Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de zorlandım canım çok acıdı
bıraktım dinlerdicem biraz
canını sıkma
ilk hallderini düşün
o zaman hiö bişey sokamaıyorduk
zamanla olacak niş.
bugün olmazsa yarın
ama olacak
moral bozmak yokkkk tamam mııı

olcak zaten başka yolu yok napalım buda bizim imtihanımız bende yarın denerim artık sıkıldım yag:8::8::8:

merhaba arkadaşlar herkeseii akşamlar
keyifler nasıl?:16::16:
herkes egzersizde galiba
ben de başlayabilsem keşke
:50::50::50::50:

bebişim olur bazen böyle yavaş yavaş başla kendiliğinden gelir hevesin bak ne güzel gidiyodun bilinç altının seni kandırmasına izin verme o erteletiyo sana kanma ona :9:

ıyı aksamlar hanımlar ya ben sıze bısey sorcam adetıme cok az kaldıoldu olacak gıbı esım p...denemesı yapmak ıstıyor dunden berı bende tırsıyorum adetten once vucut hassas olur acırsa dıye ben boyle bılıyorum hatta adet oncesı ve adetlıyken agda bıle tavsıye edılmez hassasıyet oldugu ıcın sızce napayım 2 gundur egzersız yapmadım ıc dıs acayıp yanıyordu

canım hiç belli olmuyor bazı arkadaşlar diyorki regle yakın vaji açılıyor daha rahat oluyor bazıları zor oluyor diyor o yüzden denemeden bilemezsin :1:bebişim bizim zaten vaji sebebimiz ya acırsa idi bu bizim takıntımız ama biz burada hep beraber neye karar verdik takıntılarımızdan kurtuluyoruz vajiyi atlatıyoruz...anacım sendemi mikrop kaptın neden yanma var???

ben de tam bunu soracaktım:16::16::16:
mumu nasıl sarıyorsun diye
benden çok yaşayacaksın:9::9::9::9:

walla kızlar sizinle gurur duyuyorum ha gayret az kaldı en zor kısmı atlattınız yawww p...s hepsinden daha kolay olacak hadi nazlanmayın taze gelin istiyoruz sayfamıza acilennnn :9:

bebişim olur bazen böyle yavaş yavaş başla kendiliğinden gelir hevesin bak ne güzel gidiyodun bilinç altının seni kandırmasına izin verme o erteletiyo sana kanma ona :9:

canım hiç belli olmuyor bazı arkadaşlar diyorki regle yakın vaji açılıyor daha rahat oluyor bazıları zor oluyor diyor o yüzden denemeden bilemezsin :1:bebişim bizim zaten vaji sebebimiz ya acırsa idi bu bizim takıntımız ama biz burada hep beraber neye karar verdik takıntılarımızdan kurtuluyoruz vajiyi atlatıyoruz...anacım sendemi mikrop kaptın neden yanma var???

walla kızlar sizinle gurur duyuyorum ha gayret az kaldı en zor kısmı atlattınız yawww p...s hepsinden daha kolay olacak hadi nazlanmayın taze gelin istiyoruz sayfamıza acilennnn :9:

ya venüscüm tıkandım valla ben gitmiyo daha p..s boyutunda mum deniyorum girmiyo niye acı hissediyorumki

Kızlar ben usuttum heralde migdem bulanıyor üşüyorum. İsten geldim hemen uyumusum. Simdi kalktim. Egzersiz yapmak istiyorum ama hic Halim yok :((

bebişim sen hastamı oldun çooook geçmiş olsun dikkat et kendine yaww biz hasta gelin istemiyoruz sen bize sağlam lazımsın :21:

ya kızlar valla girmiyo p..s büyüklünde mum:50::50: okadar ugraştım itiyorum itiyorum tık yok vaji alt kısmında acı oluyo napıcam ben ya ne güzel gidiyodu tıkandım kaldım:95:

canım tahrişmi oldu acaba...mumu itirdiğinizde ilerlemiyosa 2 nedeni var demektir 1. nedeni kasıyorsunuzdur o yüzden gitmez. 2 . nedeni açıyı ayarlayamıyosunuzdur yanlış yere ittiriyorsunuzdur o yüzden ilerlemiyordur....

bebişim sen hastamı oldun çooook geçmiş olsun dikkat et kendine yaww biz hasta gelin istemiyoruz sen bize sağlam lazımsın :21:

canım tahrişmi oldu acaba...mumu itirdiğinizde ilerlemiyosa 2 nedeni var demektir 1. nedeni kasıyorsunuzdur o yüzden gitmez. 2 . nedeni açıyı ayarlayamıyosunuzdur yanlış yere ittiriyorsunuzdur o yüzden ilerlemiyordur....

yok ittirdigim yer dogru ama belki kasıyo olabilirim peki diger mumları nasıl alıyorum ozaman niye kasmıyorum

Ya kızlar yazsammı yazmasammı bilemedm utanıyorumda böyle bisey anlatmaya ama
Bizde bi 3-4 ay iliskiye girememistik
Tamamen kendimi kasıyodum ve olmuyodu
Sonra ben bigün ufff anlatamicam galiba.ddddd

yok ittirdigim yer dogru ama belki kasıyo olabilirim peki diger mumları nasıl alıyorum ozaman niye kasmıyorum

diğer mumlar daha küçükse alışmışsındır onlara rahat alırsın. şimdi bu ilk p..s boyutundaki denemen ise başlangıç sıkıntı olabilir ilk önce önceki yaptığın aparatla baya bi yap ondan hemen sonrasında bir diğer aparata geçersin rahatlıkla olur allahın izni ile. yani egzersize başlarken direk p...s boyutundaki aparatla deneme canım öncesinde alabildiğin mumlarla dene baya içinde oynat bi 15 20 dakika

ben işten çok yorgun geliyorum hafta içi burayı çok takip edemiyorum ee hafta sonuda genelde bi yerlere gidiyoruz ayağımı kırıp oturmam gerek beniiiiiiiiiiiiiim, bi ihtimal daha var eşimin martın 7 sinde ankarada semineri var bende izin alsamda şu süleyman eserdağa gidip bir an evvel kurtulsam ihtimalinide bu hafta çok düşündüm,egzersizde çok ilerledim iki parmağa geçtim ya doktora okadar para vermek yani çok kararsızım

diğer mumlar daha küçükse alışmışsındır onlara rahat alırsın. şimdi bu ilk p..s boyutundaki denemen ise başlangıç sıkıntı olabilir ilk önce önceki yaptığın aparatla baya bi yap ondan hemen sonrasında bir diğer aparata geçersin rahatlıkla olur allahın izni ile. yani egzersize başlarken direk p...s boyutundaki aparatla deneme canım öncesinde alabildiğin mumlarla dene baya içinde oynat bi 15 20 dakika

bi an önce olsun istiyoruz işte bu en son aparat bi yapabilsem süper olcak dua edin kıslar ya

Back
X