Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnnnnnnnnnn millettttt sabahı şerifleriniz hayırlı ola :71: işlerinizde bereket sofralarınızda afiyetler ola :66: yatağınızda bol bol kaynatmalar ola bebişler ortaya saçıla 1-2 tanesinide bizler yakalaya inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:66::66::66:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cımbom cum sende ınsaallah seks yaparken okadar kudurursun kı pozısyondan pozısyona gecersın emıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen degıl kocan yorulur sonunda emıııııııııııııııııııııııı :33::33::33::33:

kızzzzzzzzzzzzzzzz bu tutarsa varya dile benden ne dilersen aboowwwww :86::86::32::32::35::35:

uyyyyy spartaküsü illa izleyin oyyy oyyyy oyyyy diyim ben size :21::21::21::21:
bilmiyomki bebişim akıntı falan yok mantarlarımı ilaçladım ööööleeee bekliyorum avşamada misafir gelecek zaten bu h.sonuda ölü sezon geçcek gibi bizde :7:
hımmm iyi bakalım tatlım . kuzum sizin evde masalah misafirsiz gun gecmıyor. ayy düşünsene yarın bana misafir geldiğini kafayı yerim sanırım
kız bu gazla 2 sezonu bitirmişindir sen kaç bölüm izledin kız :9::9::9::9: akşam misafir vardı biz izleyemedik bugunde misafir var :9::9::9::9::9::8::8::8::8: fırında kıymalı makarna yapcammm:53::53::53::53:
yok tatlım sadece senın yolladıgını izledim o kadar. bence misafir bahane sen fırında kıymalı makarnanın peşindesin:90::90:

mrb kızlar:3::3::3:
nasılsınız
be kendımı tanıtayım önce ıstersenız
24 yasındayım
2009.12.27de evlendım:69:anadolu yakasında oturuyorum
mesleğim :55:araba denetcısı hasar bölümü
falan fılan
bıraz erkek işi:1:

hımmm iyi bakalım tatlım . kuzum sizin evde masalah misafirsiz gun gecmıyor. ayy düşünsene yarın bana misafir geldiğini kafayı yerim sanırım

yok tatlım sadece senın yolladıgını izledim o kadar. bence misafir bahane sen fırında kıymalı makarnanın peşindesin:90::90:

anam acırım o misafirin haline ben:9:ne yapar eder gönderirsin canım sen onları kaç gündür ne çileler çektin yavrum bi de misafir keyfi mi yapıcan:9:

amanın meleğim benim günaydın ne güzel dualar etmişsin sen öle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben 3 üz dogurcam birini sana göndereyim :9::9::9::9::9:

olur walla bakarımmmm ayyyy dün akşam bi film izledik mutlaka izlemen lazımmm tam senlikkkk linkini bulamda atammmm direk aklıma sen geldin bunu mutlak izlemeli dedim tamda durumuna uygun bazı yönlerden :7::7::7::7:

aminnnnnnnnnnnnnnnn venuscum ne guzel dua ettin bacim ya allah ragzi olsun senden hemiiii:71::71::71::71::71::71:

allah hepinizden razı olsun dün akşam tam eve giderken caminin içinden geçiyordum ezan okunmaya başladı durdum o soğukta bekledim ezan boyunca hepinize dua ettim bu hafta sonu çok güzel gelişmeler bekliyorum bi kısmı hemen kabul olmuş dualarımın egzersize başlayamayanlara cesaret ver allahım demiştim çok şükür işe yaradı :9::9::9::9::9:

nasılsınız
24 yasındayım
falan fılan

merhaba uğur böcüğümmmm ayyyyy bizim alt yapılar hasarlıydı bacım allahtan atlattık sen nerdeydin bu zamana kadar bizede bi el atsaydın yawww :66::66::66:

allah hepinizden razı olsun dün akşam tam eve giderken caminin içinden geçiyordum ezan okunmaya başladı durdum o soğukta bekledim ezan boyunca hepinize dua ettim bu hafta sonu çok güzel gelişmeler bekliyorum bi kısmı hemen kabul olmuş dualarımın egzersize başlayamayanlara cesaret ver allahım demiştim çok şükür işe yaradı :9::9::9::9::9:
[/QUOTE]
ayy canimsin yaa biz duamizi edelim rabbim mutlaka zamani gelince verectir.rabbim sana da boy boy bebisler nasip etsin insallllahhhhhh:71::71:
nasılsınız
24 yasındayım
falan fılan

hosgeldin:71:

walla biz vajililer her şekliyle normal hatunlardık taki evlenene kadar :45: evlendik gerdek gecesi bi baktıkki hiç bişey yapamıyoruz p...s vajinaya değer değmez kasıyoruz ilişkinin gerçekleimesine izin vermiyoruz strestendir dedik erteledik aylar yıllar geçti bi baktıkki böyle bi psikolojik sorun varmış vajinusmus diye...doktorlar 2000-5000 tl arası tedavi ediyorlar bunu aşmanın tek yolu malesefki egzersiz yapmak...tr de her 10 kadından 1 bu sorunu yaşıyor yani çok fazla ve günden günede artıyor malesef şu an egzersize başlayan 70e yakın arkadaş var burada takip edebildiğimiz daha kimler var allah bilir bu sayfayı bilmeyen....

h bulduk cnm:48:
sızın hasar derken:26:yaa bişey dıycem ama yanlış anlamayın:78:ben bu rahatszlığı hıc bılmıyorum nasıl bıseydır falan:67:sadece sohbet etmek için uğradım

valla bizde hertürlü hasar mevcut:9:istemdışı kasların kasılması sonucu ilişkiye girememe durumu canım.biz de bunu nefes ve parmak egsersiziyle çözmeye çalışıyoruz işte.senin ilk gece nasıl oldu mesela zorluk yaşadın mı hiç?

walla biz vajililer her şekliyle normal hatunlardık taki evlenene kadar :45: evlendik gerdek gecesi bi baktıkki hiç bişey yapamıyoruz p...s vajinaya değer değmez kasıyoruz ilişkinin gerçekleimesine izin vermiyoruz strestendir dedik erteledik aylar yıllar geçti bi baktıkki böyle bi psikolojik sorun varmış vajinusmus diye...doktorlar 2000-5000 tl arası tedavi ediyorlar bunu aşmanın tek yolu malesefki egzersiz yapmak...tr de her 10 kadından 1 bu sorunu yaşıyor yani çok fazla ve günden günede artıyor malesef şu an egzersize başlayan 70e yakın arkadaş var burada takip edebildiğimiz daha kimler var allah bilir bu sayfayı bilmeyen....

bılgıler için cok tşkler cnm
aslında benım anlamadığım egzesızler:67:Allah şifa versın tatlım

hoşgeldin canım :71:

valla bizde hertürlü hasar mevcut:9:istemdışı kasların kasılması sonucu ilişkiye girememe durumu canım.biz de bunu nefes ve parmak egsersiziyle çözmeye çalışıyoruz işte.senin ilk gece nasıl oldu mesela zorluk yaşadın mı hiç?

yok cnm hıc kasmadım kendımı ve ılk gece halletık bı o işi:27:
çok şükür sorun yaşamadım hıc
aslında psıkoloıjık olarak yenebılırsınız bunu:6:
eşlerınızde cok sabırlı Allah onları başınızdan eksık etmesın

''bebişim ben senin çok peşinden koştum takip ettim ve 4-5 defada uyardım ama hiç oralı olmadın kendi haline bırakmıştımki ilk adımı attığını gördüm dayanamadım yine sen eğer ben bu işte varım artık söz ne derseniz dinleyecem akıllı uslu olucam dersen cariye katından alıp senide gözdeler katına alacam ona göre söz vermen lazım
''

günaydınnn ark.larrr.
venüstenn bede gözdeler katına çıkmak istiyorummm... :)
söz veriyomm beni dövün sopalayın yeneyim şunu artık kaçmaktan bıktımmm:(
ama dün azıcık başladım biliyonmuuu:)

Back
X