Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şimcik şöyle oluyoki egzersizlerime her akşam başlarken biraz sıkıntı yaşıyorum öf püf derken bişekilde
yapıyorum henüz yapamıyorum diyip hiç bırakmadım 4.dilatöre kadar sıkıntı olmuyo...ancak eşimle denemeye gelince azıcık oluyo ,orda nefes filan hak getire..çünkü bu pozisyon mevzuları beni çıldırtıyo
hiç biri hoşuma gitmiyo bi kere vucut olarak rahat değilim ki yapayım diyorum galiba..dr.önerdiği bi hapım vardı hiç içmiyordum dün akşam içtim gerçekten daha rahattım şarkı filan bile söyledim en azından tamamı olmasada üçte ikisi girmiş miş ...eşim benden daha ümitli yani..bakalım arkası yarın gibi yaşıyoruz..akşam neler olucak meraktayım...şu pozisyonlarında ip uçları varsa bana öğrten olursa sevinirim..minnacık bişeyim zaten sporda yapmayı sevmiyorum ..yok bacağını böle yap yok bilmem ne
bunları aşarşam olucak biliyorum..en azından oraya birşey girebiliyoooo bundan eminim artık..ayyy çok uzun oldu yaaaa kusura bakma..bıraksan varya sayfalarca yazarım...özür...

kıslarrrr...kimse yok mu yahu....venüstennnnn mesalaaaaa .....

İnşALLAH bu akşam aksatmadan yapacağım egzersizlerimi kocam nöbette kavga edecak kimse de yok kafam rahat olur akşam nete girer yazarım yaptıklarımı ya da yapabildiklerimi :) internete bile kızan biri benim eşim napim böyle değildi ya evlendikten sonra delirdi çok kıskanç 4 aydır hapis hayatı yaşıyorum evden işe işten eve arkadaşlarıma gidemiyorum çoğu arkadaşımı onun yüzünden tlf listemden silmek zorunda kaldım ufacık şeye kızar bi insan oldu

değişmemmmmmmmm:5::5::5: o benimmm bennnnnnnnn aynen öelyimmm artıkkk bu göz yaşları nereden geliooo diorummmm ağlamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

dün ilk defa birşey oldu denicektik kendimi hazırlamıştım tamam dedim olacak dedim yatakta denemeden önce egsersiz yaptım okadar kolay gelioki okadar esnetmişimki artık neredeyse kolum girecek hazırladım kendimi deneme yapacazzz bu sefer eşim hazır deildi galiba yapmak için yapıodu ama yorgundu bu seferde p....s ereksiyonmu derler acık yazim p...s kalkmadıı komiğine gitttiii gülmeye başladı bende tam tersiiiii sinirlenmeye başladım mümkün deill böle bişi olması evlendimizden beri hiç böle bişi olmadıı kendisi gayet azgındır istemedi herhalde yorgundu neyse p....s kalmaıo gülüo ben sinirleniorum ne yaptıysak kalmıo bende sinirlendim için birşeyde yapmadım neyse yatalım dedim cıbıl cıbıl yattık sonraaaaa geldi kendine deniyelim dedi bende sinirliyim canım skıldı denemeyelim dedimm neyse denedik olamdı psikilojim izin vermedii sinirlendii bağırdı çağırdı kavga etik bende ağladım zırladımm kime neeee alışmış ya artık boş boş ağlıorum gelio oanaaaa kıçında deil....

değişmemmmmmmmm:5::5::5: O benimmm bennnnnnnnn aynen öelyimmm artıkkk bu göz yaşları nereden geliooo diorummmm ağlamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

Dün ilk defa birşey oldu denicektik kendimi hazırlamıştım tamam dedim olacak dedim yatakta denemeden önce egsersiz yaptım okadar kolay gelioki okadar esnetmişimki artık neredeyse kolum girecek hazırladım kendimi deneme yapacazzz bu sefer eşim hazır deildi galiba yapmak için yapıodu ama yorgundu bu seferde p....s ereksiyonmu derler acık yazim p...s kalkmadıı komiğine gitttiii gülmeye başladı bende tam tersiiiii sinirlenmeye başladım mümkün deill böle bişi olması evlendimizden beri hiç böle bişi olmadıı kendisi gayet azgındır istemedi herhalde yorgundu neyse p....s kalmaıo gülüo ben sinirleniorum ne yaptıysak kalmıo bende sinirlendim için birşeyde yapmadım neyse yatalım dedim cıbıl cıbıl yattık sonraaaaa geldi kendine deniyelim dedi bende sinirliyim canım skıldı denemeyelim dedimm neyse denedik olamdı psikilojim izin vermedii sinirlendii bağırdı çağırdı kavga etik bende ağladım zırladımm kime neeee alışmış ya artık boş boş ağlıorum gelio oanaaaa kıçında deil....

nasılsın kelebekcim hoşgeldin

İnşALLAH bu akşam aksatmadan yapacağım egzersizlerimi kocam nöbette kavga edecak kimse de yok kafam rahat olur akşam nete girer yazarım yaptıklarımı ya da yapabildiklerimi :) internete bile kızan biri benim eşim napim böyle değildi ya evlendikten sonra delirdi çok kıskanç 4 aydır hapis hayatı yaşıyorum evden işe işten eve arkadaşlarıma gidemiyorum çoğu arkadaşımı onun yüzünden tlf listemden silmek zorunda kaldım ufacık şeye kızar bi insan oldu

üstüme vazife deil ama ,bu bi süreçtir..lütfensss üzülmeyin demesi kolay...biliyorum.herşey düzeliyorrr..Her şey geçiyor, geçtiği yeri ya kırıyor ya öpüyor ama her şey geçiyor. Sonunda insan hep, sandığı kadar aldanıyor...

değişmemmmmmmmm:5::5::5: o benimmm bennnnnnnnn aynen öelyimmm artıkkk bu göz yaşları nereden geliooo diorummmm ağlamaktan bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

dün ilk defa birşey oldu denicektik kendimi hazırlamıştım tamam dedim olacak dedim yatakta denemeden önce egsersiz yaptım okadar kolay gelioki okadar esnetmişimki artık neredeyse kolum girecek hazırladım kendimi deneme yapacazzz bu sefer eşim hazır deildi galiba yapmak için yapıodu ama yorgundu bu seferde p....s ereksiyonmu derler acık yazim p...s kalkmadıı komiğine gitttiii gülmeye başladı bende tam tersiiiii sinirlenmeye başladım mümkün deill böle bişi olması evlendimizden beri hiç böle bişi olmadıı kendisi gayet azgındır istemedi herhalde yorgundu neyse p....s kalmaıo gülüo ben sinirleniorum ne yaptıysak kalmıo bende sinirlendim için birşeyde yapmadım neyse yatalım dedim cıbıl cıbıl yattık sonraaaaa geldi kendine deniyelim dedi bende sinirliyim canım skıldı denemeyelim dedimm neyse denedik olamdı psikilojim izin vermedii sinirlendii bağırdı çağırdı kavga etik bende ağladım zırladımm kime neeee alışmış ya artık boş boş ağlıorum gelio oanaaaa kıçında deil....

cnm normal bunlar oluyor böle şeyler sinirlenme eşlerimiznde işi kolay deil bide egz yanında yapmayın ereksiyon kaybı oluyor ödev gibi gördüklerinden ilk hafta benim eşimdede oldu sonra krem vs. egz. görmeyince ortalıkta düzene girdi erotik film izleyin derim faydası oluyor egz. yanında değilken yap cnm benim okey gergin olunca yorgun olunca olabilir ereksiyon kaybı normal yani.
nasılsın kelebekcim hoşgeldin

iyi olmaya çalışıyorum çok şükür bugunumuza sen nasılsın cnmcm?

cnm zor bir durum yaşadıgınız kolay deil bizlerde geçtik bu yollardan psikolojik yardımda alsanız bence daha ii olur derim kesinlikle eşini ikna et cnm psikologa gidin birlikte sonucta vaji psikolojik bir sorun cnm saglıkçı oldugu için eşinde bilir.

sardunya84 arkadaşım bizde senin gibiydik 1 parmağımı zar zor alıodum şimdi 2 parmağım sonunda kadar çuk die girioooo...benimde eşim internete girmemi istemees hele buraya uye oldumu yazdımı bilse çenesinden duramam sen devamlı bu siteye gir yardım al ...eşine inat hırs yap inat yap başar bunu arkadaşım bak daha başındasın...psiıkolaga hiç gitmediniz değilmi oyusden eşinin davranışları öle biz gittik psikolok eşimle konustu bu bir hastalıktır dedi o tansiyon hastasıdır bu seker hastasıdır seninde eşin vajınusmus hastasıdır ona yuklenmek doğru değil bu zamanla sonuçlanabilen çaresi olan bi hastalıktır dedi bana parmak egsersizi verdi onları yapmaya başlayınca eşimin davranışları düseldi birazzz..bizde internet yoktu önceden annemden burayı üye olmadan okurdummm herzaman okuyamazdım ama genelde okurdum bütün sayfaları evime internet gelince hemen üye oldum eşiminde haberi yok keşke daha önce bulsaydım burayııı keşkee ..bak sen yeni evlisin şanslısın arkadaşların yardımıyla kısa sürede kurtulucan inşallahh devamlı gel burayaaaa hırs yap eşine inattttttttttttttttttt

kelebek00 zaten psikoloğa gittik konuştu onunla da doktor parmak egzersizi önerdi.
Bişey sormak istiyorum parmağımla yapamıyorum tırnağım yok ama sanki batıyormuş gibi geliyor başka önerileriniz varmı bu sorunu aşan arakadaşlar lütfen yardım edin

şimcik şöyle oluyoki egzersizlerime her akşam başlarken biraz sıkıntı yaşıyorum öf püf derken bişekilde
yapıyorum henüz yapamıyorum diyip hiç bırakmadım 4.dilatöre kadar sıkıntı olmuyo...ancak eşimle denemeye gelince azıcık oluyo ,orda nefes filan hak getire..çünkü bu pozisyon mevzuları beni çıldırtıyo
hiç biri hoşuma gitmiyo bi kere vucut olarak rahat değilim ki yapayım diyorum galiba..dr.önerdiği bi hapım vardı hiç içmiyordum dün akşam içtim gerçekten daha rahattım şarkı filan bile söyledim en azından tamamı olmasada üçte ikisi girmiş miş ...eşim benden daha ümitli yani..bakalım arkası yarın gibi yaşıyoruz..akşam neler olucak meraktayım...şu pozisyonlarında ip uçları varsa bana öğrten olursa sevinirim..minnacık bişeyim zaten sporda yapmayı sevmiyorum ..yok bacağını böle yap yok bilmem ne
bunları aşarşam olucak biliyorum..en azından oraya birşey girebiliyoooo bundan eminim artık..ayyy çok uzun oldu yaaaa kusura bakma..bıraksan varya sayfalarca yazarım...özür...

kıslarrrr...kimse yok mu yahu....venüstennnnn mesalaaaaa .....

canım ben üstte ters oturarak yendim halada en rahat o şekilde oluyor...sen işe başlamadan önce egzersizini yap ama ödev gibi değil vajini hissetmeye çalışarak ve bu son egzersizini p...s denemesini hangi posizyonda yapacaksan o şekilde yap mesela üstte mi deneyeceksin altta eşin varmış gibi bi yastık koy yastığın eni kadar aç bacaklarını ve dilatörü alttan yavaş yavaş açısını ayarlarak kasılmalarını kontrol ederek almaya çalış takıldığın yerde dur nefes al bunu beceremesende o anda dur düşün kontrolu eline al çünkü heyecan yapıyo insan...gel git yapmaya çalış eğer sorunsuz yaptıysan git eşinin yanına onu öpmeye başlaki hemen uyarılsın ama istekli ve baştan çıkarıcı ol...ona çaktırmadan nasıl egzersiz yaptıysan o şekilde yatır kocişi sonra ters otur jel sür ve eşine yerleştirmesini söyle sana sadece yavaş yavaş üstüne oturmak kalsın bu arada mümkün olduğu kadar git gel yapki ereksiyon kaybolmasın sen yapamasanda eşin alttan yukarı doğru yapsın işte o anda eşin seni yönlendirsin popondan tutup ayarlasın poponu tutup kaldırsın git gel yapmayı öğren bi süre sonra içerde bi gerginlik olacak sakın telaş yapma çıkarma dur bekle nefes al ben bunu başardım bile de kendini gaza getir vaji vakum gibi içine çekecek penisi olay bitecek..

kelebek00 zaten psikoloğa gittik konuştu onunla da doktor parmak egzersizi önerdi.
Bişey sormak istiyorum parmağımla yapamıyorum tırnağım yok ama sanki batıyormuş gibi geliyor başka önerileriniz varmı bu sorunu aşan arakadaşlar lütfen yardım edin

tatlım batıo gelio sana halbuki batacak hiç birşey yokk bunları başardınızda yani egsersizler başardınızda anlayacaksınız...aparat deneee beyaz bakkal mumu denee kulak çubugu deneee

bende aylarca tırnaksız dolaştım ta dipten kestim tırnaklarımı ilk zamanlar banada batıyomuş gibi geldi eldiven geçirdim olmadı strech sardım olmadı zar zor prezarvatif geçirdim yine yapamadım döndüm tekrar çıplak elle yapmaya sonra sonra alışıyosun tırnaklar egzersiz yapa yapa daha hızlı uzuyodu sanki ama sonra biraz uzunkende yaptım :1: mumu o zamanlar denemiştim mümkün değil yapamam demiştim vajii yendikten sonra kaza yapınca çok ara verdik o zaman işte mumu denedim ama halada parmak egzersizinin çok faydalı olduğunu düşünüyorum :70:

Back
X