Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ecrincim egsersise başlamadım suan çocuk bakıom eltim 5 dakka dışarıçıktı çocunu bana bıraktı o gelinncede ben markaete çıkacam o zaman beklesin benii egsersiz kim tutar beniiii:60::60::60::60:

canım arkadaşın cevabı da iade-i cevap olmuş bence.geçen gün biz de sizin sayfadan kovulduk da.bu arada ben herkesin yazdıklarını okudum senin kesinlikle dalga geçen bi yorumunu görmedim o yüzden üzerine alınma kötü söylenen hiçbişeyi:71:

kımse kımseyı kovamaz cnm
tşkler:48:

geçmiş olsun güzelim valla haklısın aklımıza gelmezdi hele benim.... kociş en çok da onu merak ediyor dr.a sormayı unutursam hatırlatır orda:60:

nazlım kilo aldın mı sen sanırım ben alıyorum yaa 50 kiloydum 51 olmuşum hedefim en fazla 8-10... Arkadaşım 6,5 aylık 12 kilo aldı ya gerçi yapılarımız çok farklı ama çok kilo almak istemiyorummmm

Ben dra gittiğimde kiloma ve tansiyonuma baktılar...tansiyon normal,kilomda çok ilginç ama normalinden daha düşüktü..:26:

işte bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:62::62:
aferin sanaaaaaaaaaa:32::32:
darısı başımaaaaaaaaa:32::32::32::32::32:
çok sevindim:16::16:
en yakın zamanda p...si de alacaksın inş....

şimdi gelelim sana sesin çıkmaz oldu bu gün ne durumdasın rapor alıyım bebişim
:9:

sen bi hamiş ol da sana liste yaparız.. hurmayı yazdım nazlıya aklında tut lazım olcak demedi deme yaza görüşürüz:9:

anam kociş zaten bu gün sabah beni öyle bi öpücükle uğurladıki işe akşama nolur bilemem mantar geçtimi bilmiyomki daha yımırtlamadım ben yeni bitti regl anacım bebiş bana bi gelsinde arşınlarım kapı kapı hepinizi şimdi ne yapcam diye hamile kalırsam belki kilo alırım popom büyür yawww ha bire kilo veriyom ben ne iş anlamadım :40:

inş canım önce allah sonra burdakilerin destegiyle yaptım :66::66: hedef p..s de artık sende yapıcaksın egz ihmal etme

inş. canım bugün akşama artık çalışacağız
yeneceğiz beraber:32::32::32:
parmktan kalın olanla çalışıyorum ya zorladı beni
ne tavsiye edersin
2 cm falan soktum ama sonrasını yapamadım:59::59::59::59:

kelebekim benim abide 185 kızkardeşim 180 ben 163 benim ailede tüm baskıyı bana uygulamışlar :43: sülalenin cücesiydim bakalım kardeşim daha evlenmedi şimdilik rahat büyümüş gözüküyor :27:

Back
X