- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #39.701
günaydın tatlışlarım nasılsınız
gunaydın şekerimm iyiyiz sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın tatlışlarım nasılsınız
bide telebekim kız ikiz olsun bizim ailede de 2 tane ikizlerimiz var biri kız biri erkek birinde ikiside erkek komşularım bana da hep ikiz dua ediyor annem biz gelir bakarız hele bi kız erkek olursa eskişehirin soguğunu sevmesem de çok akrabam var taşınıveririk senin için hem kocam bi hafta sonu kaçamağı yapmak istiyodu oda sevio sen yap ikizleri ben gelirim bakmaya
günaydın kızlarr
günaydın seksi bomba ne var ne yok?
geçmiş olsun venüstencim, Allah korusun canım inşallah kötü bişey yoktur.. belki de içerde regliden kalanlar vardır onlar gelmiştir..sen yine de bi doktora git canım, en azından tahlil falan yaparlar da kanın nerden geldiğini öğrenirsin, için rahatlar..
çoook geçmiş olsun, Allah şifa versin..
noldu canımm ne gördünsen doktora gitmişmiydin bu sebeb yüzünden belki reglin son damlalarıdır bozma morelini hemen :44:
venüs cüm normalde akıntın da kan olması tabiki iyi bişey değil ama sen adet sonra sı ve uzun bi adet geçirmişsin adet bitiminde bazen benimde akıntım kan renginden öte kahverengi parçacıklı bile olabiliyor ama mantar kaşıntı ağrı olmuyor sonraki günlerde normale giriyor sen şuan adet sonrasında sın ve bildiğim kadarıyla mantar yaşadın şuan için önemli bişey sanmıyorum ama rahat etmek için sor yine de doktoruna ve kadınların geneli mantar için çıkıyormuş yani bu akıntılar ve mantar
benim buğun son gün okurken ne güzel cesaretliydim adet bitimine yakın kayboldu o cesaret ama ecrin seni okudukça ve yeni girenleri inşallah ben de cesaretleniyorum
kısmet gerçi bu laftan da nefret ediyorum artık ama kısmet
pandocum bana da dua et dayımlar hacca giderken başka bişey için istemiştim gerçekten orada yapılan dualar kabul oluyor inşallah senin ve dolayısıyla bizim de dualarımız kabul olur
Geçmiş olsun cnm sıkma canını.reglin 7.günü diyorsun..ben de de 7.güne kadar az az kırmızı gelir.daha sonra kahverengi gibi oluyor ve geçiyor cnm.yani tam 7 gün kırmızı var..i
üşütmüşsün kuzu korkma adet sonrası içini boşaltıyosun, adet dönemin olmasaydı endişelenebilirdin, bu ay çok duş almışsın belli:)
venüsten cim hemen moralini bozma bi dr git neymiş ögren bakalım sanmıyorum önemli bişey oldunu adet sonrası ya bide
venuscum tatlim sende benim gibi kotu senaryolar yazmakta ustasin anladigim kadariylakotu dusunme hemen ama kendini iyi hissetmiyorsan bir dr.gozuk.
![]()
ecrincim gunayın naptın kız sen maşallah halay geliyro desene:92::92::92::92:![]()
gunaydinnnnn vaji kardesligiiiii (bazilari bununla ilgili dalga gecti ama sizler gercekten benim kardesim gibisiniz)
yaa ozumcum banlandimi ya ne oldu kizcagiz tam da morali yerine gelmisti kaynanalari gitmisti hemde bizi savundu atti kendini one cok uzuldum canim yaa insallah baska nickle girebilir ve umarim kisa surer bu olay cunku hak etmedigini dusunuyorum.
kelebekimmmmm tatlim insalllah halayim yakindir cok hevesliyim bitsin istiyorum artik hayirlisiyla insallah dua et tatlim nolurrrlerin duasi cok makbuldur
![]()
ecrinin masallahı var azkaldı azzz
günaydın seksi bomba ne var ne yok?
aay evet ya ozum banlanmış:95:
cok uzuldum canimm yaaa nasilda hecvesliydi bu ara insallah moralini yuksek tutar da geri dondugunde hayirli haberlerle gelir insallah.msn sini falan bilen yokmu ulasabilseydik keske![]()
kizlar varya burda sanki vardiyali calisyoruz ya
sabah vardiyasi:ecrin,kelebek,venus,esra,cimbom.....
oglen vardiyasi:seren.....
aksam vardiyasi:rana,jasmin.....
![]()
kizlar varya burda sanki vardiyali calisyoruz ya
sabah vardiyasi:ecrin,kelebek,venus,esra,cimbom.....
oglen vardiyasi:seren.....
aksam vardiyasi:rana,jasmin.....
![]()
sağol bebişim....regl kalıntıları çamur gibi oluyor ama bu benim dediğim beyaz akıntının içinde kırmızı bi çizgi gibi kan vardı netten baktım telaffuz bile etmek istemiyordum kötü şeyler yazıyor....
canım ben mantar için doktora gittim kan ve idrar tahilili yaptılar idrarımda kan çıkmıştı ama doktor kuruluktan kaynaklandığını ve bol bol su içmemi söyledi ilaç verdi artı ultrasonlada baktırdım kist ve myom yok temiz demişti akşam görünce şok oldum ilk defa gördüm böyle bi şey...temizlendim banyo yaptım sürekli kontrol ediyorum ama akıntım hiç yok kurudu yine benim vaji
canım bu gördüğüm adet kalıntısı değildi resmen beyaz akıntının içinde kırmızı kan vardı çizgi gibi şu an bekliyorum akıntımı kontrol edicem ama bi şey gelmiyor
tatlım kötü bir şey değildir sen canını sıkma bak idrar yollarında iltihaolanma olduğunda da öle olutyor venüstencim . DOKTORA GİT CANIM EN AZINDA İÇİN RAHAT EDER