Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarim sagolun insallah ilerleme oluyor cok sukur rabbime.hepimiz cozecez allahin izniyle insallah.yasamayan bilemez rabbim dusmanima bile yasatmasin zor bir durum.

bu arada bizim kardesligimiz bize yetiyor.gene bir olay mi cikarmak istiyorsunuz???

canım ayva ye iyi geliyormuş hem bebşe de faydalıymış gamzeli olurmuş güzel bir bebek olurmuş ben öyle duydum:9: dr. tatlı dilli iyi ama ne biliyim sen sormadıkça söylemiyor bişey arkadaşımda hamiş ona

kızzzz ayva nasıl gamze yapıyor bebişe şaşırdım da kaldım ciddimisin sen :60::60::60:

canım ayva ye iyi geliyormuş hem bebşe de faydalıymış gamzeli olurmuş güzel bir bebek olurmuş ben öyle duydum:9: dr. tatlı dilli iyi ama ne biliyim sen sormadıkça söylemiyor bişey arkadaşımda hamiş ona
gidiyor o da öyle diyordu...
canım nasıl oldun ilişki olayını ne kadar erteleyeceksin bizim 20 günü geçti ya bişey olcak diye kardeş kardeş yatıyoruz kocişle ama nereye kadar c.tesi kontrolde sorcam doktora sorun yok derse kardeşliği bitiririz artık:60:

canım zaten kuduruklar çoğalmış pek yazmasam da takip ediyorum yorumları gülüyorum valla ne alemsiniz ya:1: bir de küçük olmuş diyosun Allah seni cidden azgınlık durumları baş göstermiş:61::61::61:

canım benim yormayın bebişi fazla kardeş kardeş takılın bi süre daha:9:ben de grip olmuşum 3 gündür tık yok bizde de kim derdi bigün bugünleri arıycaz diye dimi çok şükür rabbime:66:

anacım o başka maçlara saklıyor kendini çok yakında deplasmana çıkıcak ya:60::60::60:
zavallı adamcık :2::2::2::2::2::2:[/COLOR]
giderim valla gitmem mi:64::64:
yenilin inşallahhhhhhhhhhhhhhh:32::32::32::32::32::32::32:
özel msj atamıorum artık benim özelim yokkk ona göreee herşeyi dökecem burayaaa:60::60::60::60:
aboooooooooooooooooooo biri özümü durdursun top yekün topik bunlancık heee :9::9::9::9::9::9:yerim bak nazlı acayip iştahım açık ona göre seni bile yerim heee:9::9::9::9::9::9:
yeme yemee kelebek gelsin yesin senin mamalarınıııı:60::60::60::60::60:

kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar:16:[/Q

ogün buraya gelipte özür dileyen arkadaşlara güvenim var ama diğerlerine yok ...o olgunluğu gösterip olayın sıca sıcağına gelipbizlee konusan ösür dileyen arkadaşlara dicem bişi yok lafım dierlerinee

kızzzz ayva nasıl gamze yapıyor bebişe şaşırdım da kaldım ciddimisin sen :60::60::60:

evet canım yapıyo ben çok duydum uygulayan arkadaşlarım da oldu ve de gamzeli gamzeli bebişleri oldu

kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar:16:

ohh bızı anlayan bırısı cıktı:6:
ben anlamadığımı söylemıştım konuyla ılgılı yorumum bıle yok :26:

ecrin canım tebrikler ve bekliyoruz seni bide özelden mesaj atmıştım bakarmısın buraya yazamadım
kızlar ayva yı bende duydum abimde annem çok yemiş ama yanagında gamzesi yok alnında var :27:
oda yaramazlıktan yarılmaktan

yok bebişim geçiyor sonra bir iştahın acılcak sen bile inanamıycan gerçekten çok kötü olursan serum verirler bişey olmaz korkma Allaha emanet de dua et içini ferah tut... aslında bende kusmayı sevmem haklısın kötü bişey ama napcan işte geçicek az sabır..

Çok sağol,tatlım...İnşallah yaa...ozamana bir gelsem yiyebildiğim kadar yicem,acısını çıkarcam..Doğurduktan sonrada kilo vermeye çalışırım,artık..:9: Emzirmek çok iyi kilo verdiriyormuş buarada..

kesinlikle yapıyor bende yemeye başladım bile zaten ne yemedimki şu bir haftadr :9::9::9::9::9::9::9::9:

canım benim yormayın bebişi fazla kardeş kardeş takılın bi süre daha:9:ben de grip olmuşum 3 gündür tık yok bizde de kim derdi bigün bugünleri arıycaz diye dimi çok şükür rabbime:66:

yaaaaaaaaaaaaaaaa kim derdi dimi işte napcan vaji böle bişey insanı kudurtuyo

leynnn benim eltimmm hamileee habire ayva yiyoooo oyusdenmiii yiyoooo bende canı cekecek bişe bulamadımı diodum hamileliği boyunca ayva yediiiii lennn hiçte çaktırmıooo:60::60::60: 1 ay sonra doğcak ben size sölerim gamzelimi değilmiii dieee ona göre yersinizzzz:60::60::60::60:

kızlar o sayfadaki arkadaşların bi kısmını azda olsa tanıyorum kimlerin ne yazdığı ortada zaten o yüzden gelen arkadaşlar o niyette değil emin olabilirsiniz...hoşgeldiniz kızlar:16:[/Q

ogün buraya gelipte özür dileyen arkadaşlara güvenim var ama diğerlerine yok ...o olgunluğu gösterip olayın sıca sıcağına gelipbizlee konusan ösür dileyen arkadaşlara dicem bişi yok lafım dierlerinee

diğerleri dediğin kim ki ? konuşun öpüşün barışın daha fazla uzamasın bu konu sizin bu hafta hiç bişeye kafa yormamanız lazım vajide son haftanız başarıya odaklanın direk :8:

yanlış bı tavır olmuş bence
kımse kımseye bunu dememelı
bende anlaşamadığım ınsanlarla aynı yerde oldum ama asla böle bısey demedım

canım arkadaşın cevabı da iade-i cevap olmuş bence.geçen gün biz de sizin sayfadan kovulduk da.bu arada ben herkesin yazdıklarını okudum senin kesinlikle dalga geçen bi yorumunu görmedim o yüzden üzerine alınma kötü söylenen hiçbişeyi:71:

canım valla bu forumdan öğrendim ilgili topiklerde yazmışlar bol bol ayva yemek lazım çok da severim mevsimi zaten aklında bulunsun lazım olcak sana da yaza falan:9:

geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır orda:60:

nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm

canım valla bu forumdan öğrendim ilgili topiklerde yazmışlar bol bol ayva yemek lazım çok da severim mevsimi zaten aklında bulunsun lazım olcak sana da yaza falan:9:

geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır orda:60:

nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm

ben daha ögrenmeden 2 kg. aldım öküz gibi yiyorum cnm sürekli bişeyler istiyor

ecrin canım tebrikler ve bekliyoruz seni bide özelden mesaj atmıştım bakarmısın buraya yazamadım
kızlar ayva yı bende duydum abimde annem çok yemiş ama yanagında gamzesi yok alnında var :27:
oda yaramazlıktan yarılmaktan

sagol tatlim insallah daha iyi olacak :66:

ozummmm bak sana msj attim oku onu tamam miiiii...

gidiyor o da öyle diyordu...
canım nasıl oldun ilişki olayını ne kadar erteleyeceksin bizim 20 günü geçti ya bişey olcak diye kardeş kardeş yatıyoruz kocişle ama nereye kadar c.tesi kontrolde sorcam doktora sorun yok derse kardeşliği bitiririz artık:60:

Ayva mı?Onuda yiyeyim o zaman ben...Dra sormadan ilişki olayına aman dikkat et,bende akıntı bile yokken 15 gün aradan sonra eşimin ısrarıyla ilişkiye girdik..ee o kadar aradan sonra biraz fazla coştuk galiba,ertesi günü kanamam başladı..Eşim çok üzüldü,kendini suçlu hissediyor...bende olacağı varmış diyorum,hala azda olsa kanamam var...düşük riski olduğu için biz ilişkiye giremiyoruz..

Son düzenleme:
Back
X