Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar uzun zamandı rgıremıyorum ıslerın yogunluıgundasn umurım herkez cok ıyıdır..bend eck ıyıym bu arada bı kızım olucak ıhslahhh teyzelerı adınıda DURU KOYUCAZ:))...ALLAH herkeze yasatsın bu duyguyu pes etmeyın sakın guclu olun ...basaramam demeyın

ayyy Allahım sağlıklı sıhhatlii kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmmm:71:

İnşallah kısa zamanda geçer,canım yaaa...Bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum,yemeklerin kokuları rahatsız ediyor..Bir yandan doğum korkusu şimdiden araştırıyorum,ne yapsam,nasıl yapsam diye..2sini epidural sezeryan mı yaptın?Hadi yaa iz kalıyor mu?Ben kalmıyor diye duymuştum ama eşim ısrarla epidural normal yaptırırız diyor..ayy nasıl olacak bilmem,düşünmek bile istemiyorum..

bebişim kolay doğum için hurma iyi geliyormuş bol bol yaş ve kuru olanında ye...bi topikte görmüştüm hatta bi ayette bile yazıyomuş bebişim...allah kolay doğumlar nasip etsin :17:

slm kızlar uzun zamandı rgıremıyorum ıslerın yogunluıgundasn umurım herkez cok ıyıdır..bend eck ıyıym bu arada bı kızım olucak ıhslahhh teyzelerı adınıda DURU KOYUCAZ:))...ALLAH herkeze yasatsın bu duyguyu pes etmeyın sakın guclu olun ...basaramam demeyın

oooo baharımmmmm nerelerdesin yawrum sen derin ve twety olmasa hiç haberlerini alamayacağız :16: çok güzel bi isim duru çok beğendim :46: hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı başımıza çok kilo aldınmı ? karnın şiştimi popo büyüdümü :49: ayyyy çok heyecanlı temmuz annesi olcaksın ne güzel :66: bende yazın olsun istiyorum kısmetse sıcak sıcak :8:merak ediyoruz ara sıra uğrayın yawwww :77:

evt anneye anneanneye çekermiş.benim anneannem gece doğum yaparmış dedemin yanına yatırırmış bebeği.dedem sabah bi kalkarmış çocuk doğumuş hemde aynı odada.:53:böle 11 tane doğurmuş:nazar:benimde ona çekmiş sanırım kolay oldu:66:

Maaşallah,ne güzel yaa..:nazar::nazar::nazar: demekki rahat ve kolaycacık doğuruyormuş heralde.Allahım inşallah bizlerede kolay,rahat doğumlar nasip eder..:emir_bebek:

ay ne güzel hem de kız:nazar:Allah sağlıklı bi evlat versin inşallah canım.adı da çok güzell.iyi bak kendine DURU nun annesi:nazar::nazar::nazar:
sagol canım benım...ben 1 buuck yıl sonra bı ı sıte sayeısnde yendım bu aralar cok gıremıyorum yanıma yardımcı bayan alındı ıs yerıne o varken bakamıyorum:((( sakın vazgecmeyın

yag bu sıralar gelsin bebişler :emir_bebek: ne çok bebiş yapan var hiç boş durmuyonuz :32:hay maşallah:nazar: allah saglıklı sıhatli dogmasını nasip eder inş adı gibi dup duru ya böyle şeyleri duydukça heves gelio

sagol canım benım...ben 1 buuck yıl sonra bı ı sıte sayeısnde yendım bu aralar cok gıremıyorum yanıma yardımcı bayan alındı ıs yerıne o varken bakamıyorum:((( sakın vazgecmeyın

canım ben de 1 ay önce başardım senin gibi 1,5 yıl sonra.sen de bana çok destek olmuştun ilk üye olduğum zamanlar herşey için çok teşekkür ederim.inşallah senin de doğumun çok kolay geçer hayırlısı olur.dualarımız seninle

Baharım,çok güzel yaa..Adı Duru olacak demek bayıldım,çok hoş bir isim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:.

bebişim kolay doğum için hurma iyi geliyormuş bol bol yaş ve kuru olanında ye...bi topikte görmüştüm hatta bi ayette bile yazıyomuş bebişim...allah kolay doğumlar nasip etsin :17:

Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...:70:

Slm kelebeğim....ben iyiyim şükür,bulantılarım var ve kasık ağrılarım..Ayrıca ilaç sebebiylede uyku halim var...sizleri sadece izleyebiliyorum şuanda çok fazla yazamıyorum...Bulantılarım bir geçse herşey çok daha iyi olacak ama ne yapalım?Sen nasılsın,tatlım?
cnm geçiyor az kaldı 4 aylıkken bitiyor bulantılar bende hamişimdirde inş. benimde bulansa okadar hasretim ki . öslüyoz seni haberdar et ara sıra cnm seni ve fasulyeni kocaman öpüyorum.
yag bu sıralar gelsin bebişler :emir_bebek: ne çok bebiş yapan var hiç boş durmuyonuz :32:hay maşallah:nazar: allah saglıklı sıhatli dogmasını nasip eder inş adı gibi dup duru ya böyle şeyleri duydukça heves gelio
bende kızım olursa duru koyacagım ismini harika bir isim.
Baharım,çok güzel yaa..Adı Duru olacak demek bayıldım,çok hoş bir isim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:.

kız yok ne sporu rahat otur yerine tutunsun bebiş :70:

iştahım çok açıldı ama az önce koca çikoyu yedim :8::8::8::8::8: dur azcık eriteyim yaww yoksa doguramıycam :16::16::16:

Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...:70:

cnm hurmayı bende duymuştum zararı yok faydası var dogumda korkulacak bişey yok bitanem çok zorlanırsan sezeryan yaparsın düşündüğün şeye bak takma bunları kafana epudural var bi sürü jel çıkmış agırısız doguruyomusun ben actıgım topikte paylaşmıstım.

cnm geçiyor az kaldı 4 aylıkken bitiyor bulantılar bende hamişimdirde inş. benimde bulansa okadar hasretim ki . öslüyoz seni haberdar et ara sıra cnm seni ve fasulyeni kocaman öpüyorum.

İnşallah canım...sende hamişsindir inşallah,bu topicte nufüs patlaması olacak gerçekten..zaten biliyorsun ben daha önce söylemiştim sendede bebiş var gibi hissediyorum..Bizde sizleri çok öpüyoruz teyzesi :16: :16:

İnşallah canım...sende hamişsindir inşallah,bu topicte nufüs patlaması olacak gerçekten..zaten biliyorsun ben daha önce söylemiştim sendede bebiş var gibi hissediyorum..Bizde sizleri çok öpüyoruz teyzesi :16: :16:

saol cnm benim inş. bakalım bugun hiç belirtim yok yaw :))) iştah dışında akıntım çok az.:14::14::14::14:

ewet bebişim kkde gezinirken gördüm :8: hatta hangi ayet olduğunu bile yazmıştı arkadaş ayetide yazmıştı ama çok gezdiğim için nerde gördüğümü hatırlamıyorum hem yaş domates gibi olanından ye hemde kurusundan :49: ayyyy bende hayatta hurma yiyemem çok tatlı geliyo nasıl alışcam bilmem :16:
allah kolay doğumlar verir sen hiç merak etme yawrum...

Back
X