Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben şimdi egz aramı veriym finalede az kalmışken :95:

bence ara verme canım, mantarla ilgili kaşıntı hariç bir rahatsızlığın yoksa neden egzersize ara verceksin ki? devam et bence bişey olmaz..
sen dediğim kremi alıp kullanabilirsin bide günlük pedler falanda mantar yapıyomuş, onları çok sık değiştirmek lazım.. süreyi uzun tutarsak nemli ve havasız bir ortam sağladığı için mantar yapıyomuş. en iyisi pamuklu babanne donları, hiçbişey yapmıyolar valla :9:
he bide bişey dicem, mantar kremleri vajinanın içine değil girişine sürüyor. içeri sürme sakın.. geçmiş olsun tekrar..

sağol jasmicimm, maşallah sana yaa, gün gece geç saatlere kadar burdaydın sabah sabah gelmişsin yine burdasın.. hiç uyumuyomusun kıs sen? :15:

:9::9::9: kız uyumammı ayyy o yüzden erken uyanamıom geç yattıığım için kalkıom ev topluom gene burada buluom kendimi :9:

kızlar topluca slm nasılsınız bakalım yeni gelenler. seren,jasmin,pandoo,nazlı....

selam canım iyiyizz güzel haberler gelsin dahada iyi oalcaz :32:

kızlar benim çıkmam lazım akşama gene gelirim :9: görüüşürüz canlarımm :71::71::71:

kızlar topluca slm nasılsınız bakalım yeni gelenler. seren,jasmin,pandoo,nazlı....

Slm kelebeğim....ben iyiyim şükür,bulantılarım var ve kasık ağrılarım..Ayrıca ilaç sebebiylede uyku halim var...sizleri sadece izleyebiliyorum şuanda çok fazla yazamıyorum...Bulantılarım bir geçse herşey çok daha iyi olacak ama ne yapalım?Sen nasılsın,tatlım?

ya bişey sölicem kolonya sürdüm çok yaktı ama kaşıntı geçti zararlımıki

kıııızz delimisinn? kolonya sürülürmü oraya? sağlam vajinaya bile çok zararlı. alkollü şeyleri sakın sürme canım..ayrıca sen kaşıyıp tahriş etmişsindir bide kolonya amaaan çok yanmıştır yaa..sakın sakın sürme öle şeyler..

bence ara verme canım, mantarla ilgili kaşıntı hariç bir rahatsızlığın yoksa neden egzersize ara verceksin ki? devam et bence bişey olmaz..
sen dediğim kremi alıp kullanabilirsin bide günlük pedler falanda mantar yapıyomuş, onları çok sık değiştirmek lazım.. süreyi uzun tutarsak nemli ve havasız bir ortam sağladığı için mantar yapıyomuş. en iyisi pamuklu babanne donları, hiçbişey yapmıyolar valla :9:
he bide bişey dicem, mantar kremleri vajinanın içine değil girişine sürüyor. içeri sürme sakın.. geçmiş olsun tekrar..

tamam ultrason jeli mantar yapmıo galiba ama burda yok hiç siz nerden aldınız kıslar int sparişmi versem

kızlar bide şey söyliycem çalışma aşamasında emla krem kullandıgım zaman ertesi gün kaşıntıdan ölüyordum. öyle kremler kullanıyorsanız oda yapabilir..

:9::9::9: kız uyumammı ayyy o yüzden erken uyanamıom geç yattıığım için kalkıom ev topluom gene burada buluom kendimi :9:

selam canım iyiyizz güzel haberler gelsin dahada iyi oalcaz :32:

kızlar benim çıkmam lazım akşama gene gelirim :9: görüüşürüz canlarımm :71::71::71:

bende öle valla :1::1: görüşürüz canım kendine iyi bak..

tamam ultrason jeli mantar yapmıo galiba ama burda yok hiç siz nerden aldınız kıslar int sparişmi versem

canım ben ultroson jeli kullanmıyorum, yurtdışınca bulamam ondan. başka bi jel kullanıyoruz ama oda küçücük ve çok pahalı yaa..türkiyeye gidince bende ultroson jeli alcam...

Pandoocum pazar günü yola çıkacakmışsın,sanırım...Hayırlısıyla git gel,inşallah...Bizleride duandan eksik etme,tatlım..:71:
Venüstencim sanada çok geçmiş olsun ama hemen telaş etme,biz vajililer hep aynıyız galiba yaa...bende çok evhamlıyımdır..bak hem daha önce dra kontrole gittiğinde ultrasondada bakmış temiz çıkmış ama içini rahatlatmak için tekrar bir git ve testlerini yaptır...inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..:16:
Ecrinciğim senide tebrik ediyorum,tatlım...Zaten sona gelmişsin artık..hayırlısıyla yakında halayınıda çekeceğiz..:64::64::64:

Son düzenleme:
ultrason jeli kullanan arkadaşlar nerden alıyosunuz burda eczane ve medikallerde yok int spariş versem ismi ne bu jelin

kızlar benim de çıkmam lazım, kociş hafta sonu tatilinde, benimle hiç ilgilenmiyosun diye surat yapıyor. bıcı bıcı yapayımda sonra dışarı gezmeye çıkıcaz..kendinize iyi bakın. akşama görüşürüz inşallah..
bu arada rana gelirse; ranaaa seni göremiyorum bi türlü, hiç denk gelmiyoruz.. özledim canım.. inşallah bu akşam görüşürüz...

hepinize öpücükler....

Pandoocum pazar günü yola çıkacakmışsın,sanırım...Hayırlısıyla git gel,inşallah...Bizleride duandan eksik etme,tatlım..:71:
Venüstencim sanada çok geçmiş olsun ama hemen telaş etme,biz vajililer hep aynıyız galiba yaa...bende çok evhamlıyımdır..bak hem daha önce dra kontrole gittiğinde ultrasondada bakmış temiz çıkmış ama içini rahatlatmak için tekrar bir git ve testlerini yaptır...inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..:16:
Ecrinciğim senide tebrik ediyorum,tatlım...Zaten sona gelmişsin artık..hayırlısıyla yakında halayınıda çekeceğiz..:64::64::64:

teşekkür ederim nazlıcım, senin için de bebeğini sağlıkla kucağına al diye dua edicem.. tekrar geçmiş olsun canım, kendine dikkat et.. öptüm..

kızlar benimde bir tavsiyem olacak bende ilk evlendiğim 4 gün ilişkiye giremedim sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir sıkıntı insanı evlendiğine pişman ediyor.. sarhoş olmayı denedim olmadı ablam bana kas gevşetici iç dedi içtim ve o gün ilişkiye girebildim çok şükür... bilmem faydası olur mu isteyen denesin....

canım eltımın dogum u geldı bugun yarın cok korkuyo da ona da bu nu solemısler de ben rısklı dıye bılıyorum ondan sordum

Serenciğim dün beni sormuşsun,çok sağol..buarada doğum korkusu bendede var,bende epidural normal doğum(belden aşağısı iğneyle uyuşturuluyor) yada lazerle sezeryan yapılıyormuş,dikişli değilde yapıştırmalı gibi birşeymiş ve hiç doğum izi belli olmuyormuş,onu düşünüyorum...Forumları ara istersen bunula ilgili birçok konu var..Bende şimdiden araştırıyorum..

ultrason jeli kullanan arkadaşlar nerden alıyosunuz burda eczane ve medikallerde yok int spariş versem ismi ne bu jelin

Ben eczaneye getirttim,depolarında varmış yada medikalcilerden ama hiç markasına falan bakmadım...1000ml si 1,5 liraydı,çok şaşırmıştım..sadece ultrason jeli dedim,sende internetten sipariş verebilirsin ama marka önemli mi acaba?bilmiyorum..

Back
X