- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.021
kızlar ahhhhhhh ahhhhh nedır sızden cektıgım ne kadar cene nız var yaaaaaaaa

anam bı kac saat olmuyorum sayfalar alıyo basını gıdıyo yaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ahhhhhhh ahhhhh nedır sızden cektıgım ne kadar cene nız var yaaaaaaaaanam bı kac saat olmuyorum sayfalar alıyo basını gıdıyo yaaaaaaaaaaa
![]()
dun kocısım bana pırlanta kolye almıssssssssssss yerım ben onuuuuuuuu![]()
kizzz ezersen adami oyle resimdeki gibi alir heraldedun kocısım bana pırlanta kolye almıssssssssssss yerım ben onuuuuuuuu![]()
ıcınden gelmııs canımmmmmmmm![]()
kizzz ezersen adami oyle resimdeki gibi alir heralde
gule gule kullan tatlim![]()
aman daim olsun şeker iyi günlerde kullannn![]()
ben ustte sen yanda ısı bıtırmıs sın ama yorulan taraf bız olmusuz baksana sız de yorulmak yok masaallah![]()
yorganın altında gorunmuyo canım pardonnnnnnnnn![]()
Kızlarr ben egzersiz yaparken aşırı derecede geriliyorum son günlerde. 15 gün ara vermek zorunda kaldım ağır bir hastalık geçirdim şimdi içimden de gelmiyor yapmak zorlayıp yaptığımda da ilerleyemiyorumaşırı derecede korku ve tedirginlik başladı. İlk baştan deneyeyim dedim kulak çöpüyle denedim onda bile bacaklarım o kadar kasılıyo o kadar geriliyorum ki tam bitti artık yeneceğim derken noldu bana anlamıyorum
:26:
canım anladığım kadarıyla bir fayda var ortada da o sendenmi jelden mi tam belli değil![]()
Kızlarr ben egzersiz yaparken aşırı derecede geriliyorum son günlerde. 15 gün ara vermek zorunda kaldım ağır bir hastalık geçirdim şimdi içimden de gelmiyor yapmak zorlayıp yaptığımda da ilerleyemiyorumaşırı derecede korku ve tedirginlik başladı. İlk baştan deneyeyim dedim kulak çöpüyle denedim onda bile bacaklarım o kadar kasılıyo o kadar geriliyorum ki tam bitti artık yeneceğim derken noldu bana anlamıyorum
:26:
tatlım güle güle kullan ben okudum acık çıkıp çalışayım
venüscüm annemlerde diyor daha sıcak memlekete gittin bu üşümek ne diyolar bilmiyorum kilo kansızlık yaptı ben bi fırına girip çıkayım sonra ders yerimi hazırlıyıp dersimi yapayım
pek istekli görmedim kendimi ama bakayım
walla önümüzdeki maçlara bakacas artıkın bebişim o sahada herkes gol atardı yani
oyyy oyyyy sen adamı kudurt kudurt napacanı şaşırdı herifiii günlerde kullan bebişim :76:
canım oluyor bazen yavaş yavaş dene yine aynı kıvama geleceksin hiç merak etme hemen kendini topla ben bu işi yaparım daha önce yapmıştım de daha önce buradan kişisel gelişim kitapları önermiştim motivasyon için çok etkili netten bulabilirsin kendine hemen takviye kuvvet çağır faydasını göreceksin
anacım sana bişey diyimmi bizim üşümemiz bilem psikolojik bu senin beyninin ürettiği bahaneler kız çokmu soğuk ev insan evde üşürmü gir yorganın altına daldır parmağı içeri orası fırın gibi ayoll![]()