Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın tatlım:16:kız bu ne hız sabah sabah egsersiz maşallah sana:nazar:sen sevdin bu mum işini ben de çok sevmiştim:9:kuşum çaylar benden o kokoş da tost getiricek önce bi süslensin püslensin:56:

canim ya artik bir an once olsun istiyorum ondan midir nedir.esimde kizdi bana sanahleyin:1:o diyo yat asagi bende dedim yok suan vajimle ilgileniyorum kiskanma:9:iyice alissinda buyutmeyi dusunuyorum ondan tatlim calisinca iste vakit degerli oluyor.
anam ben sabahleyin ustumu zor giyiyom bu harbiden kokosss:9:

biz ne zaman yencezzz yaaaaaaaaaaaaaaa bıktım her akşam gereksiz banyo yapmaktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::8
cnm içerden sıvı çıkmayınca gerek yokki niye kırklanıyonuz herseferinde yaw :9::9::9:

yyaa bneedee bıkktımmm banyooo yapmaktan aşınnıcammm amaa ilerlemeler ollduu Allaha şükrr....p...s yarısı alıpp eşimin parmaklarımı hareket ettirebiliyorum....amama hhuuzurrlla oohh diyipp bi bannyoo yapamadıımm :(:(:( puffss:73:
aferin tatlım sana egz. düzenli yaptıkça insana güven geliyor hepiniz aşıcaksnız yürekten inanıyorum buna :24::24::2
valla canım bana ilginç geldi işi ticarete dökmüşler zaten bence dikkat et emin olmadan gitme ya da git bi görüş bakalım öngörüşmede belli olur heralde nasıl yapıcağı.az para değil çünkü yazık günah
kızlar ben 4. ün. okumaya karar verdim jinekolog olup bedava tedavi etcem bütün vajili insanları :5::5::5: bu neya yazıktır günahtır öbür tarafta bunun hesabını nasıl vericekler bilmem.sanki sezeryanla dogum yapıyos he özel hastanede alt tarafı dilatör sokturuyolar kızlar yazıktır vermeyin okadar para biz burda bedava yaptırıyoruz bu işi :9::9::9:
evet tatlım eminim başarıp da nete giremeyen de bi çok kişi var.mavi liste açık ara önde şu an:9:
kesinlikle öyle olsun 1 insanın bile kurtulmasına burda faydamız varsa ne mutlu bize biz ticari bakmıyoruz en azından yeniyoruz ve bu duyguyu yaşadıgımız içinde elimizden geldiği kadar yardımcı oluyoruz.
ınsallah seks yaparken o kadar yorulursun kı banyo yapmaya halın kalmaz :9::9::9::9::9::9::9:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:9:
İşte anlamıyo adam sorun bakire olmak falan değil de yapamama korkusu bu sefer de sen mumu alıyosun acaba ben mi yapamıyorum diyo
cnm benim yazdıgın tüm yazıları okudum hepimiz yaşadık bende 3.5 yıllık evliyim aradan zaman geçince eşlerimizde sorun yaşıyor normal yani ama sen yılmadan egz. yapıcaksın hazır oldugundada p... denemesi olacak emin ol zmaanla düzelecek hepsi bizlerde yaşadık garanti veriyorum sana cnm.beyin çünkü her seferinde olmamasına alıştıgı için eşlerde böle tepki veriyor normal yani cnm emin ol gececek sen egz.devam et yoksa sopa geliyor bak :10::10::10::10::
arkadaşlar ben hala egzersize başlamadımmmm.
hep erteliyorum , yapmak istemiyorumm..
ne yapıcam ben... :43::43:
cnm zaten bu ertleme hastalıgı ertele ertele nereye kadar cnm bak bende erteledım 3.5 yılım gitti ama yendim şimdi çok mutluyum ne kavga ne gürültü herşey harika :nazar::nazar:sanki yeni evli gibiyiz. bunları düşün bebeileriniz olacak bunları düşün ve kulak çubuguyla hemen baişla biraz cesaret cnm lütfen.
arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.
kabullenmek diye bişey yok cnm gonokok ark.yazdım bizde yaşadık bunları emin ol vajiyi yenince herşey geçiyor cnm lütfen biraz sabır ve cesaretle egz. devam bak gör harika olacak herşey.
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kulak çubuğundan sonra kalem denedim yaptıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy çooooooooooook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64: inşallah yavaş yavaş aparatları kalınlaştırabilirimmmmmm Allahım sen herkese yardım eettt:46::46::46::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: şimdi çıkmam lazım kızlar kociş çağırıyor ama yarın yorumlarınızı heyecanla okurum hepinizi çooooooook seviyorum sırf size haber vermek için girdim hemencikkk:32::32::32::32::32:
:92::92::92::92::92::92::92::92

canlarım bugün vajılılerin kocalarına bişey oldu sanırsam bende kulak çubuğuyla denedim ikinci denemede başaramadım geç geliyor ama eşimi bekledim gece oynaşırsak bidaha deneriz sıktım kendimi diye oda hiç ses çıkartmayıp yatmaya kalktı kavga ettik sonra yapalım diyor hep benim zorumla yapıyoruz gibi geliyor bana yorgunum hafta sonu görürsün diyor bu hafta sonlarıda hep bişey çıkıyor emekli olsa ozaman yapcaz artık cık cık birazdan yine kendim deneyeyim bari buara kızlar bizimde 3buçuk yıl oldu gerçek ten başta herşey daha farklı ozaman burayı bulsam daha farklı olurdu hem zayıftım hemde her şekilde deniyoduk artık monatonlaşıyor birde necebolsa yapamıyoruz deyip ikinizde de istek azalıyor ay dalga geçiyoruz kendimizle artık bizde bebek istemesek daha yıllarca kardeş kardeş yatarız (tabiki kardeş ce yatmıyosunuz ama olsun sonuç yoksa kardeşe giriyor)

tatlım üzülme hepimiz yaşadık inanki bu hastalıgın belirtileri aynı emin olun herkes aynı şeyleri yaşıyor yenincede herşey harika oluyor ne kavga ne gürültü hiçbişey kalmıyor emin olun canlarım sadece azim ve sabır lütfen

mum 12 cm falan şu normal beyaz mumlardan işte. dün 7 cme yakın 6 buçuk cm falan aldım. ama bugün çok az alabildim4 cm falan oldu anlamadım.canım çok acıyodu bıraktım bende.canım sıkkındı bugün ondan olabilirmi? bundan sonra girmeyecek diye korkmaya başladım.düne kadar ne kadar mutluydum oysaki tamamen normal olduğuma inanmaya başlamış sanki başarmışım gibi rahatlamıştım. yoksa bir günlük bir şey mi tekrar normale dönermi?

cnm dönem dönem bizede oldu. o gün yaşadıgın herhangi bir olay gerilme sebeb oluyor e egz. zor geçiyor normal yani öle durumlarda kendinizi zorlamayın bırakın ertesi gün tekrar deneyin geri dönmek diye bişey yok merak etmeyin kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz.
ay canlarım benim içinize mi doğdu :14: ben çok kötüyüm bu akşam egzersize regliden sonra yeni başlayabildim:14:son dilatördeydim 5cm oluyo gerisi tık yok yine tıkandım kaldım ne olcak benim halim en son ezersizim çok iyidi ya:14: çok umutlu güçlü hissediyordum kendimi özellikle sizler sayesinde :14: arada bakıyorum kızlar ne alemde SONRA KAÇIYORUM :17::14: UTANIYORUM KENDİMDEN BUKADR YOL ALDIM NE HALDEYDİM NİYE SONUCA ULAŞAMIYORUM NE ZAYIF İRADEM VARMIŞ:14:ARTIK ÇOCUK LAFINDAN BIKTIM :84: ALLAHIM KURTAR:84:ŞİMDİYE KADR BİTMELİYDİ:14: BENDEN SONRA GELEN ARKADŞLAR BİTİRDİ BEN YENEMEDİM:14:REGLİYE KADAR BİTSİN BU KABUS :14: NE OLUR YARDIM EDİN DUA EDİN YOL GÖSTERİN :14::14::14: KALDIM BİR BAŞIMA OFFFFFFFFFFFFFFFF:14:ÇARESİZLİĞİN EN AMANSIZ OLDUĞU YERDEYİM ŞİMDİ ALLAHIM YARDIM ET:14::14:
seracım cnm dönem dönem bizede oldu. o gün yaşadıgın herhangi bir olay gerilme sebeb oluyor e egz. zor geçiyor normal yani öle durumlarda kendinizi zorlamayın bırakın ertesi gün tekrar deneyin geri dönmek diye bişey yok merak etmeyin kaldıgınız yerden devam ediyorsunuz.
teşekkür ederim canım yaaaa inanamadım kulak çubuğundan sonra kalemide aldım:46::46::46::46: bugün güne süper başladım:64::64::64::64::6 herkese günaydııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn:21::21::21::21::21::21
:92::92::92
kelebeğim günaydın nasılsın?:16:ooo herkes gelmeye başladı hepinize günaydın fıstıklar

günaydın cnm geçmişi okudum ancak geldim valla maşallah kaynatmıslar yine

:54:
günaydın canımmm
afferin sana azminden dolayı kutluyorum canım seni :54:
kuzu canın simitmi cekti senin
teskur tatlim
napiim senin fantazilerinle basa cikamiyom insani heveslendiriyosunnn:66:
evet tatlim yaa cok istedi canim buralarda turkiyedeki sokak simitleri gibi yokki ayyy olsada simdi yaninda bide cayyy:50::50:

evet canım pılates yapıyorum 55 kıloyum ama 50 olmak ıstıyorum hemde saglıklı olmak ıcın:94::94::94::94::94::94::94:
supersin tatlim masallah size hemi sekksüü gacilar sizi

İşte anlamıyo adam sorun bakire olmak falan değil de yapamama korkusu bu sefer de sen mumu alıyosun acaba ben mi yapamıyorum diyo

canım benim olur böyle şeyler onun psikolojiside karmakarışık şu anda kolay değil 2 taraf içinde...zamanla alışman lazımki p...sde rahatça alabilesin zaten şu an son aşamaya geldin oda olacak...eşinden rica et al karşına güzelce konuş bu kadar zaman sabrettin şu an kendimle savaşıyorum ve bilinç altımdaki düşünceleri değiştiriyorum lütfen bu iş olana kadar senden son bir ricam var beni cesaretlendir bu iş hele bi olsun ben senin kölen olucam kocişim de ben bunları demiştim asık surat yerine ateş fışkırmıştı gözlerinden :8:çok güzel ilerliyorsun bebişim hiç bişeyin bunu bozmasına izin verme :68:

ya çok güzel şeyler yazıyo bu venüs bacı,yanlız ben buraya gelmeden kegel egzersizlerini çok önemsemiyodum yaklaşık bir haftadır ciddi bi şekilde yapmaya başladım fakat fazla yapmanın sakıncalı olduğunu okumuştum ilk sayfalarda o yüzden 25 sabah 25 akşam ve küçük abdest nezaman gelirse ozaman yapıyordum dünden beri adetim, adet olmadan önce iki gün boyunca çok sancılandım egzersize bağladım çünkü egzersizin akabindede böyle geçici sancı olmaya başlamıştı,
bi arkadaş adet dönemindede bu egzersize devam edebilceğimi söyledi ama ben çok sancı yapıyor diye yapmıyorum hatamı ediyorum sizce, yani yapmam gerekiyomu ama çok acıyooo yaaa bunuda kayla alarak cevap verin

canım kegel egzersizleri parmak/dilatör aşamalarında önemli çünkü egzersiz yaparken kasılmalarını kontrol etmeyi kegel sayesinde daha rahat yapabiliyorsun bu işi çözdükten sonra zaten kegel yapmana gerek kalmayacak çünkü kegel ile oradaki kaslar güçleniyor kontrolu sağlıyorsun bunu öğrendikten sonra ihtiyacın yok daha fazla güçlenmesi ileride kontrolü zorlaştırabilirmiş sen kendinden anlarsın zaten girişlerde kontrol sendeyse tekrar kegel yapmana geek yok :8:egzersiz esnasında acın varsa tahriş olmuş olabilir yada dediğin gibi regl öncesi sendromudur istersen ara ver canım :54:

arkadaşlar haftalardır yazdıklarınız okuyorum bu yazılanları okudukça moralim düzeliyor.bizde tık yok ne deneme ne parmak egzersiz.Eşim çok ilgisiz bu konuya bu aralar o isteksiz davranınca benim olan şevkimde gidiyor ne olacak halimiz bilmiyorum belkide alıştık bu duruma galiba kabullendik herhalde artık hayırlısı hakkımızda ben oluruna bıraktım herşeyi.

canım sen bu vajiyi eşin için yenmeyeceksinki kendin için yeneceksin...sen kendine güven azimle hırsla egzersiz yapmaya çalış bi süre sonra kayıtsız kalmayacaktır sen bu işi boşverirsen eşinde boşverir yarın öbür gün bişey olduğunda sen bi şey yapmadınki ben yapayım der...canım erteleme kendin için yap senin bunu yapanlardan eksik bir yanın yok sende bir kadınsın ve cinsellik bir ihtiyaç evliliğin temeli lütfen kendin için yap egzersizi...canım biz burada sizin kafanız dağılsın diye geyik yapıyoruz egzersizle ilgili yazmak zorunda deilsin geyiğe katıl kafan dağılsın egzersizi bi işkence olarak görmeyin uleynnn bu karılar kocişleriyle kuduruyor bende egzersizle kudurayım diye düşün :60:bak geliyo kızılcık neyi oluruna bırakıyosun söylerim kızlara oklavalarını kapıp gelirler :8: hemen egzersize başlıyosun sonrada rapor veriyosun kızlar bu arkadaşı yakın markaja alın soluk alışını bile takip edicez artık :62::62::62:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar kulak çubuğundan sonra kalem denedim yaptıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyy çooooooooooook mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64: inşallah yavaş yavaş aparatları kalınlaştırabilirimmmmmm Allahım sen herkese yardım eettt:46::46::46::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: şimdi çıkmam lazım kızlar kociş çağırıyor ama yarın yorumlarınızı heyecanla okurum hepinizi çooooooook seviyorum sırf size haber vermek için girdim hemencikkk:32::32::32::32::32:

oyyyy oyyyyyyyyy nazımmmmmm arımmmm balaımmmm peteğimmmmmm maşallah yawru kuşum oldu bu iş hadi bakalım hiç ara vermeden devam egzersizlere allah kolaylıklar versin :32::32::32:

:77::77:

elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ama çok sık girmediğim için yetişemiyorum bazen :( oyüzdne sorim dedimm.
venüs gelse şimdi beni dövecek sopasıylaaa

bebişim ben senin çok peşinden koştum takip ettim ve 4-5 defada uyardım ama hiç oralı olmadın kendi haline bırakmıştımki ilk adımı attığını gördüm dayanamadım yine :66: sen eğer ben bu işte varım artık söz ne derseniz dinleyecem akıllı uslu olucam dersen cariye katından alıp senide gözdeler katına alacam ona göre söz vermen lazım :60::60::60:

ay canlarım benim içinize mi doğdu :14: ben çok kötüyüm bu akşam egzersize regliden sonra yeni başlayabildim:14:son dilatördeydim 5cm oluyo gerisi tık yok yine tıkandım kaldım ne olcak benim halim en son ezersizim çok iyidi ya:14: çok umutlu güçlü hissediyordum kendimi özellikle sizler sayesinde :14: arada bakıyorum kızlar ne alemde SONRA KAÇIYORUM :17::14: UTANIYORUM KENDİMDEN BUKADR YOL ALDIM NE HALDEYDİM NİYE SONUCA ULAŞAMIYORUM NE ZAYIF İRADEM VARMIŞ:14:ARTIK ÇOCUK LAFINDAN BIKTIM :84: ALLAHIM KURTAR:84:ŞİMDİYE KADR BİTMELİYDİ:14: BENDEN SONRA GELEN ARKADŞLAR BİTİRDİ BEN YENEMEDİM:14:REGLİYE KADAR BİTSİN BU KABUS :14: NE OLUR YARDIM EDİN DUA EDİN YOL GÖSTERİN :14::14::14: KALDIM BİR BAŞIMA OFFFFFFFFFFFFFFFF:14:ÇARESİZLİĞİN EN AMANSIZ OLDUĞU YERDEYİM ŞİMDİ ALLAHIM YARDIM ET:14::14:

yawww olur böyle şeyler hiç üzülecek başka derdin yok heralde bebişim :9: geçecek aşacaksın anam ben senin soktuğun şeyleri şu an bile sokamam belki çok uğraşırım heralde :69: sen boşver o yenmiş bu yenmişi sen kendine bak bebişimmmm aaaaaaa rahatlaaaaaaa zamanı geldi artık çanlar senin için çalıyor hiç beklemediğin anda olacak 2-3 defa son egzersini yap p...s denemesine hazır hissettiğinde hemen yaz ona göre hep beraber yöntemler bulalım deneme yap bebişim dualarım seninle bidaaa zırladığını duyarsam burdan oraya fırlatıcam en sonunda bi oklava :9::9::9:

gunaydin minnoslarrrrrr:66::66::66:
ulen millet evden sabahlari kahvalti yaparda cikar bende egzersiz yapip cikiyom:60:dedim vakit kaybetmeyeyim yatagin icinde denedim gene mumu cok sukur simdilik ölümüne kankayiz:9:
bende acim accccc :84::84:kizzz kokoss kuaforden donerken simit al da gelll cayda var :56::56:
yaw yine başladılar sabah sabah çay simit tost ne oluyo yawwww ben geldim görmediniz galiba :9::9::9::9::9:
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımmm
günaydın seksi bomba şafak 1 mi abooooooooooooooooooooooooooooo:10::10::10::10:
günaydın canımmm
afferin sana azminden dolayı kutluyorum canım seni :54:
kuzu canın simitmi cekti senin
evet çekti ne olcek şimdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
şafak 1 kızlar gözüm aydın .
:9::9::9::9::9::9::9:
ınsaalalah sekssssssssssssssssss yaparken zevkten 4 kose olursun emıııııııııııııııııııııııııııııııı:27::27::27::27::27::27::27: ecrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kelebek cımbom terazı naber kankı ler madam kus aramıza hosgeldın bacım
günaydın cnm iyiyizzzzzzzzzzzzzzzzzz sen?
amanınnnn bu ne böyle:53::53::53::53::53: bende istiyorumm serennnnnnnnnnn

aman sen eksik kalma :9::9::9::9::9::9:

bacım sana virüs bulasmıs kurbaga virüsü :90: bu ne kız sabah sabah kurbagalar yıne :60::60:
ya bu kurbaga ne yaaa biri soylesin allah askina herkes aynisini diyo bana anlamiyom kiii ne kurbagasiiiii:44:
ınsaalalah sekssssssssssssssssss yaparken zevkten 4 kose olursun emıııııııııııııııııııııııııııııııı:27::27::27::27::27::27::27: ecrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin canimcim bugunki duami da aldim senden allah ragzi olsun benim hakkinda ne dusunuyorssan allah sana 3 katini versin insallah emi al benden de sana dua:9::9:

günaydınnnnnnnnnnnnn millettttt sabahı şerifleriniz hayırlı ola :71: işlerinizde bereket sofralarınızda afiyetler ola :66: yatağınızda bol bol kaynatmalar ola bebişler ortaya saçıla 1-2 tanesinide bizler yakalaya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::66::66:

cımbom cum sende ınsaallah seks yaparken okadar kudurursun kı pozısyondan pozısyona gecersın emıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen degıl kocan yorulur sonunda emıııııııııııııııııııııııı :33::33::33::33:

günaydınnnnnnnnnnnnn millettttt sabahı şerifleriniz hayırlı ola :71: işlerinizde bereket sofralarınızda afiyetler ola :66: yatağınızda bol bol kaynatmalar ola bebişler ortaya saçıla 1-2 tanesinide bizler yakalaya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::66::66:

amanın meleğim benim günaydın ne güzel dualar etmişsin sen öle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben 3 üz dogurcam birini sana göndereyim :9::9::9::9::9:

aminnnnnnnnnnnnnnnn venuscum ne guzel dua ettin bacim ya allah ragzi olsun senden hemiiii:71::71::71::71::71::71:

spartaküsssssss kelebek nasılsın
venüscük senden nbr nasıl oldun sekerım

uyyyyy spartaküsü illa izleyin oyyy oyyyy oyyyy diyim ben size :21::21::21::21:
bilmiyomki bebişim akıntı falan yok mantarlarımı ilaçladım ööööleeee bekliyorum avşamada misafir gelecek zaten bu h.sonuda ölü sezon geçcek gibi bizde :7:

Back
X