- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.341
yaw niye durgun bugun herkes bakim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neşelenin azcık yawwwwwwwwwwwwwww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazennn çok kudururuzzzz eğlenirizzzz hepberaber bazende böleee suskun oluruzzzzzzz.....kudurukların evinde kayaananalrı var oyusdennnn kuduramıolarrrrrrr giremiolarrrrdönüşümüzzz muhteşem olecek inşallahhhh
![]()
ya ne bileyim üzüldüm işte denemek bile istemiyorumhayırlısı olsun canım önünüzdeki maçlara bakarsınız artık vardır bunun da bir hayrı
canım ya sen bizlere bakma (okuyanlarda )herkezin dayanma noktası aynı değil biyerde okuduğumda vajıliler iğne olmaktanda korkar canları tatlıdır denmişti ben hiç iğne olmadım aşı zamanlarıda başdönmesi mide bulantılarıyla yatardım denemelerde acı yok sadece beceri işi ben biraz beceriksiz ve dayanıksız olabilirim kendime kızıyorum aslında bişey yok orda ve genişletilmeyi bekliyor ama olmayınca yapamıyorum diyip herşeyi topluyorum ama bıraz dişini sıkıp beceren için gerçekten kolay gözüküyor enazından muma geçmek sonrası için yani p i düşünemiyorum daha oda plastik gibi oynak kolay olur inşallah :44:
birazdan özel msjlara bakacam şimdi şurada asık suratları bi pataklamam lazımbende diyom ellerim niye kaşınıyo meğer birilerinin canı kızılcık çekmiş ondanmış
dayak isteyenler döünün popolarınızı beni yormayın yoksa falakayamı yatırsak yaww sizi:88::88::88::88:<<<<<--ne diyom burda tercüme edin bakiiiim
![]()
valla sen kızılcık sopası istiyosun he sen hiç dr. gittinmi cncm
canım benim üzülme,sakın...rabbim hayırlı zamanlarda,sağlıkla versin bebişini inşallah..demekki daha zamanı varmış,umudunu kaybetme...bu ilk denemeniz mi?
birazdan özel msjlara bakacam şimdi şurada asık suratları bi pataklamam lazımbende diyom ellerim niye kaşınıyo meğer birilerinin canı kızılcık çekmiş ondanmış
dayak isteyenler döünün popolarınızı beni yormayın yoksa falakayamı yatırsak yaww sizi:88::88::88::88:<<<<<--ne diyom burda tercüme edin bakiiiim
![]()
herşeyde vardır bir hayır tatlımm.üzme kendini birdahakine daha bir aşkla denersinizz![]()
sülümem
Cnm ben sevindim hamile olmadıgıma çünkü işten ayrılmak zorunda kaldım başka işe girersem olmazdı hamile bi süre erteledeik biz hayırlısı üzülme cnm daha çooooooooooooooook bebişin olur
p... en kolayı cnm emin ol ama ben seni biraz tembel görüyorum isteksiz gibisin bu şekilde olmaz düzenli egz. yapacaksın buggun hemen mumu alacaksın yarında 2 mumu sarıp yapacaksın ertesi gün 3 mumu yoksam elime sopamı alıyorum artık haberin olsun cnm valla geliyorum sopaylapeşindeyim ona göre
ilk denemeydi birde d.kontrol haplarını yeni bıraktım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum
plan proje için mimar lazım mı canımii beni yalnız bırakmayınhastayım ama kafa çalışıyor regli bitimine fantezi hazırlıyorum
![]()
yaw vwnüs hiç güleceğim yoktu ben popoma vurulmasına alışkınım eşim beni hep döverek seviyo ben sadomazoşistim demişim:durma sende vur bi fiske
canım benim ilk denemede olmaması çok normal,benimki oldu ama şans işi gibi geliyor oda bana...birde d.k hapının 3 ay etkisi devam ediyormuş,bunuda venüstenden duymuştum ben hiç kullanmadım belkide ondan hemen oldu benimki...yani moralini bozacak bir durum yok..allahın izniyle olur,inşallah...
bu şarkının adı arsız gönül ama ben bunu arsız vaji olarak uydurdum totişten
we bu egzersiz yapanların bize yazdığı bi şarkı olsunnnnnnn
Ben mesela, uçarım mesela, yerlere göklere sığamıyorummmmmmmmm <-(bu kısmını ben üstüme alınıyorum)
p....si alamıyorummmmmmmmmmm
Ben ben mesela, uçarım mesela, yine de senden kaçamıyorummmmmmmm
egzersizzzzzzzzzzzz yapamıyorummmmmmm
Sen beni bilmezsin o kadar
Darılma bana, günahlarıma
Bir yalan koydum ben aklıma
Vurdular zincirlere beni
Daldım parmakla vajinamaaaa
Bir egzersiz koydum ben aklıma aklımaaaaaaa
Eee oo aa fırtınalar esiyorrrrr
Arsız vaji iflah olmuyorrrrrr
Ayıp oldum yine sanaaaaa