcağın, sonra parmak egzersizine geçiyorum inan hiç anlamıyosun girip çıktığını

ya sorma çok alışmış belli, adam bana bi acıdı ağlayacaktı neredeyse kartını uzattı dedi ki ben biyerden duymuştum araştırayım sen bikaç güne uğra eczaneye dedi, arakadaşımın kolundan tuttum yürü çıkar beni burdan bidahada bu pasajdan sakın geçme dedim, valla ben iki parmağı dün sonuna kadar içime alabildim ama hala içimden penis denemesi yapmaman gerektiği geçiyor, çünkü eşim elini çekerken çok kasıyorum o ana kadar herşey normal ama çıkarırken kasıyorum bu kasmalar geçene kadar yapmıcam çünkü önemli olan bu işi kesin çözüme kavuşturmak ben doğumdan sonrada (ALLAH nasip edersi inşallah tabi) tekrar vajinismus olmak istemiyorum

canım eşin parmağını çıkarırken kasmanın sebebi jelin az olmasından yani o içerdeyken panikleyip kuruyosun kuruluktan dolayı sanki parmak çıkarken vajin kocişin elinde kalacakmış gibi oluyor buda kuruluktan eğer bahsettiğin buysa bende çok yaşadım....

neyse kızlar herkese teşekkurler sizin desteklerinizle bu kadar ilerledim bundan sonra sonunda getiririm yine sizinle birlikte.:70::70::70: hepinizi seviyorum kimseyle paylaşamdım derdimi açtım size :16::16::16: herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

Kızlar sonunda mum alabildim. Az önce denedim galiba olcak bu iş mumu rahat rahat aldım sonra etrafına peçete sarıp biraz kalınlaştırdım öle denedim öle de oldu galiba. Ama şimdi benim kafama takıldı bu mumun tamamının girmesi mümkün mü eşim de sen o kadar mumu aldıysan hala kızlık nasıl bozulmuyo diyo. Ay kafam karıştı valla nasıl olcak bu iş.

:1: eczane olayına çok güldüm yaa,ne kadar utandığını tahmin edebiliyorum ben kayganlaştırıcı alırken bile kıpkırmızı olmuştum eczacı çocuğun yüzüne bakamamıştım :30: :30: yapay p...s dilatör sanırım cnm eczanelerde olmaz diye biliyorum,eşim araştırmıştı netten satın alacaktık bizde, sonra dr verdi bana kurtuldum almaktan..

açıkçası pahali jeller kullandığım için bende çok kıyamıyordum sürmeye ama bugün ultrason jeli aldım aldıktan sonrada fiyatına epey güldüm, çünkü bugüne kadar jellere harcağım parayla bi kamyon ultrason jeli alırdım, hatta bugün sxtiva sabah kargocu getirdi 30 tl kargosuyla birlikte ve ultrason jeli gidip aldım 3 tl kargosu bedava;)

Kızlar sonunda mum alabildim. Az önce denedim galiba olcak bu iş mumu rahat rahat aldım sonra etrafına peçete sarıp biraz kalınlaştırdım öle denedim öle de oldu galiba. Ama şimdi benim kafama takıldı bu mumun tamamının girmesi mümkün mü eşim de sen o kadar mumu aldıysan hala kızlık nasıl bozulmuyo diyo. Ay kafam karıştı valla nasıl olcak bu iş.

tebrik ederim canım...herkesin fizyolojik yapısı farklı olmakla beraber illa kırmızı gelecek diye bir şey yok...normal cinsel ilişki esnasında kırmızı gelmemesinin anormal bir durum olmadığının hatta çok normal bir durum olduğunu açıklıyor uzmanlar..egzersizlerde gelmemesinin en önemli sebebi bence şu çok yavaş yavaş ve vajiyi esnete esnete ilerliyorsunuz ve kasılma olduğu an duruyorsunuz zorlamıyorsunuz normalde bizler yani kadınlar ilk cinsel deneyimimizde rahat olup öylece kendimizi hiç kasmadan eşimizin kollarına bırakabilsek zaten bu kırmızı olayı ortadan kalkardı...burada bazı arkadaşlar mumla egzersiz yaptıktan sonra vajiyi yendiler ve hiç sorunsuz ilişkiye girdiler aradan 2-3 ay geçmesine rağmen jinekolağa gittiklerinde hala durduğunu öğrenip şok oldular doğumda bozulur demişler...şimdi mum senin elinde ve rahatsın kontrol sende ama p...s denemesinde ne kadar rahat olmak istesende gereksiz bir tedirginliğin olacak hepimizin oldu dolayısıyla kasacaksın farkında olmadan ve kırmızı gelecek ama sen o an anlamayacaksın bile :69:

tebrik ederim canım...herkesin fizyolojik yapısı farklı olmakla beraber illa kırmızı gelecek diye bir şey yok...normal cinsel ilişki esnasında kırmızı gelmemesinin anormal bir durum olmadığının hatta çok normal bir durum olduğunu açıklıyor uzmanlar..egzersizlerde gelmemesinin en önemli sebebi bence şu çok yavaş yavaş ve vajiyi esnete esnete ilerliyorsunuz ve kasılma olduğu an duruyorsunuz zorlamıyorsunuz normalde bizler yani kadınlar ilk cinsel deneyimimizde rahat olup öylece kendimizi hiç kasmadan eşimizin kollarına bırakabilsek zaten bu kırmızı olayı ortadan kalkardı...burada bazı arkadaşlar mumla egzersiz yaptıktan sonra vajiyi yendiler ve hiç sorunsuz ilişkiye girdiler aradan 2-3 ay geçmesine rağmen jinekolağa gittiklerinde hala durduğunu öğrenip şok oldular doğumda bozulur demişler...şimdi mum senin elinde ve rahatsın kontrol sende ama p...s denemesinde ne kadar rahat olmak istesende gereksiz bir tedirginliğin olacak hepimizin oldu dolayısıyla kasacaksın farkında olmadan ve kırmızı gelecek ama sen o an anlamayacaksın bile :69:

O zaman artık ben p....s denemesi mi yapsam sadece. Yoksa mumla devam mı etsem?

Back
X