İnanın ki elimden geleni yapıyorum o an kitleniyorum ağlamaya başlıyorum çok moralim bozuk eşime gelince bana sürekli bağrıyor ve azarlıyor sorun gerçekten bundanmı kaynaklı ne olursunuz herkes eşiyle bu sorunları yaşadımı ? zaten yaklaşık 1,5 aydır nöbetlerde doğru dürüst vakit geçiremiyorum evde olduğu zamanlarda da sürekli uyuyor bana doğru dürüst vakit ayırmıyor oysaki şefkat gösterse güzel sözler söylese ben zaten onun desteğiyle motive olucam daha çok çalışıp başarıcam buna inanıyorum ama o böyle yapınca inanınki kolumu bile kıpırtdatmak istemiyorum onun için halbiki ne hayallerle evlendim psikolojim çok bozuldu şuan yazarken bile ağlıyorum neden kocam bana bu kadar kötü davranıyor ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum çok üzülüyorum 4 aylık evliliğim zehir oldu sürekli senden karı olmaz senle anlaşamıyorum senden boşanıcam diyip duruyor kim katlanabilir bu kadar acıya üzüntüye bazen nöbetlerde oluşuna bile seviniyorum sırf kavga etmiyoruz die ondanda yapacağını gene yapıyor tlf moralimi bozacak şeyler söylüyor ne olursunz herkes benim yaşadıklarımı yaşadımı yalvarıyorum delirmek üzereyim severek evlendiğim adam bana neler yaşatıyor

( hergün göz yaşı dökmekten inanın ki bıktım