- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.061
Eşimle aramızdaki problemlerden dolayı kendimi veremiyorum sanırım kendimi mecburi hissediyorum içimden pek gelmiyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ranasena ALLAH rAzı olsun senden çok tşk ederim dualarınızı eksik etmeyin olur mu ?
Eşimle aramızdaki problemlerden dolayı kendimi veremiyorum sanırım kendimi mecburi hissediyorum içimden pek gelmiyor![]()
bak esra ve ranaya soralım kızlar sizde acı oldumu egzersiz başında böyle bişey yaşadınızmı ???
canım bende senin gibiydim sakın moralini bozma. bende o şekilde yapamadım daha sonra aynanın karşısına geçtim bacaklarımı açıp ıkındım ve deliği gördüm deliği görünce çok sevinmiştim çünkü orası kapalı gibiydi önceleri baktığımda. kulak çubuğunu streçe sardım bi cesaret kayganlaştırıcıyla ittirdim şok oldum hepsi içeri cukkk diye girdi bi kaç gün bu şekilde devam ettim daha sonra kalemi streçe sardım ilk başta heyecanlandım ama oda oldu şimdi böyle böyle ilerliyorum Allahın izniyle. başaracağız canım hadi kalk hemen dediklerimi bi dene istersen![]()
ya ben de heyecandan nefes ve şu ıkınmayı unutuyorum ikili pamuk çubuğu oldu üçe geçeyim dedim kitledi kendini gene zorlasam da girmiyo gibi 3 tane olsa kalem kadar olacak sonra da onu denicem akşama denicem offffffff dicem ama ben bakamıyordum şimdi delik orda beni bekliyor alıştı bana ssanırsam![]()
cnm aslında ben de senin gibiyim..yazdıklarımı görmüşsündür belki..ama yine de ümitsiz değilim,çünkü herkes başarıyor,başaramayan kimse yok.biz niye başaramayalım? ben de aynı senin gibi parmağımı ittirdiğimde o duvar gibi kısımla karşılaşıyorum.emla sürüp pamuklu çubukla denedim,galiba oldu.fakat dün yanlış yere ittirdiğimden biraz tahriş ettim galibaöncelikle deliği görmemiz ve doğru yere ittirmemiz gerekiyor sanırım.ben de bu gece aynanın karşısında deliği görüp bol bepanthenle ittirmeye çalışıcam.sen de dene.sonuçlarımızı yarın yazalım burada.kesinlikle sonunda başarıcaz buna eminim:)
bu sitede olup aynı sıkıntıyı yaşayan ve burda yazmayan arkadaşlar sadece okumayın katılın sizde yazınn.neler yapıyosunuzz.takıldığınız yerler varmı paylaşınn.aktif katılım çok önemli canlarım yazın burdaki yenen arkadaşlar yardımcı olmaya çalışacaklar size...![]()
yeter artıkkkk bu vajinusmus belasından bıktımm 4 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık çok kaorkuyorum şuanda bi psikiyatrise gidiyoruz parmak egzersizi verdi ama hiç yapamıyorum ne yapıcam ne olur akıl verin(((((((((((
yeter artıkkkk bu vajinusmus belasından bıktımm 4 yıllık evliyim hala eşimle birlikte olamadık çok kaorkuyorum şuanda bi psikiyatrise gidiyoruz parmak egzersizi verdi ama hiç yapamıyorum ne yapıcam ne olur akıl verin(((((((((((
canım uzgunum ama bu ısın tek cozumu egzersız ıtıcı gelıyor bılıyorum ama napcan katlanmak zorundayız ıstersen kulak çöpüyle basla parmaktan korkuyorsan yada bıraz aynada tanı orayı sonra kulak çöpünü yap kendılıgınden olmuyor malesef hepımız nasılsa bırden olur dıye erteledık ama olamadı
egzersize yeni başlayan arkadaşlar herşeyin üstüne yemine derimn acımıyorrrrrrrr
parmağın biraz incesi boru var onu vajiye sokuyosun zaten akardiyon gibi şişesi içeri sıkıyosun hepsi içerde kalıyo dışarıya çıkmıyo jel ama böyle bi rahatlık ferahlık hissediyosun gibi kociş dün gecede sonra eve 10 kutu alıp gelmezse iyidir![]()