- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.321
kızlar hepinize yollıcaz merak etmeyın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldi canlarım geldiiiii saolun...fena asabiyim şu an ama böle cahillerin cezası ilahi adalette gizli, çekmeyen bilemz yaaa uamrım başına bizimkinden daha kötü bişe gelmezzz...Allah ıslah etsin böylelerini yemin ederim sinirden ellerim titriyorrrrr![]()
Kızlar eski dostlar buyrun topiğime konu başlığında bizimle dalga geçiliyoorrrrrrrrrr bilginiz olsun...................
nasıl baktın canım bana da soleeeeeeeeeee lutfennnnnnnnn
nasıl baktın canım bana da soleeeeeeeeeee lutfennnnnnnnn
ozel mesajı mı ıstıyorummmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95:
kızlar bu konuyla ilgili msjlarınızı silin lütfen sona anlatacam nedenini
Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum benim bir arkadaşım vajinusmus şimdi psikolga gitmeye başladı fakat eşi hiç anlayışlı değil sürekli kavga çıkarıyor anlayış göstermiyor egzersizler yeterli oluyor mu siz psikolojik destek alıyor musunuz ve eşiniz bu konuda nasıl tavrı bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşınaaa söylee buraya gelsin kendisi sorsun danışsınnn sanaa anlatacak durumda deiliz suann kendisi gelirsee yardımcı oluruzzz ......
Şu an kendisi yanımda zaten interneti olmadığı için evde ben soruyorum daha öncede gelip burda sorular sormuştum zaten ben hipnoz yönetmini falan :26:
venusten ben ilahiyat mezunuyummm kimseye ah etmedimmm ama bunlara ettim yazdımdaaaa..... neler yazmıslar hepsi ni okumadınnn herhelde bide brck ordan milleti topluoburata çağrıo neler yazmıslar yaaa sok oldummmm yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tartışarak hiç bir sorun çözülmüyor o topikte konu ile ilgili rahatsız olduğumuz bölümleri kötü içerik olarak editöre göndermemiz ve özelden o msj yazan arkadaşlara yazacağımızı yazmalıydık ama gidip sayfaya dalındı bu hiçte bize yakışan bişey değil....
bu konuda brck arkadaşımızın bizi yeterince anlamayıp burada atraksiyon yaptığımızı düşünmesi ve arkadaşlarına burada okuduğu şeyleri anlatması sonucu herkesin sinirleri gerildi...kimse vajinasına parmak sokmaya meraklı değil mecbur kalmasak yapmazdık...çok acı veren insanı kıran bir şey bu tür bir yaklaşım![]()
Şu an kendisi yanımda zaten interneti olmadığı için evde ben soruyorum daha öncede gelip burda sorular sormuştum zaten ben hipnoz yönetmini falan :26: