Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya hemşom deme öyle deme:9:ben bütün ümidimi ona bağladım hamile kalıp aşermesem de aşericem sırf kociş kilo alsın diye:60::60::60:

kız evlenince kilo alıyor erkekler seninki neden almadıki ???

hanımlar kocişlere tatlı yidirin tatlıııııı:9:

yok anacım bizim eve tatlı çok zor girer ben zaten sevmem tatlıyı bi tek çiko severim...leynnnn bide tatlı girse ben herifi zaptedemem walla hem kilodan hemde başka şeylerden :60::60::60::60::60:

hakkaten he benim kociş üniversitede tanıstıgımızda 55 kg du çiroz şimdi 80 kg ii baktım heee :nazar::nazar::nazar::nazar: bi yer biyer yemekle çerez yer :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy bizimki düğünde çıtır çerezdi ben balinaydım şimdi o dobido oldu ben en çıtırından ama çokta zayıf olmak iii değil yawwww 170 cm 53 kg oldum dahada düşüyom :66::66::66::66: hep d.kontrol hapı yaptı millet kilo alır benim kilom uçtu uçtu ne kadar ters bi insanım yawwww :36: gerçi hapı bırakalı 4-5 ay oldu hala kilom yok öküz gibide yiyom nereye gidiyo bunlar :55:

inş. canım bugün akşama artık çalışacağız
yeneceğiz beraber:32::32::32:
parmktan kalın olanla çalışıyorum ya zorladı beni
ne tavsiye edersin
2 cm falan soktum ama sonrasını yapamadım:59::59::59::59:

hemen çıkarma 2cm girince dur öyle derin nefes al var sonra nefesini verirken az ittir ama sakın çıkarma dışarı zaten belli bi kısmı girince gerisi cuuup kayıyo :66:

yok anacım bizim eve tatlı çok zor girer ben zaten sevmem tatlıyı bi tek çiko severim...leynnnn bide tatlı girse ben herifi zaptedemem walla hem kilodan hemde başka şeylerden :60::60::60::60::60:

ayyy bizimki düğünde çıtır çerezdi ben balinaydım şimdi o dobido oldu ben en çıtırından ama çokta zayıf olmak iii değil yawwww 170 cm 53 kg oldum dahada düşüyom :66::66::66::66: hep d.kontrol hapı yaptı millet kilo alır benim kilom uçtu uçtu ne kadar ters bi insanım yawwww :36: gerçi hapı bırakalı 4-5 ay oldu hala kilom yok öküz gibide yiyom nereye gidiyo bunlar :55:

nereye gittiği malum şekerim ama banlanmıyayım ben de şimdi sustum:9::9::9:
benimki neden kilo almıyo ki acaba evlilik yaramadı galiba garibime:82:şimdiye kadar almadıysa bundan sonra hiç almaz yaw sebebi malummmmm:9:

benim bu aralar hıc bişeye ihtıyacım yok istek için masallahım var yani:90::90::90:

bayan jartiyer gülün bi tek kocasına ihtiyacı var başka bişeye ihtiyacı yok eğer bu hafta sonu gelirse çok fena şeyler olacak gibi adam bi daha 2-3 aylığına seyahate çıkarsa hiç şaşırmam doğrusu ancak dinlenir kendini toplar :60::60::60::60:

bayan jartiyer gülün bi tek kocasına ihtiyacı var başka bişeye ihtiyacı yok eğer bu hafta sonu gelirse çok fena şeyler olacak gibi adam bi daha 2-3 aylığına seyahate çıkarsa hiç şaşırmam doğrusu ancak dinlenir kendini toplar :60::60::60::60:

ben onu yollarmıyım bi daha . kimdi gecen birisi bişey diyordu. üstüne cıkacam vurucam kırbacı vurucam kırbacı :60::60::60:

bana geliyo sanırım kilolar:)

Back
X