- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.321
ecrincim egsersise başlamadım suan çocuk bakıom eltim 5 dakka dışarıçıktı çocunu bana bıraktı o gelinncede ben markaete çıkacam o zaman beklesin benii egsersiz kim tutar beniiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acık da bana ver yaw benim ki topu topu 1.60
aboooo yavas gelin yaw hepinize verirsem ben 1 metre kalırım yawww![]()
ohaaaaaaaaa az bana da ver kıss ben sana kilo verem sen bana boy verr![]()
ayy buna cok guldum yawwwww![]()
eyvah eyvah benim kocişe rejim yaptırıyorum ben yaa ben hamişken aş erirken oda benimle yerse halimiz ne olur![]()
ya hemşom deme öyle demeben bütün ümidimi ona bağladım hamile kalıp aşermesem de aşericem sırf kociş kilo alsın diye
![]()
acık da bana ver yaw benim ki topu topu 1.60
canım boy konusunda aynı çıktık benim de 1.60 ya gerçi şükür kilo almadığım sürece memnunum...
kelebek maşAllah canımcım mankenler gibisin desene tütütütütütütütütütütü![]()
canım arkadaşın cevabı da iade-i cevap olmuş bence.geçen gün biz de sizin sayfadan kovulduk da.bu arada ben herkesin yazdıklarını okudum senin kesinlikle dalga geçen bi yorumunu görmedim o yüzden üzerine alınma kötü söylenen hiçbişeyi![]()
aboooo yavas gelin yaw hepinize verirsem ben 1 metre kalırım yawww![]()
kelebek sen hepimize ver sende 10 cm kalsın onla idare edersin sen artıkkkk![]()
hanımlar kocişlere tatlı yidirin tatlıııııı![]()
geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır orda
nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm
Ben dra gittiğimde kiloma ve tansiyonuma baktılar...tansiyon normal,kilomda çok ilginç ama normalinden daha düşüktü..:26:
canım boy konusunda aynı çıktık benim de 1.60 ya gerçi şükür kilo almadığım sürece memnunum...
![]()
kelebek sen hepimize ver sende 10 cm kalsın onla idare edersin sen artıkkkk![]()
![]()
işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aferin sanaaaaaaaaaa
darısı başımaaaaaaaaa
çok sevindim
en yakın zamanda p...si de alacaksın inş....
sen bi hamiş ol da sana liste yaparız.. hurmayı yazdım nazlıya aklında tut lazım olcak demedi deme yaza görüşürüz![]()
anam kociş zaten bu gün sabah beni öyle bi öpücükle uğurladıki işe akşama nolur bilemem mantar geçtimi bilmiyomki daha yımırtlamadım ben yeni bitti regl anacım bebiş bana bi gelsinde arşınlarım kapı kapı hepinizi şimdi ne yapcam diye hamile kalırsam belki kilo alırım popom büyür yawww ha bire kilo veriyom ben ne iş anlamadım![]()
hanımlar kocişlere tatlı yidirin tatlıııııı![]()
inş canım önce allah sonra burdakilerin destegiyle yaptımhedef p..s de artık sende yapıcaksın egz ihmal etme
evet canım boyumuz da aynı çıktıah o kelebek yok mu ah ne marifetler var onda daha
![]()
kız tatlı yidirince sonumuz senin gibi olmasın sonra korkuyom ben![]()
kız tatlı yidirince sonumuz senin gibi olmasın sonra korkuyom ben![]()
niye kız neoluyo tatlı yiyince:44: