- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.081
iiiim bebişim seni sormaya gerek yok jartiyerler foraaatelebeği doyumaya uğraşıyorum yakında filme doyurucam sona kitaba sona müziğe sona bebişe doyacak
evet bebişim saolsun beni doyuruyor dünden beri

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iiiim bebişim seni sormaya gerek yok jartiyerler foraaatelebeği doyumaya uğraşıyorum yakında filme doyurucam sona kitaba sona müziğe sona bebişe doyacak
kızlar bırakın beni bosverin sekerler koyu verin gıtsın benieskilere bakayım derken yeniler gözden kaçıyo aradacimbomun yazılara bakıp bakıp nolcak bu kızın hali diye düşünüyorum
![]()
eskilere bakayım derken yeniler gözden kaçıyo aradacimbomun yazılara bakıp bakıp nolcak bu kızın hali diye düşünüyorum
![]()
cimbomun durumu vahim kızlar ben sölim kocişi yarında gelmezde vay haline vayy![]()
kızlar bırakın beni bosverin sekerler koyu verin gıtsın beni
aynen bende degısen bişey yok aynıı.
kız bu kelebek doymaz bacım bosver sen onu![]()
sanırım gelemıcek yada bana süpriz yapacakcimbomun durumu vahim kızlar ben sölim kocişi yarında gelmezde vay haline vayy![]()
walla adama acımaya başladım heeee![]()
aşkolsun niye doymayayım yaw :2::2::2::2: hapşırık tuttu beni :2::2::2::2: buynumda akıyo zati![]()
heeeyyyyyttttt ben geldimmmmmmmm:82::82::82:
hosgeldın canımmm nasılsınn
iyi canım cuma cuma yoğunluk işte...sen nasılsın:93::93:
iyi canım cuma cuma yoğunluk işte...sen nasılsın:93::93:
yaparım tabiaman da aman naz da yaparmış mışşşşşş
vah vah enişteyi arasakta gelmese bi süre dahasanırım gelemıcek yada bana süpriz yapacak
merak etmeyim tatlım canını yakmam ucundan accıkk![]()
walla adama acımaya başladım heeee![]()
kizlarrr show tv deki serenin programini izliyorum da ne tip insanlar var yaa![]()
kolay gelsin slm cnm
yaparım tabi
vah vah enişteyi arasakta gelmese bi süre dahavay adamın haline vah vah
![]()