• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ranaaa hoşgeldin bu araadaa:3::3::3::3::3: hiçmi kimseye sölemedin kıs en doğrusunu yaptınnn keşke bende sölemeseydim bebek nie yok doktora götürelim deyince annem söledim en sonundaaa deli ettiler beni deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:83::83::83:

hoşbulduk canımmm.öle böle derken neyse kurtuldun onlardan artık yarım kalan işini tamamla bakalım.gittiklerine değsin bari tatlımmm:1::1::1::1:

kizlar az once iki parmak uc bogum yaptim dibine kadar soktum parmagimin:1:icinde parmaklarimi actim kapadim hic bisey hissetmedim.sonra su beyaz mumlar varya onu soktum cikardim soktum cikardim:9:
elhamdulillah rabbime bu asamaya kadar geldim simdilik.:62:

aferın kızzzzzzzzzzz sana yenı gordum gecmıse bakıyordum senı ayakta:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: azkaldı ha gayret kasmak yok yola devammmmmmmmm

2007 Kuş gribi ,2008 kene ,2009-2010 Domuz Gribi,2011 Keçi Gribi ,5 SeEnedir İnsan Gibi hasta Olamıyoz yaaa yeter amaaaaaaaaa aaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:

geldi canlarım geldiiiii saolun...fena asabiyim şu an ama böle cahillerin cezası ilahi adalette gizli, çekmeyen bilemz yaaa uamrım başına bizimkinden daha kötü bişe gelmezzz...Allah ıslah etsin böylelerini yemin ederim sinirden ellerim titriyorrrrr:47::47::47:

Back
X