Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben daha ögrenmeden 2 kg. aldım öküz gibi yiyorum cnm sürekli bişeyler istiyor

anacım yuhhhh dicem sana artık bebiş gelmeden açıldı senin kapılar hem alt hem üst maşallah :16::emir_bebek:
ayyyy ben zar zor yerim ayva hurmanın ne yaşını ne kurusunu severim ben ne yapacam yawwww benim bebiş bakımsızmı kalacak annesinde
:emir_bebek:kociş bana boşuna demiyo sen önce kendine bakmayı öğren sonra bebiş yaparsın diye offff offf :emir_bebek::emir_bebek:

leynnn benim eltimmm hamileee habire ayva yiyoooo oyusdenmiii yiyoooo bende canı cekecek bişe bulamadımı diodum hamileliği boyunca ayva yediiiii lennn hiçte çaktırmıooo:60::60::60: 1 ay sonra doğcak ben size sölerim gamzelimi değilmiii dieee ona göre yersinizzzz:60::60::60::60:

baş kuduruk ozum canımcım merakla bekliyoruz ama çoğunlukla tutuyormuş valla ben öyle duydum:1:

ben daha ögrenmeden 2 kg. aldım öküz gibi yiyorum cnm sürekli bişeyler istiyor

canım aman dikkat et ablam 56 ile hamile kalmıştı doğuma 74 ile girdi aradan 6 sene geçti hala 70 lerde ve yine hamile.. dikkat et gerçi ablamda da boğaz var eniştemle yemeyi seviyorlar ben her şeyi
yiyemem kociş de öyle.. anam kızlar benim kociş pek zayıf kilosunu söylediğimde ark.lar utanıyor kendilerinden:9: 1.80 boya 61 kilo.. gece bile yer kilo almaz mübarek..
ben de minyonum boyum öyle uzun falan değil o yüzden 50 üstü olmamam lazım

anacım yuhhhh dicem sana artık bebiş gelmeden açıldı senin kapılar hem alt hem üst maşallah :16::emir_bebek:
ayyyy ben zar zor yerim ayva hurmanın ne yaşını ne kurusunu severim ben ne yapacam yawwww benim bebiş bakımsızmı kalacak annesinde
:emir_bebek:kociş bana boşuna demiyo sen önce kendine bakmayı öğren sonra bebiş yaparsın diye offff offf :emir_bebek::emir_bebek:

nazar ettiniz yaffff boguluyodum çubuk kraker yirkene :9::9::9::9::9::9::9:

baş kuduruk ozum canımcım merakla bekliyoruz ama çoğunlukla tutuyormuş valla ben öyle duydum:1:

canım aman dikkat et ablam 56 ile hamile kalmıştı doğuma 74 ile girdi aradan 6 sene geçti hala 70 lerde ve yine hamile.. dikkat et gerçi ablamda da boğaz var eniştemle yemeyi seviyorlar ben her şeyi
yiyemem kociş de öyle.. anam kızlar benim kociş pek zayıf kilosunu söylediğimde ark.lar utanıyor kendilerinden:9: 1.80 boya 61 kilo.. gece bile yer kilo almaz mübarek..

benim boy 1.80 anacım

benim kociş de çok zayıf yaa gece gece özellikle yemek yediriyorum kilo alsın diye ama bana mısın demiyo.artık ben çok aşerirsem hamilelikte o zaman alır belki :9::9::9:

amaaaaaan yandaaan yandan :62::62::62: biz korkmayız vajiden majiden :66::66: tutmayın laan beni:10::10::10: yavrucuklar oldu ya p..s boyunda aparat girdi hatta benim kocişin p..s le aynı olsun die ölçtümde yapmıştım:1::1::1: anam girdi o size dedigim gerginlik kendimi sıktım için oluyomuş 2 3 defa soktum çıkarttım lan ne kan oldu ne acı:66::66::66: lan şimdi dışarıya çıkıp bagarmak vardı :62::62::62:ya içim içime sıgmıyo ya yuppiiiiiiii:66::66::66:

işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:62::62:
aferin sanaaaaaaaaaa:32::32:
darısı başımaaaaaaaaa:32::32::32::32::32:
çok sevindim:16::16:
en yakın zamanda p...si de alacaksın inş....

kelebekimizin üçüzü olursa değiştirir ismini artık tombul kebelek die :) ay olsunda verir o eskişehir sokaklarında fink ataraktan ikize bakarız bak üçüze bakmak zor ona göre ayarlayın

Ayva mı?Onuda yiyeyim o zaman ben...Dra sormadan ilişki olayına aman dikkat et,bende akıntı bile yokken 15 gün aradan sonra eşimin ısrarıyla ilişkiye girdik..ee o kadar aradan sonra biraz fazla coştuk galiba,ertesi günü kanamam başladı..Eşim çok üzüldü,kendini suçlu hissediyor...bende olacağı varmış diyorum,hala azda olsa kanamam var...düşük riski olduğu için biz ilişkiye giremiyoruz..

aman canım dikkat et rabbim korusun biz de kardeşliğe devam öyleyse...
canım hurma da ye özellikle doğuma yakın bol bol ye.. hadisi de var hz. meryem hurma ağacına yaslanarak doğum yapmış kuranda geçiyor doğumda kolaylık sağlıyor...

sen bi hamiş ol da sana liste yaparız.. hurmayı yazdım nazlıya aklında tut lazım olcak demedi deme yaza görüşürüz:9:

benim kociş de çok zayıf yaa gece gece özellikle yemek yediriyorum kilo alsın diye ama bana mısın demiyo.artık ben çok aşerirsem hamilelikte o zaman alır belki :9::9::9:

eyvah eyvah benim kocişe rejim yaptırıyorum ben yaa ben hamişken aş erirken oda benimle yerse halimiz ne olur :60::60::60:

Back
X