• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

VAlla ne iyi olur yaaa artik bende biktim inanin ya bazen diyorum haydi ama olmuyor kiziyorum aciyacaksa acisin ama bitsin bu aci 4 yildir cektigim kadar olamaz ya diyorum olmuyor olmyor iste :84::84::84::84::84:

slm kızlar test yaptım evde az önce 2. çizgi silik çıktı ne olaki :1::1::1::1:

kelebekciiiim hamilesin sanırım canım, çok sevindim yaa. Allah hayırlısını nasip etsin :emir_bebek:
canım ayrıca 2.çizginin silik çıkması hamileliğinin yeni olduğunu gösteriyodur. düşün tehlikesi falan değildir inşallah.. hem daha regli günün bile geçmemişki, bebek varsa daha yeni yeni o silik çizgiyi gösteren hormonu salgılamaya başlamışsındır.. hayırlısı olsun canım benim :54:

yok canım biz bişey yapmıyoruz. hala regliyim bide virüsümü iyileştirmeye çalışıyorum :9:
sende ne var ne yok?

Saglik olsun canim valla ben bir parmak soktum tum dünde esimle denedik esim girdi diyor ben ama anlamadim cok gergindim bacaklarimi öyle kasmisimki hala aciyorlar :-D Aynayada bakdim ondan sonra delik bir boy buyumus gibiydi :-) ama hala korkuyorum aslinda korkmayacagini biliyorum ama iste...

Saglik olsun canim valla ben bir parmak soktum tum dünde esimle denedik esim girdi diyor ben ama anlamadim cok gergindim bacaklarimi öyle kasmisimki hala aciyorlar :-D Aynayada bakdim ondan sonra delik bir boy buyumus gibiydi :-) ama hala korkuyorum aslinda korkmayacagini biliyorum ama iste...

bu süper bir haber :) çok sevindim canım. eşin girdi diyosa girmiştir, eğer uyuşturucu krem falan kullandıysan sen hissetmemişsindir belkide.. inşallah devamıda gelir canım tebrik ederim :65:

kızlar ya dun mum denemesı yaparken vajının ıcıde dısıda cok yandı cok rahatsız ettı 10 dk anca yapabıldım ne oldu acaba gıtgelı cok mu yaptık kac gundur ondan mı

bu süper bir haber :) çok sevindim canım. eşin girdi diyosa girmiştir, eğer uyuşturucu krem falan kullandıysan sen hissetmemişsindir belkide.. inşallah devamıda gelir canım tebrik ederim :65:

Sorunda o hic bir sey sürmedim ben :-( Pre... denedik iste ben böyle nefes al vere konzentra oldum birde acimayacak diye o anda hissetmemisim bacaklarimi kasmayi unutmuyalim :-) Madem olsa o vakit parmagimi daha rahat sokardim öyle degilmi birde hissetmem anlayamiyorum ya ufff

Kızlar biraz önce mumla çalıştım. İyice alıştım artık muma sanki bi yerden sonra kendi kayıp gidiyo. Git gel de yaptım baya. Ayy şu kocişi kandırsam da bi de onla denesem heyecanlandım şimdi:17:

Sorunda o hic bir sey sürmedim ben :-( Pre... denedik iste ben böyle nefes al vere konzentra oldum birde acimayacak diye o anda hissetmemisim bacaklarimi kasmayi unutmuyalim :-) Madem olsa o vakit parmagimi daha rahat sokardim öyle degilmi birde hissetmem anlayamiyorum ya ufff

canım ben de kocişle pe.. denemesi yaparken en son kociş 2-3 cm kaldı ha gayret demese ben hala ucunu alıyorum zannediodum :)) biz o an heyecan korku vs. o kadar karışık duygular yaşıyoruz ki ne olduğunu bile anlamıyoruz. inşallah böyle denerken bi bakmışız hepsi girmiş.. ayrıca bende parmak sokamıyorum çünkü parmakta çok kasılıyorum, benim parmağımın ucu bile girmezken pe.. yarısından fazlası girdi..dediğin gibi konsantre olmakla alakalı..böyle böyle olacak inşallaahh..
zafer yakındır :65::65::65:

Midye masallahin var mum yakinda gelir p... ne kadardir vajilisin bacim ? Allahim devamini getirsin...

3.5 sene oldu ama bu sene ılk defa egzersız yaptım ıste aptallık hersey elının altında ınternet falan saflıkmıs 3 sene kendılıgınden olmasını beklemek ınsallah canım bende yaklastıgımı dusunuyorum elı kulagında:)

Kızlar biraz önce mumla çalıştım. İyice alıştım artık muma sanki bi yerden sonra kendi kayıp gidiyo. Git gel de yaptım baya. Ayy şu kocişi kandırsam da bi de onla denesem heyecanlandım şimdi:17:

Senin adina cok sevindim canim ya keske bizde senin kadar sansli olsak ben muma hic cesaret edemiyorum ama hic... Ne kadar yaptin egz sen

kızlar ya dun mum denemesı yaparken vajının ıcıde dısıda cok yandı cok rahatsız ettı 10 dk anca yapabıldım ne oldu acaba gıtgelı cok mu yaptık kac gundur ondan mı

canım yaa ben egzersiz yapamıyorum ama egzersiz yapan arkadaşların bazıları ilk denemelerde yanma hissettiklerini söylemişlerdi.. o da vaji alışık olmadığı için kasılıyor o yüzden yanma yapıyor diye biliyorum.. daha sonra geçiyomuş o yanma. bide bizim psikolojiler oraya bişey girmesini reddettikleri için psikolojik olarak ta yanma hissetmiş olabilirsin.. inşallah bidaha yanma olmaz. Allah kolaylıklar versin..

canım ben de kocişle pe.. denemesi yaparken en son kociş 2-3 cm kaldı ha gayret demese ben hala ucunu alıyorum zannediodum :)) biz o an heyecan korku vs. o kadar karışık duygular yaşıyoruz ki ne olduğunu bile anlamıyoruz. inşallah böyle denerken bi bakmışız hepsi girmiş.. ayrıca bende parmak sokamıyorum çünkü parmakta çok kasılıyorum, benim parmağımın ucu bile girmezken pe.. yarısından fazlası girdi..dediğin gibi konsantre olmakla alakalı..böyle böyle olacak inşallaahh..
zafer yakındır :65::65::65:

Ay insallah yaaaa o vakit sen yendin demi ?
Tebrikler canim ne vakit oldu ya gecen daha deniyorum demistin.. Cok tebrikler darisi bizim basimiz bizim gibilere...

3.5 sene oldu ama bu sene ılk defa egzersız yaptım ıste aptallık hersey elının altında ınternet falan saflıkmıs 3 sene kendılıgınden olmasını beklemek ınsallah canım bende yaklastıgımı dusunuyorum elı kulagında:)

olsun arkadaşım üzülme, bundan sonra zaman geçirmeden devam ediyosun ya inşallah başarman da yakındır..

Back
X