- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #42.361
buarada biz yazıyoruz totişlere de biz yiyoruz demin 19 kişi şimdi 15 kişi dün bi ara 21 kişi vardı e herkez mi yendi bi ben tembel 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmmmm bende bu kadar etkisi olduğunu bilmiyordum inşallahh gelecek ay olur...
buarada biz yazıyoruz totişlere de biz yiyoruz demin 19 kişi şimdi 15 kişi dün bi ara 21 kişi vardı e herkez mi yendi bi ben tembel![]()
kızlar onu bunu bilmem ama ben bu haltı misyoner pozisyonundan başka bi şekilde yapamm gibi geliyo bana yawww:2::2:
inşallah canım,olur hiç kafana takma...biz prez.. Kullanıyorduk,belki ondan.birde ilişkiye girerken bebiş olayını çok düşünmeden gir,psikolojide önemli olabilir...çünkü ben pek istemiyordum,eşim olsun diyordu...aman dedim olursa olur olmazsa olmaz hiç takmadım...ama hemen oluvermiş,bende şaştım..üstelik yaşımızda 29 falan baya var..ama kısmet işte,bolbol dua et...allah en kısa ve en hayırlı zamanda verir,inşallah..![]()
inşallah sizlerde dua edin....
kıssss benden başla onlarınnn yerineee bana vurr kıymaaa onlaraaaaaa
kısss totomaaa totomaaaa vur da belki azcık küçüülürrrrrrrr bak sadece totomaaa heeeee![]()
dövün benibuarada babam dövmemiş ne dövmesi derdim artık dayak ta istiyorum
gitmedim demiştim gögüste kitle için çok rahat çıktım ama bundan çıkamıyorum yapsam bebek için çıkarım ama şuan zor gözüküyor
slm güzellikleeeerrrr bugün kan tahlili yaptırmıştım az önce sonuçları aldım Allaha şükür bütün değerlerim normalmiş b12 de normal çıktı sadece birazcık kansızlık varmış onada ilaç kullanıyorum. çok halsizlik vardı hala var demekki kansızlıktanmış. ama diğer değerlerin normal olmasına sevindim. regl olcam eli kulağında egzersiz yapamıyorum gerginim ama regli bi atlatayım gelişmeler olacağına inanıyorum. en son kalemi içime rahatça alıyorum bayağıda giriyo pe..... boyu kadar alıyorum. dairesel hareketlerde yapıyorum ama reglden sonraya bıraktım inşallah daha da ilerlerimbu durumda sopayı hak etmiyorum şimdilik dimiiiiiiiiiiiii????????
ilk denemeydi birde d.kontrol haplarını yeni bıraktım onun etkisi olabilir mi bilmiyorum
yaw vwnüs hiç güleceğim yoktu ben popoma vurulmasına alışkınım eşim beni hep döverek seviyo ben sadomazoşistim demişim:durma sende vur bi fiske
Canım benim ilk denemede olmaması çok normal,benimki oldu ama şans işi gibi geliyor oda bana...birde d.k hapının 3 ay etkisi devam ediyormuş,bunuda venüstenden duymuştum ben hiç kullanmadım belkide ondan hemen oldu benimki...yani moralini bozacak bir durum yok..Allahın izniyle olur,inşallah...
plan proje için mimar lazım mı canım
abowww bizim önceki laflar gerçek olmaya başladı
binecem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı![]()
inşallah sizlerde dua edin....
Bende aynı düşüncedeydim,buna inanıyordum ve öylede oldu...daha sonra üsttede oldu tabi ama altta yendim ben..
Bende aynı düşüncedeydim,buna inanıyordum ve öylede oldu...daha sonra üsttede oldu tabi ama altta yendim ben..
canım hayırlısı olsun . Insallah o duyguyu bizlerde tadarız. Hayırlı evlatlarımız olur insallah.
yenen arkadaşların çoğu üstte ters oturarark yenmişler ama ben altta yenebilirim çünki sadece alttayken rahat ve kontrol elimde gibi geliyo bana ....hemde öyle daha çok isteklı oluyorum canm![]()
aynennnnn benim eşimde beni vurarark severrrr ayı yavrusunu severken öldürürmüş yaaa aynıı ölleeee tam bi ayıııııııııııevde ilk zamnalarrr totomu kolluyaa kolluyaa elim arkada yürürdümmm arkandan şapppp dieee glmesin dieee ....kızdımda da ama ben seni böle seviommm derdi bende ne olursun sevmeee beniii Allah aşkına derdimmm önceden daha çok yapardıdaaa şimdi şimdi okadar deilll çünkü ben ona senin yüsünden vaji oldum canımı kıymete sen bindirdin senden korkuma böle oldu devamlı cnımı yakıp duruosunnnn dedimmmm arada gene yapıoooo...ne olur su işi atlatalımmm ozaman yapppp canım dahda kıymete binio diommm
![]()
arkadaşlar bişi söylıcem azdırıcı damla alıp içsek yıne yapamazmıyım aceba hiç deneyen oldumu ,belkı yapmak içişn baskı yapar vajınanın içersine bende ypabilirim nedersizniz ???
ben vur vur diye yalvaroyorum ya oda gaza gelip iyice acıtıyo popmu ama çok zevklı oluyo acı keyıf veriyo bana![]()
yenen arkadaşların çoğu üstte ters oturarark yenmişler ama ben altta yenebilirim çünki sadece alttayken rahat ve kontrol elimde gibi geliyo bana ....hemde öyle daha çok isteklı oluyorum canm![]()
I love youuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
venüscüm kırbaç hiçbir zaman bir yere gitmedi ki her zaman yanımda![]()
arkadaşlar bişi söylıcem azdırıcı damla alıp içsek yıne yapamazmıyım aceba hiç deneyen oldumu ,belkı yapmak içişn baskı yapar vajınanın içersine bende ypabilirim nedersizniz ???
inşallah hep beraber alırız bebeklerimizi kucağımıza.....