• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neyseee kızlarrrr kendimizi toparlıyalımmmmm unutalım günümüze dönelimmm...bizim canımız yeterince sıkılıp üzüldük zaten gereksiz insanlar için canımızı sıkıp üzmiyelimmmmm..... kendimize dönelim ordanda çıkın boşverin onları konussunlarrrr.....

arkadasım sen bizi salakmı sandın profilinde hangi topiklerde gezdiğin yazıyor eski dostlar topiğinde dalga geçip burda soru sormaya utanmıyormusunuz siz

Ben sizle dalga geçmedim size bir şeyde demedim o topicte olduğum doğruda sizle dalga geçmedim ben orda da belirttim hatta arkadaşı mın bu rahatsızlığı çok zor diye :26:Yeni gördüm hatta ordada yazılanaları :26:Hatan olsuyda affola ki venüs belki hatırlara buraya hipnozla ilgili bile sormuştum:26:Nefes egzersizleri oluyor dedim bir tane gösterir misiniz bana sizin sorununuzla ilgili nerde ne demişim eğer kıracak birşey demişsem gerçekten üzgünüm bu tür sorunlarla asla dalga geçmem arkaaşımda bu sorundan müzdarip ve nasıl bir hastalık olduğunu da çok iyi biliyorum hakkınızı helal edin kırmışsam şu an gerçekten çok üzülmüş durumdayım ne demek olduğunu biliyorum çünkü bir kadının basşına gelebilecek en kötü şey Allah bütün hastalananlara şifa versin:59:

valla istedikleri kadar dalga geçsinler bu hastalık sonradan da çıkabilecek bir hastalık yada eşlerinde de farklı şekilde görülebilir karşılaştıklarında nereleriyle dalga geçeceklerse devam etsinler bakalım...biz keyfimize bakalım canlarım relax dalga geçtikleri soktuklarımızsa biz sokmaya devam edecğiz kendileride nereleriyle dalga geçiyorlarsa geçsinlerrr inşallah günün birinde aynı durmda olurlarrrr farklı farklı şekillerdeeeeee.sonra gelip dalga geçtikleri şeyleri uygulamak zorunda kalsınlarrrrrr

valla istedikleri kadar dalga geçsinler bu hastalık sonradan da çıkabilecek bir hastalık yada eşlerinde de farklı şekilde görülebilir karşılaştıklarında nereleriyle dalga geçeceklerse devam etsinler bakalım...biz keyfimize bakalım canlarım relax dalga geçtikleri soktuklarımızsa biz sokmaya devam edecğiz kendileride nereleriyle dalga geçiyorlarsa geçsinlerrr inşallah günün birinde aynı durmda olurlarrrr farklı farklı şekillerdeeeeee.sonra gelip dalga geçtikleri şeyleri uygulamak zorunda kalsınlarrrrrr

inşallahhhhhhh.... evet kızlar kendimize gelelimmm dönelimmm hayatımızaaaaaaa

Ben sizle dalga geçmedim size bir şeyde demedim o topicte olduğum doğruda sizle dalga geçmedim ben orda da belirttim hatta arkadaşı mın bu rahatsızlığı çok zor diye :26:Yeni gördüm hatta ordada yazılanaları :26:Hatan olsuyda affola ki venüs belki hatırlara buraya hipnozla ilgili bile sormuştum:26:Nefes egzersizleri oluyor dedim bir tane gösterir misiniz bana sizin sorununuzla ilgili nerde ne demişim eğer kıracak birşey demişsem gerçekten üzgünüm bu tür sorunlarla asla dalga geçmem arkaaşımda bu sorundan müzdarip ve nasıl bir hastalık olduğunu da çok iyi biliyorum hakkınızı helal edin kırmışsam şu an gerçekten çok üzülmüş durumdayım ne demek olduğunu biliyorum çünkü bir kadının basşına gelebilecek en kötü şey Allah bütün hastalananlara şifa versin:59:

slm arkadaşlar ne oldu ya ben yeni geldim

Artık günümüzde neredeyse her 5 kadından birinde görülen bir problem olan bu sorunumuzu ciddiyetsiz ve seviyesiz bir şekilde dalga unsuru yapanlar acaba kendileri yaşasaydı ne yapacaklardı .
brck birde burada akıl vermeye çalıştı hepsini bende aynen Allaha havale ediyorum

alay edenlerin sonu gün gelir onlarıda sarıp kuşatır. bunuda hesaba katmışlardır umarım

Alma mazlumun ahınıı çıkar aheste aheste demiştir atalarımızzz.....çıksın aheste aheste...........

namazım geçio bu gereksiz insanlar yüsünden acayip sinirliyimmm az kendimiii toparlımmm.....

bu konuyla ilgili dalga geçen kimse gerçekten ayıp ya kimse böyle birşey yaşamak istemez kolay mı bu sorun yüzünden evliliğimin ilk zamanları çok kötü geçmişti yaşamayan bilemezzzzzzzzz rabbim burada ki arkadaşlara en kısa sürede kurtulmayı nasip etsin:50:

bunu yaşamayan bilemez aylarca yıllarca aynı yatakta eşinle kardeş gibi yatmak karı koca olamamak hepimiz aylarca yıllarca gözyaşı döktük bazılarının dalga geçtiği o parmağı sokana kadar ne kabuslar yaşadık hayatımızın belkide en zor dönemiydi..biz istermiydik böyle olmayı ? suçumuz neydi? kendimizi eşimize saklamakmıydı suç ? bazı arkadaşlar bu yüzden intihar etmek istedi bazıları bıoşandı bazıları boşanmak üzere belkide...cinselliğin evlilikte ne kadar önemli olduğunu bilen evli arkadaşlar malesef bunu atraksiyon sandılar yazık!!!!

helee bi tanesi nasıl dalga geçmiş yok mumu sokarken kocalarından isin alıolarmı acabaaaa ayyy deli olcammm sinirlerim tepemdeeeeeee... brck dünmü bugünmüü yazmış burayı okudum dün akşam kocamla zor ilişkiye girdim yazmışşşş bakalım bu kadar ah aldıktan sonra bizden beter olmıcakmiii????

helee bi tanesi nasıl dalga geçmiş yok mumu sokarken kocalarından isin alıolarmı acabaaaa ayyy deli olcammm sinirlerim tepemdeeeeeee... brck dünmü bugünmüü yazmış burayı okudum dün akşam kocamla zor ilişkiye girdim yazmışşşş bakalım bu kadar ah aldıktan sonra bizden beter olmıcakmiii????

beter olsun hiçkimse için böle kötü düşünceli olmadım sözde sarfetmedim artık tutamayacağım beter olsun o mumuda nereye sokacağını bulamasınnnn.

Allah iyiyliğini versin gerçekten dalga geçenleri Allaha havale ediyorum bende Allahım bildiği gibi yapsın boşver bidaha gelemez zati rezil oldu .

venüscüm tatildeyim bu konuda düşmanıma bile beddua edemem zorluğunu ağlama krizlerimizi insanların garip sorularını ailelerimize verdiğimiz cevapları bi biz bide ailelerimiz biliyoruz Allaha havale edin yediğin hurmalar bigün biyeri,ni tırmalar brck e hepimiz cevap vermiştik yetmemiş ama benim gördüğüm orda da sevilmediği ve terslendiği okuyunca sizde görürsünüz böyle insanlar ailelerinde cevrelerinde zaten sevilmezki meraklı ne gelirse meraktan gelmiş başına bak birisi de orda ne meraklısın diye terslemiş cahil iki araba ne gerkmiş kendisinin olsun diye neler yapardı :) ay gülüyorum dicem ama şükrediyorum yok hayatım da böyle insanlar girmeye çalışsada becermezler böyle hiç görülmedikleri yerlerde yaranmak için milleti şebekliklerine güldürmek için yırtarlar biyerlerini

Back
X