Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüsüm sadece bakmakla yetinmek istemedim.herkes birbirine o kadar güzel destek oluyo ki ucundanda olsa bende katılayım isstedim.Allah isteye+n herkese nasip etsin inşllh.hayırlı olan bütün dualarınız kabul olsun.ben çok iyi takipçiyim ama yazamıyorum.benim velet kalktı laptopu yemeye çalışıyo.her zaman yanınızdayız yani kendi adıma öyleyim.sanmayın sizi anlamadığımızı.

evet canım seni aşagıda sık sık görüyorum teşekkür ederim ilgine canımcım sohbete de bekleriz :9::9::9::9::9::9::29::29::29::29::29::29:

[/B]
sağol canım benim hepimiz mutlu olalım inşallah allah herkesin kalbine göre versin tatlım hep sizin desteklerinizle bitanem benim hiç bir şey yokmuş hala rüyada gibiyim ve çok mutluyum çok şükür
biz biraz gaz verdik sadece canımcım gerisi senin başarın aferin sana bebişim olalaaa :29::29::29::29::29::71::71::71::71::71::71::65::65::65::65::65:
off ecrinim sorma ya gizli sorumu bile değiştirmiş kimse artık o ..........:47:yeni açınca burdan bildiririm size
ben ekledim cnm geçmiş olsun :((((((
Herkese selam ben geldim. Ya çok geri kalmışım. Nasılsınız ?
günaydın ben geldim sen gitmişsin nasılsın cnm nasıl gidiyor?
kesinlikleeeee tam sona azimle moralim tam gaz yaklaşmışken geldiler..alt üst ettiler psikolojimi geneeee..inşallah bende en yakın zamanda başarırım inşallahhhh
her şerde bir hayır vardır canım lütfen üzme kendini egz. yapmalısın p... denemesiyle olmuyr beyninin iyice alışması lazım canımcım egz. yapamıyormusun?son durumun ne canım

kızlar bu arada bizim kelebek nirde gören duyan var mı:97:
sabah 6 da yattımda 11 de kalktım sersem gibiyim
kelebek yanlizdi dun gece evde.korktumu acaba yaa:44:hakket uyanamadi heralde daha:32:

koktum ivett kar yagdı gece izledim bende gökyüzü kıpkırmızıydı fırtına vardı korktum elektrik gider diye

venüscümm femoulb medical lubricant kremini kullanıon sen değilmiii biraz bahsedermisin etkisi nee ..ne yapıooo rahatmı iyi bi kremmi kullanan başka varsaa anlatırmısınız arkadaşlar almayı düşünüomda

kız kuduruk avatarında o bacakları öyle açıp duruyonya onu yataktada yapsan olcek bu iş :34: bebişim ben 3 defa kullandım ve çok memnun kaldım en önemli etkisi şu diğer jelleri parmakla içeri sürmeye çalışıyoruz ya bunda hiç uğraşmana gerek yok :48:ben mesela mikrop belki o esnada kapıyorum diye düşünüyorum bu jelde öyle bi sorun kalmıyo sokuyom vajiye 2 fıs fıs sık işlem tamam sanki içerisi ferahlıyor parmakla uğraşmana gerek kalmıyor istek arttırıcı demişti doktor ama benim isteğim hep vardı dahada arttırdımı onu henüz anlamadım gerçekten arttırmışda olabilir ama içleri kayganlaştırdığı için ben çok rahat oluyorum ondanda olabilir :24: ben bu aralar çok az su tüketiyorum kabızlığımın ve kuruluğumun sebebide susuzlukmuş dr öyle söyledi hem suyu çoğalttım hemde içeriyi ferahlattım ama al bi dene derim bebişim :66:

kız kuduruk avatarında o bacakları öyle açıp duruyonya onu yataktada yapsan olcek bu iş :34: bebişim ben 3 defa kullandım ve çok memnun kaldım en önemli etkisi şu diğer jelleri parmakla içeri sürmeye çalışıyoruz ya bunda hiç uğraşmana gerek yok :48:ben mesela mikrop belki o esnada kapıyorum diye düşünüyorum bu jelde öyle bi sorun kalmıyo sokuyom vajiye 2 fıs fıs sık işlem tamam sanki içerisi ferahlıyor parmakla uğraşmana gerek kalmıyor istek arttırıcı demişti doktor ama benim isteğim hep vardı dahada arttırdımı onu henüz anlamadım gerçekten arttırmışda olabilir ama içleri kayganlaştırdığı için ben çok rahat oluyorum ondanda olabilir :24: ben bu aralar çok az su tüketiyorum kabızlığımın ve kuruluğumun sebebide susuzlukmuş dr öyle söyledi hem suyu çoğalttım hemde içeriyi ferahlattım ama al bi dene derim bebişim :66:

o tavuğa tek ayak üstnde durcan die ceza verdim duramıooo oyusden açıo bacaklarını:60::60: fısfısmııı o ben krem kutusunda gördüm internetten baktım seninki sprey seklindemii

kelebekcim 1 aydır p..s yarısındayım henuz başarmış deilimmmmm hallaaaa... bazen yarısını bile alamıorumm cumartesii en son yarısını aldım odaaa zar zor aldım hep kastım gene kasmalarım başladı oda sinirden psikolojikmen ....bende yenerim Allahın izniyle inşallahhh...

merhaba kızlar ben geldim 2parmağın tamamını aldım ama gitgel yapmadı öyle içerde beklettim parmağımın tam oratsına gelen bi yerde acayip gerilme oluyo diğer taraf öyle değil de acıdan kıpırdatamadım o sırada rahatlamaya çalıştım ama bi daha aynısını yapabilirmiyim bilmiyorum
canım harika canım kendini kastıgın için oluyor kasma nefes alıp ver ıkın bak ozaman gerilmenin ortadan kalktıgını göreceksin canım dah sık egz. yapmaya çalışmalısın
iyi geceler arkadaslar nasılsınız bakalım
benimde canım çok sıkkın sadece konuşmak için yazıyorum
ama eğer rapor isterseniz eş parmağıyla 1.5 boğum oldu ve inşallah devamıda gelir.
sadece 4
gündür egzersiz yapıyoruz ve hergün ilerleme oluyor
Böyle giderse zafer çokta uzakta olmasa gerek değilmi?
aferin canım azmini kutluyorum canımcım bu şekilde devam et başarı yakındır cnmcm
Slm canlar nasilsiniz bakalim varmi baska mujdeli haber ??? Bende yok :-( Depresyondayimmmmmm
canım depresyon yok kendini rahat bırak yavaş yavaş olacak daha cok yenisin üzme kendini düzenli egz. yap bak sen bile şaşıracaksın burdaki herkes senin gibiydi ama azmettik sende azmetmelisin canım benim yanındayız kendini yalnız hissetme
merhaba kızlar bıraz gec oldu herkes uykuda sanırım ben anca vakıt bulabıldım pc basına oturmaya malum calısma yaptık bıras :) egzersız ıyı gectı ama ılerleme yok hep aynı yerdeyız yarısına kadar alıyorum sonra sıkıyorum kendımı off ..

yenen arkadaslar varmıs cok sevındım. darısı bızım basımıza kendınıze ıyı bakın....
canım eger egz. yapıyorsan p... denemesine geçme derim. ama sadece p... deniyorsnaız tedavi süresini geciktiriyor düzenli olarak kasmadan hergün egz. yapsan daha kolay olacak inan bana .
birde egz. yapan arkadaşlar o anda parmak yada mum ne yapıyorsanız eger kasılma yoksa kalınlaştırın bir hafta aynı aparatla yapıp zaman kaybetmeyin sadece kasılma devam ediyorsa aynı aparatla devam edin. mümkün oldugunca tedavi süresini kısa tutun yoksa araya başka şeyler giriyor. kendinize bir zaman çizelgesi yapın kasılma yoksa bir üst aşamaya geçin .

o tavuğa tek ayak üstnde durcan die ceza verdim duramıooo oyusden açıo bacaklarını:60::60: fısfısmııı o ben krem kutusunda gördüm internetten baktım seninki sprey seklindemii

kelebekcim 1 aydır p..s yarısındayım henuz başarmış deilimmmmm hallaaaa... bazen yarısını bile alamıorumm cumartesii en son yarısını aldım odaaa zar zor aldım hep kastım gene kasmalarım başladı oda sinirden psikolojikmen ....bende yenerim Allahın izniyle inşallahhh...

o zaman bende sana ceza veriyom yenene kadar tek aak üstünde nöbet tutacan bacakların alışsın biraz :62::62::62::62: krem değil jel işte bak bu şekil ambalajı :9:

canımm benim yaaa birde 100.oluşun için çekeyim halay o zamann:64::64::64::64::64::64:
ıvet bide 100. oldu :92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canım benim bak p.... vakit kaybediyorsun gibi geliyor egz. başlamış olsaydın şimdiye yenmiştim sana tavsiyem biran önce egz. başla canım bak böyle kendini de eşini de zorluyorsun psikolojikman o yüzden egz. başla hepsi bittikten sonra p... dene cnım bu şekilde beynine negatiflik yüklüyorsun lütfen bizi dinle

o zaman bende sana ceza veriyom yenene kadar tek aak üstünde nöbet tutacan bacakların alışsın biraz :62::62::62::62: krem değil jel işte bak bu şekil ambalajı :9:

bu ne kız sana cez vercem dedinya :))) bende lavabo pompası sandım onu görünce ay yarıldım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::32::32::32::32::32::32::32::32: ozumun vajisine pompa yapcan sandım açılsın diye ay çok güldüm :32::32::32::32::32::32:

bu ne kız sana cez vercem dedinya :))) bende lavabo pompası sandım onu görünce ay yarıldım:9::9::9::9::9::9::9::9::9::32::32::32::32::32::32::32::32: ozumun vajisine pompa yapcan sandım açılsın diye ay çok güldüm :32::32::32::32::32::32:

heeeeeeee bi pompamız kalmıştı oda tamam oldu:60::60::60::60:
yafyuuu kuşum ben saten aynı samanda egsersizde yapıom 2 parmağımı rahatça tam alıorum içime akşamda eşimle denioduk kiiiiii tam zamanında kaynanamlar geldi benim psikolojim gene alt üst olduuuu bugün gittiler herhalde 1 akşamlık diğer eltimde kalıp geleceklerrr ne yaptıklarıda belli deilkiiii

heeeeeeee bi pompamız kalmıştı oda tamam oldu:60::60::60::60:
yafyuuu kuşum ben saten aynı samanda egsersizde yapıom 2 parmağımı rahatça tam alıorum içime akşamda eşimle denioduk kiiiiii tam zamanında kaynanamlar geldi benim psikolojim gene alt üst olduuuu bugün gittiler herhalde 1 akşamlık diğer eltimde kalıp geleceklerrr ne yaptıklarıda belli deilkiiii

burda başçavuşmu var kız biz ne diyoz egz. yaparken p... denemeyin demiyosmu 2 parmak rahatsa mumdan p... boyutunda apaarat yap. onuda rahat sorunsuz kasılmadan aldıgında p... geç diyos dimi valla pompalıycam çeni :9::9::9::9::9: hay ben senin kaynanan tuz dök yavrusss

burda başçavuşmu var kız biz ne diyoz egz. yaparken p... denemeyin demiyosmu 2 parmak rahatsa mumdan p... boyutunda apaarat yap. onuda rahat sorunsuz kasılmadan aldıgında p... geç diyos dimi valla pompalıycam çeni :9::9::9::9::9: hay ben senin kaynanan tuz dök yavrusss [/QUO

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60: yaww cicim onuda yaptımda p....s geçtim zatennnn:60::60: p...s boyutunda havucu rahatlıkla alıodummmmm ...o akıllı bazı arkadaşlarr havucla dalga geçinceee soğuutular beniii havucuda çöpe attımmmm onuda yapmadım ogünden sora ama p...s boyutunda aldım rahatlıklaaaaa yaa toparlanamadıkkı bi kaynanamlar gitse tekrar başlıcaz yarıya kadar alıoz zatennnn

burda başçavuşmu var kız biz ne diyoz egz. yaparken p... denemeyin demiyosmu 2 parmak rahatsa mumdan p... boyutunda apaarat yap. onuda rahat sorunsuz kasılmadan aldıgında p... geç diyos dimi valla pompalıycam çeni :9::9::9::9::9: hay ben senin kaynanan tuz dök yavrusss [/QUO

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60: yaww cicim onuda yaptımda p....s geçtim zatennnn:60::60: p...s boyutunda havucu rahatlıkla alıodummmmm ...o akıllı bazı arkadaşlarr havucla dalga geçinceee soğuutular beniii havucuda çöpe attımmmm onuda yapmadım ogünden sora ama p...s boyutunda aldım rahatlıklaaaaa yaa toparlanamadıkkı bi kaynanamlar gitse tekrar başlıcaz yarıya kadar alıoz zatennnn

yarıya kadar alınca neden çıkarıyosun ozmaan canım yanlıs anlama yrdımcı olmaya çalışıyorum. yarıya kadar alınca ne oluyoda çıkarmak istiyosun bebişim detaylı anlatki nerde takılıyosun çözelim taktım sana kafayı biran önce yenmen için başının etini yicem ona göre :9::9::9::9::9::8::8::8::8:

Back
X