- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.101
kizlar simdilik cikiyorum aksama girmeye calisacam.egzersiz yapan minnoslar hadiii hareketlenin ayolllll 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her zaman burdayım
hatunlardan bi esrayla yağmurcukuşu var maşallah başaranlar başarmayanlardan çok giriyo
evet canım senin maşallahın var zaten çok azimlisin her zaman burdasın herşeyi takip ediyosun.fırsatı ya da imkanı olmayıp giremeyenlere amenna ama bazıları bi kere yazıp kaçıyolar yazmadan etmeden dertleşmeden sormadan nasıl çözülücek çözülse de psikolojik destek almadan kendi psikolojisi bozulur insanın.içine at at nereye kadar sen dök içindekileri tatlım![]()
valla canım ya hakketen ne gıcık bı durummus sımdı sızlerı daha ıyı anlıyorum...gecıkmelerım ve umursamaz tavırlarımdan dolayı ozur dılıyorum sızlerden. ınsan basarı haberı ıcın her dakıka bakmak ıstıyor valla esımde bu sayfayı cok desteklıyor yenen arkadas gercekten cok hayırlı ıs yapıyor yuva kurtarmak cok sevap dıyor hatta banada dıyor bundan sonra sende ıhmal et yardım et arkadaslarına dıyor bu arada komık olan bı sey var bız yendıkten sonra hergun soruyor bugun baska yenen var mı dıye merak edıyor ne adam yaaaaaaaaaaaaaaa cok seker![]()
g noktasının bağrından kopup gelen ranaaaaaaa teşekkür ederiz cicim![]()
tabi merak ediyosan ii bişeydir şekerim ozaman bol sevişkenlü günler seni bekliyor![]()
hayy Allah seniiirica ederim tatlım keyifle dinlemeler.öbür yanıyla mücadele eden herkes içinnn
![]()
teşekkür ederiz canımcım görmedim sanmayın gördüm diğer topikte ne haltlar karıştırdığınızı![]()
kızzzzzzzzzzz delısın sen haaaa demek ılkınde oldu vay kuduruk vay afferım sanadarısı bıze ınsallah bende ctesı oldu 2. denemeyı yapamadan regl oldum haftasonu ınsallah 2.yarı baslıyor
ama cok sukur hıc korkmuyorum hatta cok merak edıyorum nolacak dıye eeeee onca yıl bekleyınce merak edıyor ınsan
degısık seyler hımmm fentezı yanı wuuuuuuuuuuuuu![]()
denedimmm çok denedim hem dee aslında ilk evlendiğimizde daha kötüydüm dokundurtmuyodum bile eşime şimdi biraz daha iyiyim
valla yaw sabah beri yoktum kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğüne boyattım venüscümün tavsiyesi üzerine harika oldukız bende alayım şundan merak ettim ultrason jelinden daha mı iyi bir tüp kaç kullanımlık tahmini
senin kullanımına bağlı birincide ben 2 cuk cuk sıktım 2. de eşim sür sür o jelden dedi 3. cuk cuk sürdümsıkınca öyle bi ses geliyoda
heralde 20 defa falan kullanılır
![]()
Ufak tefek sıkıntılar sineklere benzer, biraz hareket onları dağıtır.
haydin hatunlar kaldırın totişleri hareket zamanııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ranasena çokk teşekkür ederim allah sizden razı olsun çevremdeki kimseyle paylaşamayodum burası benim için bi haykırış yeri olduu yalnız olmadığımı hissetim çok teşekkür ederimm
yakalamışın vallaa
![]()
canım lutfen once bı sakin ol bu herseyden onemlı bende kasıyorsun ondan ılerleme olmuyor kendını motıve et sonucta her ılerlemeyı sen yapacaksın esın bıle faydasız bunu aklından cıkarma bebısım. once rahatlıyoruz sonra nefes alıp ver ıkın bakalım bıraz sabır bı
tamam yapıyorummm
herzaman birtanem biz senle aynı kaderi paylaşıyoruz.sen burda bizimle kal Allahın izniyle başardığın günleride görcez hepbirlikteeee![]()
Eşimle yapmayı istemiyorum artık zaten olmayaınca bağırıp duruyor bu sefer kas katı kesiliyorum başlıyor bana ağza alınmayacak hakaretleri etmeye beynim bunlarla doluyken kendimi veremiyorum yaptıkları çok zruma gidiyr halbuki sağlıkçı beni ondan başkası anlamaz ki bana bu kadar kötü davranmasının sebebi gerçekten benim durumum mu yoksa beni artık istemiyor mu ??? bazen söylüyor seni istemiyorum git artık senden boşanacağım deyip duruyor
ben sizin sayenizde çok yol kattettim canım hakkınızı ödeyemem