Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüsten tatlım jeli deneyebildinmi tekrar :70:

yok bebişim dün akşam yemeğim yoktu anca yemek yap ye sonra benimki tv ye daldı ben ortalığı toplarken bi baktım saat 12ye geliyo buraya daldım kociş çok yorgundu uyuyakalmış bende hadi uyan kaynatalım demedim :66: akşama sevaba gireriz belki :9:

yok bebişim dün akşam yemeğim yoktu anca yemek yap ye sonra benimki tv ye daldı ben ortalığı toplarken bi baktım saat 12ye geliyo buraya daldım kociş çok yorgundu uyuyakalmış bende hadi uyan kaynatalım demedim :66: akşama sevaba gireriz belki :9:

hımm ok tatlım neyse yarın alırız duygularını artık ben kocişe ısrar edeyim alsın ben deneyim bariii seni sıkıştırp duruyorum burdaa:1::1:

ayyy ben iyiden iyiye grip oluyorumm hiç halim yok:2::2::2::2: gidip terleyim kızlar regl bitti bide bu çıktı uzamasın aralar ben gene gelirim ziyaretinize öptüm hepinizi kocamannnn:54::54:

ranacı ozum nazlıcım slm kızlar nasılsınız ayrıca özümcüm 2 ay niye beklicen çalışmalara devam yaw yatak odası ayrı deilmi yapın geçin işte :27::27::27::27::27::27::27:

slm cicim iyiyim hamd olsunnnnn..... yok istesemde bırakamam bırakırsammm bu işin peşini hele helede bu kadar yaklaşmışkennnnnnn daha kötü olurr denemelere devam inşallah....

selam kizlarrr:71:
hayirli gunlrimiz olsun insallah...

iyiyim tatlim cok sukur sen nasilsin:70:

hoşgeldin bebişim kızzz nerelere kayboldun yataktan çıkamıyosunuz heral :92::74:

hımm ok tatlım neyse yarın alırız duygularını artık ben kocişe ısrar edeyim alsın ben deneyim bariii seni sıkıştırp duruyorum burdaa:1::1:

bebişim hiç program yapmıyom yapınca ya misafir geliyo yada eşim geç geliyo o yüzden oluruna bıraktım artık :1:

slm cicim iyiyim hamd olsunnnnn..... yok istesemde bırakamam bırakırsammm bu işin peşini hele helede bu kadar yaklaşmışkennnnnnn daha kötü olurr denemelere devam inşallah....

kızzzzz özümmmm noldu sen uslusun bu ara hiç kudurmuyon
:60::60::60:

aferin cnm sana hakkaten yaw su avatarını değiştir kız alamya

ay özüm kurban olum değiştir şu avatarını ya içim kıyıld. KIZLAR KAYNANAMLAR YARIN GİDİYORLAR BÜYÜK İHTİMALLE:):66::66:

oallalaaaaaaaaaaaaaa:10::10::10: tuzmu döktün kız :9::9::9::9:

ecrincim hoşgeldin nasılsın nasıl gidiyor 2. denedinmi :6::6::6::6::6:

Back
X