Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alın size içinizi ısıtacak bir parça.hasta yatağımda bile kanımı kaynattı yaw fantazi doldu birden her yanımmmmm:1::1::1::1::1::1:

Ne şiir ne masal ne yalanlar bu gece
Zaman mekan hepsi yalan seninle
Aklımı çelen tüm düşler delice
Gerçek olacak hadi gel bak bu gece
Avuçların yanacak
Bedenim çırılçıplak
Bu gece ateşim bedeninde yanacak

Sıcak çok sıcak
Sıcak daha da sıcak olacak
Sıcak çok sıcak
Bu gece bu gece bu gece

hadi piliçler yakın yıkın ortalığıııııı yansın geceler bu gece amannnnn sabahlar olsada devammmmm:1::1::1::1::1:

tam dökücektim gerek kalmadı

alın size içinizi ısıtacak bir parça.hasta yatağımda bile kanımı kaynattı yaw fantazi doldu birden her yanımmmmm:1::1::1::1::1::1:

Avuçların yanacak
Bedenim çırılçıplak

Sıcak çok sıcak
Sıcak çok sıcak
Bu gece bu gece bu gece

hadi piliçler yakın yıkın ortalığıııııı yansın geceler bu gece amannnnn sabahlar olsada devammmmm:1::1::1::1::1:

tabi regliniz bitti rahatsınız ya ben tek başımamı regliyim şimdi :43::43::43::43::43::43::43::43:

:):) çook sevndm canımm . sen gene dök bida gelmesinler die :1::1:

ifetttt bencede dök :9::9::9::9::8::8::8:

kız ecrin evi niye yakıyodun hayırdır :27::27::27::27::27::27::27:

avatarımıııııı değişmemmmmmmmmmmmmmmmmmmm o benimmmmmm bi kerem gerçi ağzım okadar kocaman değil amaaa idare edinnn:60::60::60::60:

vunüssssss kıssss kuduracak moralmi bırakıolar insandaaaaaaa ....sizee ibrahim tatlısestennn yorgunummm dostlarım yorgunum yorgunuuuuu hediyeee ediormmmmmm:60::60::60::60:

Avuçların yanacak
Bedenim çırılçıplak

Sıcak çok sıcak
Sıcak çok sıcak
Bu gece bu gece bu gece

:46::46::46::46::46::46:

kız sendemi hasta oldun.. canımm geçmişş olsunnn :70::71::71:

esraaaaaaaaaaaaaaaaa ne yaptın kıs banada söle heemnnnn benimkilerde gitsinnn tuzz çuvalınımı boşalttın ne yaptınnn:1::1::1::1:

avatarımıııııı değişmemmmmmmmmmmmmmmmmmmm o benimmmmmm bi kerem gerçi ağzım okadar kocaman değil amaaa idare edinnn:60::60::60::60:

vunüssssss kıssss kuduracak moralmi bırakıolar insandaaaaaaa ....sizee ibrahim tatlısestennn yorgunummm dostlarım yorgunum yorgunuuuuu hediyeee ediormmmmmm:60::60::60::60:

değiştir yawssss valla sinir oldum he neşeli bir avatar ve neşeli bir parça istiyoruz kızalr niye sesiniz çıkmıyor aşka topiğemi gittiniz leynn :10::10::10::10::10:

ozummmmmmm benim de ruh halimi yansıtıyo kapım çaldı banyo yapcam diyip gitmedim ama ne yapabildim ki duşa gireyim küçük mum girdi (pasta mumu) ikisi birarada girmiyor ki bi serçe parmak yapmıyolar offffffffffff
vajı resimleri arattım benimki mi garip diye offfffff onlarda yok tuhaf yerlerde de drek yapıyolar göstermiyor gerçi ben okadarını bile izleyemezdim acık baktım yine midem ağrıyo canım sıkıldı bende ağlamaya gözyaşıda kalmamış çok eskiden filim gibi vardı ben ne izlerdim ağlarken offfffff kendi derdim yokmuş gibi bilseydim ozaman lar kendime ağlardım :43:

Back
X