• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüscüğüm, başlık sahibi o ya, öyle algılandı sanırım diğer kızlar tarafından, neyse yalnış anlaşılmaları düzelttik ya önemli olan bu :71:

inanın buradaki arkadaşların yaşadıkları çok zor üzüntüleri çok fazla ben yeneli 1 yıl olacak öyle zoruma gittiki yazılanlar anlatamam hangi normal kadın vajinasına parmak sokmak ister ne kadar iğrenç ve itici bir şey ama allah bu duruma düşürmesin insanı düşmanımın başına bile vermesin ama yapacak bi şey yok korkularımızı ancak bu şekilde yendik ve yenmeye devam ediyorlar...lütfen buradaki arkadaşların psikolojilerini anlayın en ufak bir şeyde alt üst oluyorlar ki kimselere anlatamadıkları yazamadıkları en özel en mahrem sırlarını bu sayfalarda anlatıyorlar bu şekilde bi durumla karşılaşınca tepki vermemek insanın elinde değil...keşke hiç bunlar yaşanmasaydı ama oldu bi kere yapcak bişey yok...teşekkür ederim duyarlılığın için canım....

ayy ewwt yaa kızz senin güzel haberlerinle devam edek erken yapmana göre ikinci çizgi belirdiyse bebişş geliyor inşallah :64::64:

hayırlı olsum arkadaşım silikte olsa 2. çizginin çıkmış olması hamilelik olduğunu gösterir silik olmasının tek sebebi erken yapılmış olmasıdır yani değerlerin düşük olduğu yada düşük riski olduğunun göstergesi değildir merak:69: etme hayırlısıyla inşallah

inanın buradaki arkadaşların yaşadıkları çok zor üzüntüleri çok fazla ben yeneli 1 yıl olacak öyle zoruma gittiki yazılanlar anlatamam hangi normal kadın vajinasına parmak sokmak ister ne kadar iğrenç ve itici bir şey ama allah bu duruma düşürmesin insanı düşmanımın başına bile vermesin ama yapacak bi şey yok korkularımızı ancak bu şekilde yendik ve yenmeye devam ediyorlar...lütfen buradaki arkadaşların psikolojilerini anlayın en ufak bir şeyde alt üst oluyorlar ki kimselere anlatamadıkları yazamadıkları en özel en mahrem sırlarını bu sayfalarda anlatıyorlar bu şekilde bi durumla karşılaşınca tepki vermemek insanın elinde değil...keşke hiç bunlar yaşanmasaydı ama oldu bi kere yapcak bişey yok...teşekkür ederim duyarlılığın için canım....

:46::46::46::46::46::46::46:

rica ederim tatlım, insanız biz, kimin başına ne gelebileceğini önceden kim bilebilir? bunu bizim onun bunun yaşamayacağı ne malum? öyle iyi anlıyoruki sizleri, inşallah bir an önce kurtulur bu durumda olan arkadaşlarım, siz keyfinize bakın, diğer arkadaşlara da söylendi bu durum, bcrk bizim çok fazla da tanıdığımız bir üye değil, artık bizimlede konuşamaz zaten,bu konuda diğer kızlarda hem fikir

yok bebişim ne yanlış dalışı olay kapandıktan sonra geldinde oyusden ölededimm.... sana tavsiyem hiç o topiğe girip moralini bozmaaa biz sinir küpü olduk anca sakinleştikkk eğer istersen atam link bak ama hiç bşunaa gerilmee....:16:

yok canım ya sağol ben bizim konumuzla ilgili bişey zannetmiştim hani değişik bir yötem yada öneri falanmı diye sonra anladım öyle olduğunu boşver takılmayalım bizlerin moralimizi yüksek tutmamız gerek değilmi üzülmeyelim onun için boşver zaten gerginim bende onada bakmayayım:69:

bi kereeeee burayla alakası olmayanın burda ne işi var onuda anlamış deilimmm.... Benim eşimin bu siteye girdiğimden haberi bile yok sölesem bakacak okuycak beni etkileyecek bişi varmı diee ...neden baksın burası bizim mahremimizzz sölemiorum bende ..zaten birşeyleri başarmışken kaleye yapmışken muhakkak biri gelir yıkarr... Ne güsel güllük gülistanlık konusup dertleşioduk burda ..dışardan kendini bilmezin teki gelip moralimizi bozmaya ne hakkıı varr.....neysee relax tekrarr:64:

canım ilgine ve nezaketine teşekkür ederiz.orda yapmış olduğun yorumu okudum ve helal olsun dedim valla dürüstlük bu olsa gerek.çıbanın başı belli onun aklıyla hareket edenler de belli.iyi niyetle gelen kimseyi çevirmeyiz biz.burda aile gibi olduk kimsenin de bunu bozmasına izin vermeyiz bi daha gelse de geldiği gibi gider o şahıs.

teşekkür ederiz, sizin de nezaketinize biz teşekkür ederiz:38:

yok canım ya sağol ben bizim konumuzla ilgili bişey zannetmiştim hani değişik bir yötem yada öneri falanmı diye sonra anladım öyle olduğunu boşver takılmayalım bizlerin moralimizi yüksek tutmamız gerek değilmi üzülmeyelim onun için boşver zaten gerginim bende onada bakmayayım:69:

aynen öle cicim hiçç bakıpta moralini bozmaa... Neden gerginsin hayırdırr.....

ya arkadaşlar ben giderek daha çok kasıyorum kendimi ilk zamanlar böyle değildi deniyoduk ama olmuyodu bacaklarımı falan açabiliyodum en azından ama şimdi denemeye bile cesaret edemiyorum bacaklarımı açamıyorum artık değince geriliyorum bacaklarım dümdüz kalıyo geriye geriye gidiyorum ya ben kasılmadığımı düşünüp açıyodum bacaklarımı ama dr. kasıyosun farkında değils:2::2::2:in dediya kasıyom şimdi kendimi:2::2::2:

teşekkür ederiz, sizin de nezaketinize biz teşekkür ederiz:38:

kızlar ank06 üyesine ben özelden yazmıştım onun yazdığıda sinirimi bozmuştu açıkcası
ama konuştuk biz ve aslında konuya vakıf olmadığını ve kaç kere özür diledi sağolsun bilmeden olduğu için keşke yaşanmasaydı dedik ve şifa dileklerini iletti hepinize üzgün olduğunuda belirtti ben böyle olgun ve anlayışlı davranan arkadaşlara teşekkür ediyorum simerenya ya da teşekkürler ..
bizim sorunumuz aslında brck ile idi yaşayan biri olarak yaptığı çok ayıptı

paylaşmak istedim sizlerle kızlar..

Son düzenleme:
Back
X