• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba:38: eski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :31::49: tebrikler canım:49:

biz genel konustuk üstüne alınan alınsın sizin suçunuz yoksa alınmayın bizim lafımız dalga geçene . teşekkür ederim.

Kızlar merhaba:38: eski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :31::49: tebrikler canım:49:

canım aslında bu işin tek suçlusu brck saolsun gelip burada yazıp gidip dalga geçmiş...zaten kimin ne yazdığı ortada...bu arada kardelene yazılmış bişeyler var onu bende anlamadım...

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:

haydi canım benim birkez kandırdın beni unutmadım cezalısın çabuk tut elini başka ceza vermeden hallet şu işi halay çekecez kaldık öle yaaaa:66::66::66::66:

kızlar merhaba:38: Eski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... Daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :31::49: Tebrikler canım:49:

mrhb... Aslaa o topikteki bi kaç kişiyeydi lafımız zaten onlarında suçu brck uymalarııı bellii satenn milletin özelini felan merak etmesinden neyse yaaaa lafımız ordaki herkese değil sadece brck uyan dalga geçenlereee.....

Teşekkürler kızlar, inanın hiç konuyla ilgim alakam olmamasına rağmen kul hakkından çok korkarım ben o yüzden gelip hem konuşmak hemde yanlış anlaşılmaları gidermek için geldim, kelebek rica ederim sağlıkla al kucağına inşallah :38: bu arada topicte sizleride görmek isteriz, inanın çok içten söylüyorum :38:

Teşekkürler kızlar, inanın hiç konuyla ilgim alakam olmamasına rağmen kul hakkından çok korkarım ben o yüzden gelip hem konuşmak hemde yanlış anlaşılmaları gidermek için geldim, kelebek rica ederim sağlıkla al kucağına inşallah :38: bu arada topicte sizleride görmek isteriz, inanın çok içten söylüyorum :38:

tatlım duyarlılığın için tşk ederiz bizim ahlarımız gideceği yere gitti zaten.kibar davetin için tşk ama sanmıyorum bu saatten sonra kimsenin oraya gelebileceğini şahsım adına söylüyorum topik adını bile kaldıramıyorumm artıkk sözüm sen ve senin gibilerden dışarıııı:34:

canım aslında bu işin tek suçlusu brck saolsun gelip burada yazıp gidip dalga geçmiş...zaten kimin ne yazdığı ortada...bu arada kardelene yazılmış bişeyler var onu bende anlamadım...

venüscüğüm, başlık sahibi o ya, öyle algılandı sanırım diğer kızlar tarafından, neyse yalnış anlaşılmaları düzelttik ya önemli olan bu :71:

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:

arkadaşlar bu tamamen psikolojik birşey kendinize telkinler yapın ben çok faydasını ördüm

gönderdim geldimiiiii.... özel msjı almayanlar yazsınnnnnnn gönderelimmmmm

PRENSES OLAYA BALIKLAMA DALDIN AMA OLAY BİTTİ SEN GELDİNN MSJ OLAYI BİTTİ ANACIMMM BOŞVERRRR SENİNDE CANIN SIKILMASINNN :kkk:

pardon yanlış bir dalışmı yaptım ben önceki sayfaları okuyodum arkadaşım:17:bu dediğiniz yerle ilgiliydi sanırım msj. yanlış anlamadıysam ben başka bişey zannetmişimdir oraya nasıl bakılıyo bilmiyorum ama boşverin allah büyük hastalık dalga geçilecek bir konu değildir hangi hastalığın nerde ne zaman kimi bulacağı belli olmaz buna kimsenin garantisi yok öyle değilmi ben önceleri okuyorum ya biraz geriden kalıyorum çok fazla yazamıyorum:26:

yok canım ya az önce telde görüştük diyorki birkaçgün eski saçlarının hayali ile idare ederim kapa saçlarını görmeyim diyoooo,görürsem hayalimde kaçar diyooo:1::1:bende hemen boyamayım diyorum iki kez işlem yaptım uzatmak isterken yıpratmayım.bende bikaçgün tarzımı değiştiririm :1::1::1:

evet haklısın tabi yıpratıyo sürekli boyamak biraz bekle gerçekten
kız görünce belki düşüncesi değişir belli olmaz bu erkeklere benimkide saçını kesme uzun olsun hepsinin ucu bir yerde olsun diyordu :1:
sonra bigün sinir oldum ona kestirdim kat kat geldi eve farkedince düşüncesi de değişti :9::9:

ben çok kokoş bir kariyem ama napcazz:26::26::26::26:

oyyy oyy oyyy artık bir çözüm bulacaz onada napak :61::1::1:

canım ilgine ve nezaketine teşekkür ederiz.orda yapmış olduğun yorumu okudum ve helal olsun dedim valla dürüstlük bu olsa gerek.çıbanın başı belli onun aklıyla hareket edenler de belli.iyi niyetle gelen kimseyi çevirmeyiz biz.burda aile gibi olduk kimsenin de bunu bozmasına izin vermeyiz bi daha gelse de geldiği gibi gider o şahıs.

pardon yanlış bir dalışmı yaptım ben önceki sayfaları okuyodum arkadaşım:17:bu dediğiniz yerle ilgiliydi sanırım msj. yanlış anlamadıysam ben başka bişey zannetmişimdir oraya nasıl bakılıyo bilmiyorum ama boşverin allah büyük hastalık dalga geçilecek bir konu değildir hangi hastalığın nerde ne zaman kimi bulacağı belli olmaz buna kimsenin garantisi yok öyle değilmi ben önceleri okuyorum ya biraz geriden kalıyorum çok fazla yazamıyorum:26:

yok bebişim ne yanlış dalışı olay kapandıktan sonra geldinde oyusden ölededimm.... sana tavsiyem hiç o topiğe girip moralini bozmaaa biz sinir küpü olduk anca sakinleştikkk eğer istersen atam link bak ama hiç bşunaa gerilmee....:16:

Back
X