Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alıntıları içine edın haa:60:
anladım cnm

kızzz walla ben onları düzgüncene alıyom onlar kendi karışıyor :26:

benim var bikeremmm:63:ay hele düğünde herkes gördü desem yeri var:9:oynarken o kasnak kalktı durdu kalktı durdu nasıl oynadıysam artık:60::60::60:

höhhhh gerdeğe jartiyerlemi girdin bacım :62::62::62: ben akıllısı çorap bile giymemiştim o kadar yangınmışım adama sonra ayakkabı mahvedince birileri çorap alıp getirdi rahat ettim :34: sona evde nikah kıyılmadan önce kaynanam sağolsun ojelerimi temizledi kanayan yerleri temizledi bantladı öyle abdest aldım da namaz kıldık :69:

höhhhh gerdeğe jartiyerlemi girdin bacım :62::62::62: ben akıllısı çorap bile giymemiştim o kadar yangınmışım adama sonra ayakkabı mahvedince birileri çorap alıp getirdi rahat ettim :34: sona evde nikah kıyılmadan önce kaynanam sağolsun ojelerimi temizledi kanayan yerleri temizledi bantladı öyle abdest aldım da namaz kıldık :69:

namaz kıldıkta ne oldu kız sanki bi pokmu yiyebildik :9::9::9: ben vajiyi yenince kocişte bende şükür namazı kıldık napak artık ilk gece kılmıştık :9::9::9::9::9:

benim var bikeremmm:63:ay hele düğünde herkes gördü desem yeri var:9:oynarken o kasnak kalktı durdu kalktı durdu nasıl oynadıysam artık:60::60::60:

reziiiiiiiiiiiiil seniiiiiiiii:9::9::9::9::9::9::9: benimde diz kapağıma kadar dantelli don vardı hava soğuktu o yüzden giymiştim kamerada eve girerken görülüyooo anam kociş kopmuştu onu izleyinceeee:1::1::1::1::1:

kızlar dün gece yine uyuyamadım sol kasığımın ağrısından sağdan sola dönemedim yaw çatlıcam ben meraktan nasıl yarın olcek bana bugun geçmez :43::43::43::43::43::43::43::43:kocişte umutsuz hamile değilsindir diyo ilk seferden tutması çok zormuş

Son düzenleme:

hee jartiyerle girdim ama jartiyer de fayda etmedi canım bana bugünlere nasipmiş:9:ben de ayakkabı vurur diye giymiştim:9:

kızlar dün gece yine uyuyamadım sol kasığımın ağrısından sağdan sola dönemedim yaw çatlıcam ben meraktan nasıl yarın olcek bana bugun geçmez :43::43::43::43::43::43::43::43:kocişte umutsuz hamile değilsindir diyo ilk seferden tutması çok zormuş

canım bi kan testi yaptrsan çatlıcam meraktannnnnn:53::53::53:

bizde catlıyoruz tatlım senin kadar . hayırlı güzel haberler verirsin insalllhahhhh
hee jartiyerle girdim ama jartiyer de fayda etmedi canım bana bugünlere nasipmiş:9:ben de ayakkabı vurur diye giymiştim:9:

su hastalıgın bi geçsinde hepimiz topluca jartiyerleri giyek bi :90:

reziiiiiiiiiiiiil seniiiiiiiii:9::9::9::9::9::9::9: benimde diz kapağıma kadar dantelli don vardı hava soğuktu o yüzden giymiştim kamerada eve girerken görülüyooo anam kociş kopmuştu onu izleyinceeee:1::1::1::1::1:

:60::60::60:kız sen benden rezilmişsin yaaa tüüüü rezil seni:9::9::9:beni de dürtüp durdular indir de indir eteğini diye:1:olsun canım biz şimdi düğün cd lerine bakıp bakıp kopuyoruz ne güzel işte:9:

Son düzenleme:
:21::21::21::21:günaydın arkadaşlar ay kızlar düz gece neler oldu neler benim kociş tutturdu sen o mumu alıyosan p..s alırsın die:9: hadi bi deneyelim dedi:4::4::4: tamam dedim başladık denemeye tabi yatak odası beni kasıyo oyüzden oturma odasında denedik ilk defa ben koltuga oturdum bacaklarımı açtım oyavaşça itti ama yine kendimi çok kasmışım sonra kociş p..s çekti aşşagya dogru bişey aktı:17::17: dedim işte kanadı hani kanamıcaktı bide baktım bizim kocişden gelmiş şey işte anlayın:69: dedim olmuyo işte sonra benim kociş demezmi yarıya kadar girdip hatta gidip geldim diye inanamadım hala inanamıyorum:26::26::26:ama belim agrımış ve halada korkuyorum bundan sonra ne olcak ben nie zevk almadım hissetmedim kendimi ne zaman rahat bırakcam ayyyyy sevinemedim bile yag:66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım olmus ıste esın bıraz erken bosalmıs yoksa tam gırerdı aynen bu sekılde hıc bırsey hıssedılmıyo aferın sana tebrıkler:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X