- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.681
olmuş olmuş harika olmuşun kociş seni yataga atmasın gezme yerine kız kırmızı jartiyerde giyseydin
![]()
saol bebişim ama saçımı heme bozdurtmam azıcık koşsun peşimdeeeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmuş olmuş harika olmuşun kociş seni yataga atmasın gezme yerine kız kırmızı jartiyerde giyseydin
![]()
kizzz allah seni ne yapmasinn hemiii ne guzel iste farketmis esin girdigini iste boyle boyle hepsini alacaksin isteee o dar yeri bir gecebilsek ahhh bir gecebilsek hayirlisiyla insallah![]()
saol bebişim ama saçımı heme bozdurtmam azıcık koşsun peşimdeeeee![]()
bak sen şuna senin nickin ondan naz demek nazlı şey seni koşsun tabi bebeğim sabah sabah gittin kokoş oldun hemen bozdurtma tabi
ay salak salak bakıyorum adamın suratına kaç kere sordum gerçekten oldumu die oda kalkmış çiftetelli oynuyo ya![]()
kulaklarım cınladı
geldim cnm al bacım al ama venüs,kelebek ve de 16450 size yok gidin kocişiniz alsın size![]()
valla jartiyeri giyerse bozdurmasın da görim onu![]()
canım çok iyi bi haber bak bu.ben de hep sonuna kadar alayım diye bekliyodum ama bence asıl olay gelgiti sağlayıp boşalmayı sağlamaktaymış tabi bu benim fikrim.illa hepsini almaya gerek yok zaten gelgit yaparken sen farkında olmadan ilerliyo o.arayı soğutmayın hee bugün yine devam denemeye oldu bil artık![]()
günaydın arkadaşlar ay kızlar düz gece neler oldu neler benim kociş tutturdu sen o mumu alıyosan p..s alırsın die
hadi bi deneyelim dedi
tamam dedim başladık denemeye tabi yatak odası beni kasıyo oyüzden oturma odasında denedik ilk defa ben koltuga oturdum bacaklarımı açtım oyavaşça itti ama yine kendimi çok kasmışım sonra kociş p..s çekti aşşagya dogru bişey aktı
dedim işte kanadı hani kanamıcaktı bide baktım bizim kocişden gelmiş şey işte anlayın
dedim olmuyo işte sonra benim kociş demezmi yarıya kadar girdip hatta gidip geldim diye inanamadım hala inanamıyorum:26::26::26:ama belim agrımış ve halada korkuyorum bundan sonra ne olcak ben nie zevk almadım hissetmedim kendimi ne zaman rahat bırakcam ayyyyy sevinemedim bile yag
![]()
aloooooooooooooooooooo kacın zabıtaaaaaaa geliyoooo tazgahı toplayınnnn![]()
geldim cnm al bacım al ama venüs,kelebek ve de 16450 size yok gidin kocişiniz alsın size![]()
saol bebişim ama saçımı heme bozdurtmam azıcık koşsun peşimdeeeee![]()
oooohhhhhhhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasın dermişiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm![]()
dimi ya sen de haklısın o zaman saç baş düşünmeye fırsatı kalmaz zaten nazın
![]()
ay salak salak bakıyorum adamın suratına kaç kere sordum gerçekten oldumu die oda kalkmış çiftetelli oynuyo ya![]()
oooohhhhhhhhhhhhhhhhhh kıskananlar çatlasın dermişiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm![]()
benim var bikeremmmay hele düğünde herkes gördü desem yeri var
oynarken o kasnak kalktı durdu kalktı durdu nasıl oynadıysam artık
![]()
bi<ze niye yok yawwwkulaklarım cınladı
gel hemen gel kacırma
olalalaaa cnm daha ne olsun açı iyidir ve esnediği için anlamamışındır halaya az kaldı gerilcek bişey yok bitanem inanki :92::92::92:ay salak salak bakıyorum adamın suratına kaç kere sordum gerçekten oldumu die oda kalkmış çiftetelli oynuyo ya![]()
kızzzz daha ne istiyon heee hemen girer girmez öyle zevkten uçacan sanma kastıkça nerenden zevk almayı düşünüyom bebişimhiç bişey anlamamışsın 2. denemede olur bu iş hadi bakalım sayfada taze gelin hasreti çekiyoruz çabul olunnnnn
ayyyyyy yine yaptırırsın kızzzz anam bu vajiyi tam çözerken yarıda bırakıyomuş saçı bozuldu diye
bak sen şuna senin nickin ondan naz demek nazlı şey seni koşsun tabi bebeğim sabah sabah gittin kokoş oldun hemen bozdurtma tabi
ay oldumu yani şimdi peki hala niye geriliyorum ben yaaaaaa![]()
ya canlarım benim siz olmasaydınız hala aynı yerde olcaktım önce allahıma şükrediyrm sizede benlerce tşk allah gönlünüzün muradını versin hepinize he bide bizim kociş boşalırken yarısı içine gitti dedi bede hamiş kalırsa galiba yumurtlama dönemim bilen varmı yumurtlama dönemi ne zaman