- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #40.901
ay özlem ne :)) kız nereleri okumuşsam artık 16450 cim
canım özlem de zaten daha iyi ben üye olurken aldım bu numarayı ne diye aldıysam bi daha da değiştiremedim.komik oluyo böyle 16450

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay özlem ne :)) kız nereleri okumuşsam artık 16450 cim
bende egzersiz yapmıyorum yaa biri banada kızsın![]()
canım hamilelik belirtilerini kastettim ben kasıklarda ağrı,göğüslerde şişkinlik,mide bulantısı falan
bu belirtilerin hepsi var canım
hadi ya o zaman belki hamilesindir canım bilemiyorum ki hamilelik topiklerine baktın mı hiç bu sitede?tam bilgim de yok bu konularda yanlış yönlendirmek istemem seni
bakmadım hiç oralara nasıl bakabilirim
venüüssssssssssssss kelebekkkkk nerdesiniz ayol burda kızılcık sopası bekleyenler varneden yapmıyosun peki canım?yapamıyomusun yoksa başka bi sebebi mi var?
sahara ve pamukelma![]()
canlarım yaaaaaaaaa cok duygulanıyorum bu tebrıklerı gorunce sevıncımı paylasan butun arkadaslarıma tesekkur edıyorummmmmmm
Rabbım ınsallah tez zamanda sızlerıde kurtarır uzun suren sessızlıgı bozdum sızlerıde arkamdan beklıyorum hadıııııı benı bekletmeyın
su anda cok rahatım hıc agrım sızım yok valla evım hersey gozume bı baska guzel gorunuyor ev ısı yapmak bıle mukemmel gorunuyor ya bambaska oldum bı anda hersey guzel gorunuyor sevındırık oldum ıyıce yapıp basaran arkadasların ne demek ıstedıklerını sımdı daha ıyı anlıyorum
kızlar ben 3,5 sene bosuna bekledım nolur sız beklemeyın burayı 3-4 belkıde daha fazla hıc yazmadan okudum bekledım
senin yenmiş olduğuna sevindik gerçekten, Allah başka dert vermesin. ama sanırım bu konuyla ilgili geçmişi okumadın.. bizim acıyla ilgili büyük sorunumuz var, çoğumuz acı olacağını düşündüğümüz için ilişkiye giremiyoruz..sende böyle acıdı acıdı diye yazarsan ister istemez etkilenecek çok arkadaşımız var..yardım etmek istediğin belli, teşekkür ederiz gerçekten.. ama seçtiğimiz kelimelerde daha dikkatli olursak kimseyi kötü anlamda etkilememiş oluruz..
ARKADAŞIM DİKKATİNİ ÇEKERİM YAZIMA ben çok değişik pozisyonlarda denediöm başlarda diyorum daha kızlığım tam bozulmamıştı bile tabiki acıycak ama ilk ilişki zaten misyoner pozisyonda olur normalde ayrıca bu kişiden kişiye değişir hiç anlamayanlarda var amacım burda kimseyi kötü etkilemek olmaz olamaz aynı sorunu ben de 6 ay yaşadım nasıl bir süreç olduğunu bilirim
canlarım yaaaaaaaaa cok duygulanıyorum bu tebrıklerı gorunce sevıncımı paylasan butun arkadaslarıma tesekkur edıyorummmmmmm
Rabbım ınsallah tez zamanda sızlerıde kurtarır uzun suren sessızlıgı bozdum sızlerıde arkamdan beklıyorum hadıııııı benı bekletmeyın
su anda cok rahatım hıc agrım sızım yok valla evım hersey gozume bı baska guzel gorunuyor ev ısı yapmak bıle mukemmel gorunuyor ya bambaska oldum bı anda hersey guzel gorunuyor sevındırık oldum ıyıce yapıp basaran arkadasların ne demek ıstedıklerını sımdı daha ıyı anlıyorum
kızlar ben 3,5 sene bosuna bekledım nolur sız beklemeyın burayı 3-4 belkıde daha fazla hıc yazmadan okudum bekledım
bugün çok güzel ilerleme kateden arkadaşlarım olmuş hepsini tebrik ederim
aklaımda kalanlar midye yendi ve kurtuldu darısı başımıza
green_89 bak yapamıyorum yapamıyprum diyordun almışsın yarısınıı p...sin
ben de bugün 3 gündür içime alamadığım o kalın mumu ölçtüm tam 12 cm içime aldımmmmm
bugün güzel şeyler oldu ve bmyle devam etsin![]()
canım tebrikler sanada bak oluyo işte bizim yapamıcamız bişey yok aslında yeterki pes etmeyelim ve korkularımızın üstüne gidelim benim son bir adımım daha kaldı o adımıda atıym bitiyor allahın izniyle darısı burdakilerin başına![]()
inşallah tatlım ama çok gidip gelemedim 3 kere falan sokabildim
tekrar çalışcağım ona
sonrasında p..s boyutundaki gelecek![]()
canım şu an denedigin 2 parmak kadarmı tam boyut nasıl