Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar pek fazla yazmasamda burayı her aksam takıp edıyorum katılan tecrubelerını anlatan arkadaslara cok tesekkur edıyorum sızlerın sayesınde bende doktora gıtmeye gerek bulmuyorum. eşekten düseni en iyi eşekten düşen anlar etrafımda kımseye anlatamıyorum niyese utanıyorum. ama bu aksam moralı bozuk arakadasları gordum ve vajıyle ılk karsılastıgımı anlatmak ıstıyorum.

doktor bana vajinumus oldugmu soyledıgınde agalayarak cıktım odadan dunyam basıma yıkıldı sankı ordan ıse gıttım ama gozum hıc bır sey gormuyordu. ıse gıttgımde arkadasımı aglamaklı gordum malesef arkadasımın rahım kanserı oldugunu ogrendım ve bekar bu kız. o an kendımı bıraktım ona uzuldum rahmını almaları soz konusuymus. rabbım bana bır ısaret gondermıstı resmen halıne sukret dıye ve karar verdım basıt bır sey benım yasadıgım sadece kafamda bıtıyor ugrasıcam ve basarıcam dedım ve cok sukrettım bu rahatsızlıgın basıma geldıgı ıcın ya daha kotusu olsaydı?

derken bır aydır egzersız yapıyoruz ve baya yol kat ettık daha olmadı ama olucak ıns . hepımızınkı olucak yasadıgımız sey cok zor ama sadece kafamızda bıtıyor ınanan herkes yapar moral bozmak yok
kafanıza takmayın hersey guzel olucak

saglıcakla kalın...

ağzına sağlık canım çok güzel ve gerekli bir paylaşımdı herkesin payına düşeceği birşeyler var yazdıkalrındaa .allahım sanada tez zamanda şifa versin.yaptıklarını takıldığın yerleride paylaş tatlım hem insanlar yararlansın hemde senin takıldığın yerlerde yardımcı olmaya çalışalımm:71::71:

merhaba kızlar pek fazla yazmasamda burayı her aksam takıp edıyorum katılan tecrubelerını anlatan arkadaslara cok tesekkur edıyorum sızlerın sayesınde bende doktora gıtmeye gerek bulmuyorum. eşekten düseni en iyi eşekten düşen anlar etrafımda kımseye anlatamıyorum niyese utanıyorum. ama bu aksam moralı bozuk arakadasları gordum ve vajıyle ılk karsılastıgımı anlatmak ıstıyorum.

doktor bana vajinumus oldugmu soyledıgınde agalayarak cıktım odadan dunyam basıma yıkıldı sankı ordan ıse gıttım ama gozum hıc bır sey gormuyordu. ıse gıttgımde arkadasımı aglamaklı gordum malesef arkadasımın rahım kanserı oldugunu ogrendım ve bekar bu kız. o an kendımı bıraktım ona uzuldum rahmını almaları soz konusuymus. rabbım bana bır ısaret gondermıstı resmen halıne sukret dıye ve karar verdım basıt bır sey benım yasadıgım sadece kafamda bıtıyor ugrasıcam ve basarıcam dedım ve cok sukrettım bu rahatsızlıgın basıma geldıgı ıcın ya daha kotusu olsaydı?

derken bır aydır egzersız yapıyoruz ve baya yol kat ettık daha olmadı ama olucak ıns . hepımızınkı olucak yasadıgımız sey cok zor ama sadece kafamızda bıtıyor ınanan herkes yapar moral bozmak yok

saglıcakla kalın...

canım benim ne güzel yazmışsın :71:hayatta neler geliyor insanın başına rabbim bizi çaresiz dertlerden korusun...şükürler olsun bu günümüze egzersiz yapan arkadaşlar allah yardımcınız olsun tez zamanda bize müjde verin ayyy kaç gündür cami avlusunda ezana denk gelmiyorum tekrar edicem durum yine 4 kişi yener belki
:69:

haydi şekerler herkese hayırlı geceler .Allahım hepimizin yardımcısı olsunn.güzel haberlerle güzel bir güne uyanalım hepberaber inşallah.Allah rahatlık versin hepinizee:71::71::71:

saglıcakla kalın...

canım paylaşımın için teşekkür ederiz.çok faydalı olucağına eminim.herşeyden önce halimize şükretmek gerekiyo.ben de düne kadar hayatımdaki tek sorunun vaji olduğunu sanırdım ama vaji biter başka bi dert başlar şimdi sırada bebek telaşı var olur mu olmaz mı acaba bi sorun çıkar mı?yaşadığımız sürece dertler sıkıntılar bitmiycek anlaşılan.Allah dermanı olmayan dert vermesin insana.vajinin % 100 çözümü var çok şükür.o yüzden azimli olup egsersizlerini yapan herkes başarıcak inşallah bu sorunu.senin de umudunun olması çok güzel zaten sen de farkındasın olucağının ama herşey zamanla olucak.takıldığın herşeyi sorabilirsin canım sana başarılar diliyorum bol şans:54:

canım benim en iyi reçetem arpacığın acısını hissettiğim an oraya sarmısak uygulamk olur acaip işe yarıyor.çıkan yere sürüysun gözünün içine değdirmeden hafif acıyacak biraz öle bekletecesksin sonuçç süperrr.dene istersen ama gözüne dikkat ett:34::34:

t.ederim cnm bi deyeyim :):71:

ya kızlar konuyla alakalı değil ama yine de sorayım dedim.gözümün iç kısmında arpacık çıkmış.önce gözümün altı şişmişti şimdi şişlik geçti ama gözümün iç kısmında sivilcemsi bişe var iltihaplı :( doktora gittm damla verdi ama hala geçmedi yaa :/ 2 hafta olacak nerdeyse..bi bilginiz var mı? :50:

günaydın tatlım:16:aynı sorunu eşim de yaşadı önce gözünün altı şişmişti iç kısmında da beyaz bişey vardı ama damlalarla 1 haftada falan geçti.senin niye geçmedi ki acaba?çok geçmiş olsun tatlım

günaydın tatlım:16:aynı sorunu eşim de yaşadı önce gözünün altı şişmişti iç kısmında da beyaz bişey vardı ama damlalarla 1 haftada falan geçti.senin niye geçmedi ki acaba?çok geçmiş olsun tatlım

saol cnm ya ben 6 ay önce lazerle göz ameliyatı oldm o yüzden biraz korkuorm aslında :( doktor dedi uykusuz kalmışım,vücut direncim düşmüş falan :/ ben de damlayı kullandım da damla bitmek üzere hala sivilce duruyor :/ :5:

saol cnm ya ben 6 ay önce lazerle göz ameliyatı oldm o yüzden biraz korkuorm aslında :( doktor dedi uykusuz kalmışım,vücut direncim düşmüş falan :/ ben de damlayı kullandım da damla bitmek üzere hala sivilce duruyor :/ :5:

hıım anladım canım ama ameliyatla mı bi ilgisi var acaba?damla bitiyosa tekrar bi doktora gitsen iyi olur ihmal etme.ben de lens kullanıyorum ameliyat olmayı düşünmüştüm ben de bi ara şimdilik askıya aldım.hiç bi iyileşme olmadıysa doktora görünmende fayda var

hıım anladım canım ama ameliyatla mı bi ilgisi var acaba?damla bitiyosa tekrar bi doktora gitsen iyi olur ihmal etme.ben de lens kullanıyorum ameliyat olmayı düşünmüştüm ben de bi ara şimdilik askıya aldım.hiç bi iyileşme olmadıysa doktora görünmende fayda var

öyle yaparım cnm artık.yarın bi doktora görünürüm :/ saol cnm ilgilendiğin için:16::16:

Back
X